Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Veru máme, tiež som to netušila, ale niekto to tu postol minule
Nemáme problém. Zle to chápeš. Keď prepelicka pridá fotku ebiku z výjazdu sem, pribudnú tu kadejaké zbytočné komentáre. Len som ju ako žena chcela ušetriť narážok, to je všetko. Proste niekto založil takú tému, tak môže do nej prispievať. Podľa mňa o nej ani nevie
No už pribudli, tak preto sa pýtam aký je problém? Ak je toto vlákno len pre klasické bajky, tak ho treba tak nazvať, Inak nevím dôvod na "kadejaké komentáre", lebo dotyčná nič neporušila😀
A to ta vazne prekvapuje?
v podstate som elektohejter ... ale to vážne máme oddelené témy na fotky z výjazdov na mtb, ceste, graveli, emtb, eceste, egraveli?
Ebikeri totiž vidia svet inak a biobikeri nemusia veriť že tam bolo naozaj tak krásne
bola tu burliva diskusia a jej zaver bol taky ze sa e-bike oddelilo od klasickych bicyklov aby bol klud. maju celu vlastnu cast fora ktoru ja ani nevidim a napriek tomu maju problem prispievat do spravnej temy.
v podstate som elektohejter ... ale to vážne máme oddelené témy na fotky z výjazdov na mtb, ceste, graveli, emtb, eceste, egraveli?
Ebikeri totiž vidia svet inak a biobikeri nemusia veriť že tam bolo naozaj tak krásne
Veru máš pravdu lebo ebikeri urobia na 20km 30 fotiek kým my obyčajní cyklisti si len tak jazdíme väčšinou bez potreby všetko fotiť vrátane svojej tváre a bicykla 😂😂😂