Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
No rozmýšľal som sa dať trip po Európe, takže naspäť by som šiel horom...cez Francúzsko, Holandsko, Nemecko, Česko a domov 😊 uvidíme...a ešte si musím vybaviť v práci aspoň mesiac dovolenky ,nech sa nemusím naháňať a v pohode si užijem 😊
Jasné beriem, plánujem po ceste stáť v tých vychytanych bajkerskych lokalitách ako finale ligure, v andorre pojazdit nejaký trail a keby som sa nevracal Holandskom ale cez svajc tak určite Davos ,v rakúsku Saalbach na 100% a tak 😊 jednoducho keď už som investoval chcem z neho vyžmýkať maximum a túto sezónu plánujem stráviť na cestách a výletoch ...aj teraz vám odpisujem z výletu 😂ja keď mám voľno som furt preč, teraz v zime len po Slovensku,ale aj to mi robí obrovsku radosť 🤗
Jasné beriem, plánujem po ceste stáť v tých vychytanych bajkerskych lokalitách ako finale ligure, v andorre pojazdit nejaký trail a keby som sa nevracal Holandskom ale cez svajc tak určite Davos ,v rakúsku Saalbach na 100% a tak 😊 jednoducho keď už som investoval chcem z neho vyžmýkať maximum a túto sezónu plánujem stráviť na cestách a výletoch ...aj teraz vám odpisujem z výletu 😂ja keď mám voľno som furt preč, teraz v zime len po Slovensku,ale aj to mi robí obrovsku radosť 🤗
Dá sa v tom v zime spať?
A kedy ma zoberieš niekam!?
Jasné že dá,len si musíš zvyknúť chodiť dopĺňať plynové bomby 😁a tento môj je celoročny, má dvojitú podlahu, dvojité okná,vykurovanie vody...v podstate sa dá povedať že sa v tomto dá normálne existovať ak by človeku stačilo malé rozmery 😀 a Izzy ,truhla je akurát a ak tak som v nej ešte nič nemal, vozim v nej vzduch 😂
Entschuldigen ? teraz som len pri Omšenskej babe ,len na jednu noc som bol , zajtra už makám ? ja si takto užívam súkromie, robím si tu didžiny , kuknem film ? rodina zatiaľ v nedohľadne, tak mám v paži a robím si čo chcem ?ale výjazd bol jeden z najhorších ,toľko snehu som vonkoncom neočakával z celej trasy som bol v sedle tak 10% ...? Takže turistika s 15kg závažím ?
Dá sa v tom v zime spať?
No turbi odkedy ho mám nič iné nepocuvam len kam ideme, kedy ideme ...😊ale ako by som vám to povedal chaloši ..."pre dvoch chlapov je to tu malé, no lasičky by som ubytoval aj tri "😂😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam v plane skandinaviu. Hore cez pobaltie, trajektom do stokholmu a cez dansko a nemecko domov. Uvidime, ci to moja nalakovana kopa hrdze prezije.
Vraj v zapadnej Europe je to vsade sami zakaz a sukromny pozemok, takze mimo kempov sa moc neda. Tak ale dotycny ma vacsie auto
Dá sa v tom v zime spať?
No turbi odkedy ho mám nič iné nepocuvam len kam ideme, kedy ideme ...😊ale ako by som vám to povedal chaloši ..."pre dvoch chlapov je to tu malé, no lasičky by som ubytoval aj tri "😂😂
Nevadí aj tak som počul, že veľmi prdíš.
Ked si cosi chytis ani hladny nebudes
alebo plakat
dokonca je aj nova verzia