Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
hmm kedze sme v pondelok roztrepali auto ... asi si toto vlakno pozorne precitam ;]- a moznote medzitym aj nieo mudre popisat ;-] ake auto 400-500 tisic si mam kupit? ;-]
2speedo & giro: skladba ceny paliv sa uci v prvom semestri ekonomie, nechce sa mi to rozspisovat, ALE
1/rozdiel medzi cenou benzinu a nafty zavisi od ceny ropy, nie od toho, ze dieslu je viac
2/ rafinerie sice maju zisky, ale najvacsi zisk z paliv ma stat, to je rozdiel medzi vyrobnou cenou a predajnou cenou - spotrebna dan + dan z pridanej hodnoty...
Jaaj dudo, toto keby mi nenapises, tak umrem sprosty.
Ale su tie sviatky a nebudem zly.
Ta pausalna dan z paliv a mineralnych olejov by vzdy robila nafte istu cenu, avsak ako som naznacoval, tu naftu by ti mohol slovnaft davat za smiesnu sumu a liter benzinu by stal 60sk. Houk.
Jaaj dudo, toto keby mi nenapises, tak umrem sprosty.
sorry, asi som si zle vysvetlil tvoj predosli prispevok a podrazdene reagoval na tie "zle zle monopoly, ktore nas vsetkych chudacikov tak zdieraju"... trochu mi to pripomenulo sudruha Ficka...
205 Turbo 16? Jj, na nej hviezdil Ari Vatanen. To uz je pekne davno... Jeden kolega ma civilnu verziu tohto auta, vraj to je neskutocny pocit z jazdy a najma zo zrychlenia
205 GTi 16? Jj, na nej hviezdil Ari Vatanen. To uz je pekne davno...
nie,GTi-cka boli civilne. toto je 205 T16, jeden z 200 vyrobenych kusov pre predaj "civilom" potrebnych na homologovanie zavodnych specialov do skupiny B. s Vatanenom si mal pravdu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zabudol si na Porsche - štvordverový sedan...
prave o tom hovorim... ide ma z toho dotrhat...
http://photofile.ru/photo/fishki_net/32 ... 316157.jpg
http://citroen-c5-break.autobazar.eu/card.php?id=311418
1/rozdiel medzi cenou benzinu a nafty zavisi od ceny ropy, nie od toho, ze dieslu je viac
2/ rafinerie sice maju zisky, ale najvacsi zisk z paliv ma stat, to je rozdiel medzi vyrobnou cenou a predajnou cenou - spotrebna dan + dan z pridanej hodnoty...
Ale su tie sviatky a nebudem zly.
Ta pausalna dan z paliv a mineralnych olejov by vzdy robila nafte istu cenu, avsak ako som naznacoval, tu naftu by ti mohol slovnaft davat za smiesnu sumu a liter benzinu by stal 60sk. Houk.
sorry, asi som si zle vysvetlil tvoj predosli prispevok a podrazdene reagoval na tie "zle zle monopoly, ktore nas vsetkych chudacikov tak zdieraju"... trochu mi to pripomenulo sudruha Ficka...
odkedy sa tema temy
BTW: asi najlepsie auto pre cyklistov by bolo Mazda 5, ak by som mal milion tak do nej idem
ne ne ale zastavil som sa v obchode a zavolal si drahu nak pride po mna ;-]
ale zase treba povedat ze ani ziletka ho neobehne na ceste
nie,GTi-cka boli civilne. toto je 205 T16, jeden z 200 vyrobenych kusov pre predaj "civilom" potrebnych na homologovanie zavodnych specialov do skupiny B. s Vatanenom si mal pravdu
Si pamatam, ako bolo toto jeho auto mojim zivotnym snom