Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Netreba ho dorabat, staci prepisat nejaky kod...oco to tak na Alhambre urobil a voilá, trojblik funguje. Dost uzitocna vec, len sa dotknes packy a trikrat zablikas...na Fieste sme to mali origo.
Mne sa oveľa viac pozdáva systém, kde páčka pri miernom vychýlení nezapadne, ale bliká kým ju držím. Akonáhle ju pustím, vráti sa späť a okamžite prestane blikať. Tým si vieš spraviť hoci aj jednoblik
Väčšinou tam tú páčku podržím dlhšie, to mi naozaj nerobí problém Jedenkrát blikám len výnimočne, napr. pri predbiehaní / odbočovaní na prázdnej diaľnici a aj to nie vždy.
Vadí mi na tom ale to, že ak sa napr. dám na odbočovanie a z akéhokoľvek dôvodu si to rozmyslím, po tom čo uvoľním páčku to ešte to nejaký čas ostane blikať. Nemám proste rád, keď auto robí zbytočne príliš veľa vecí za vodiča (Prosím nechápte to ako odpor ku všelijakým elektronickým asistenčným systémom, to je o niečom inom).
Ked som si kupil auto tak tuto "spacialitku" som uz mal vo vybave. Na zaciatku som si nevedel na to zvyknut. Postupom casu uz OK. No teraz ak prejdem do ineho auta co tuto funkciu nema tak je mi divnô. Proste je to dobra vec a velmi uzitocna. Kto to ma tak urcite nemoze nadavat. Radsej vyhodit smerovku ako nedat ziadnu. V BA asi 90% vodicov nepozna tuto funkciu na aute. A to ma serie asi najviac. Ano aj mne sa stane zoparkrat pripad co napisal Tomas11, alebo nechtiac tuknem do packy a zacne blikat. No riesenim je packu zatlacit uplne a vratit s5. Tak mi stihne bliknut 1 max 2x. Proste to chce zvyk a cvik. Nic viac nic menej. Ja som spokojny.
heca na firemnej oktafke, ktora ma 13 rokov a 420000 km to stale funguje ako ma. Bolo to tak na vsetkych starsich autach, tak neviem preco by zrovna Tomas mal nieco odpalovat.
Trojblik je dobra vec, clovek si na to rychlo zvykne a potom to chyba, ked ide v aute, kde to nie je. Ale netreba to zbytocne nafukovat, kazdemu vyhovuje nieco ine.
Ide práve o ten prierez.
– odpor vodiča závisí priamo úmerne od rezistivity δ, dĺžky vodiča l a nepriamo úmerne od prierezu vodiča S.
Takže, ak páčka blinkra nezapadne do dannej polohy, ale ju držíš len tak na "dotyk", dotyková plocha môže byť veľmi malá, čím sa zvýši odpor. Samozrejme záleží od mnohých faktorov - konštrukcia kontaktov, dĺžka podržania, chvenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, ale s trojblikom sa ti okamžite po uvoľnení nevypne a to je to, čo sa mi na tom nepáči...
Vadí mi na tom ale to, že ak sa napr. dám na odbočovanie a z akéhokoľvek dôvodu si to rozmyslím, po tom čo uvoľním páčku to ešte to nejaký čas ostane blikať. Nemám proste rád, keď auto robí zbytočne príliš veľa vecí za vodiča
To je najhoršie pre kontakty čo môže byť - čo nevidieť ich takto odpáliš
Trojblik je dobra vec, clovek si na to rychlo zvykne a potom to chyba, ked ide v aute, kde to nie je. Ale netreba to zbytocne nafukovat, kazdemu vyhovuje nieco ine.
– odpor vodiča závisí priamo úmerne od rezistivity δ, dĺžky vodiča l a nepriamo úmerne od prierezu vodiča S.
Takže, ak páčka blinkra nezapadne do dannej polohy, ale ju držíš len tak na "dotyk", dotyková plocha môže byť veľmi malá, čím sa zvýši odpor. Samozrejme záleží od mnohých faktorov - konštrukcia kontaktov, dĺžka podržania, chvenie.