Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
matvej11 takto keď bude niekto chcieť ukradnúť ty auto tak ti ho ukradne , v BB je len v okolí môjho bydliska 3 Mitsubishi, Subaru, veľa Audi, BMW, Škody,.... proste čo sa kradne a je jedno proste pôjde okolo zo pár krát si vytipuje auto a ukradne ho a je jedno či si dával niekde ŠPZ alebo nie
Tomu sa zial neda zabranit. Akurat som nemal na mysli prave to ze ti ukradnu auto. Ale to ze si ho sem plesknes aj so znackou dava skor moznost niekomu ti ukradnut napr. bicykle ktore mas napr v profile alebo v galerii, pripadne ine veci lebo uz vie kde byvas. Odsledovat si to uz potom nie je problem.
S bodom č. 7 nesúhlasím (no neviezol som sa s ním po snehu alebo šotoline), auto je príliš sterilné.
Neviem presne co rozumies pod pojmom sterilne. Ale aj medzi modelmi danej znacky su rozdiely. Razvor, hmotnost, predny a zadny uhol nabehu, svetla vyska, vykon aj system pohonu.
V pripade Subaru team inzinierov pracuje na tom, aby sa s autom nedalo driftovat a bolo bezpecne aj na lade.
Takze je to ina radost z jazdy ako kluckou dopredu a posielat auto zamerne do smyku. Par zarytych subaristov sa tiez stazovalo, ze ani stabilizacny system sa neda celkom vypnut. Je nato tlacidlo, ale system sa automaticky reaktivuje nad 60km/hod...
Ale tvoje Clio RS moze byt sranda. Daj mi potom vediet, ked najdes taky platz, kde sa da vyblaznit. andrej25 ti odpovedal, ked si sa ho pytal?
Pod pojmom sterilné rozumiem, že šofér je dokonale odizolovaný od diania vonku. Konkrétne v Outbacku, iné som neriadil (a pochybujem, že je rozdiel medzi benzínom a dieslom). Tak ale každý máme iný pohľad na onú "radosť z jazdy". A som mierne poznačený, keďže teraz cítim v sedadle a volante úplne všetko, čo sa deje podo mnou. Tým som nemyslel, že by to bolo zlé auto. Clio RS nemám, len obyčajné 16v z 1. generácie. Andrej mi odpovedal, daný plac je medzi ZV a BB, takže som tam ešte nebol. Len na také odskočenie si pár razy za mesiac to nie je pre moju peňaženku... Ale ďakujem, už som na to aj zabudol a teraz mám ešte nejaké voľno, tak si asi spravím pripravovaný trip po najkrajších slovenských okreskách, trasa prechádza takmer presne okolo.
tak to vyzera ked niekto nema rad subaru a silou mocou chce ukazat ake je to o nicom auto ........tahat auto za disk? nemam slov http://www.youtube.com/watch?v=EskxvetW1H0
To je nič horšie je keď auto zle prezentuje predajca. V decembri sme boli z kamosom na skúšobnú jazdu – Suzuki SX4 chlapík sa chcel ukázať v teréne a skončilo to tak že sme ho museli tlačiť asi 200m na obyčajnej mokrej poľnej ceste.
ak by mal niekto zaujem ( pripadne jeho znamy ) o Renault Laguna Grandtour Combi 1,8 benzin za 1200€ ( + dohoda ) tak nech sa mi ozve cez spravu. tmavo-modra farba, rocnik 2001, najazdenych cca 190tis, klima, zimne gumy. Dovod predaja...zbytocne stoji na dvore a prsi na neho. najlacnejsia Laguna na autobazar.eu je 1,6 benzin za v prepocte cca 1300€, ale zase s 92tis najazdenymi kilometrami...
PS k Outbacku...radsej sa v nom budem citit sterilne, ako by som si mal uzivat uplne vsetko co sa deje podo mnou na nasich "kvalitnych" cestach A netvrdil by som ze sa neda s Outback-om na snehu vyblbnut, len je to trochu ine blbnutie ako s autom co ma predny nahon a toci sa na mieste ako pojasene. s takym Subaru XV a klasickou rucnou brzdou by to tiez bola ina zabava ako s Outback "mastodontom". U mna je radost z jazdy to, ked nemusim spekulovat ako ostatni ako nahodit retaze, pripadne ci vobec vytiahnut auto "z garaze" ked zacne snezit
"nastupca" no,tiež tým nie som nadšeny,fakt to vyzera ako nejaky hybrid....nová corvetta sa mi nepáčila ale táto verzia musím povedať že je fajn uvidime čo to bude časom
ahojte. dufam, ze je to vhodna tema:
ake auto na prevoz MTB bajkov (2) resp. casto 2 bajky aj detsky cyklovozik
octavia kombi? alebo nieco vacsie? vyzsie? co odporucate zo skusenosti?
Bajky na strechu, vozik do kufra. Na to mam stare *****sso a z vozika netreba davat dole ani kolesa, staci sklopit strechu a zmontovat taznu tyc. So strechou je to horsie. Ma sice nosnost 80kg, no original nosic je strasne uzky a je problem tam rozumne dostat treti bicykel. Nevyhodou je vyska auta, treba sa dost natahovat
Az chces vozit 2 bajky, vozik + 3 osoby vnutri, tak sa musis obzerat po Sharane a podobnom. Do nicoho mensieho sa nezmestis. Hlavne nie bezpecne, aby pri tukanci bajk neodtrhol decku vzadu hlavu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem presne co rozumies pod pojmom sterilne. Ale aj medzi modelmi danej znacky su rozdiely. Razvor, hmotnost, predny a zadny uhol nabehu, svetla vyska, vykon aj system pohonu.
V pripade Subaru team inzinierov pracuje na tom, aby sa s autom nedalo driftovat a bolo bezpecne aj na lade.
Takze je to ina radost z jazdy ako kluckou dopredu a posielat auto zamerne do smyku. Par zarytych subaristov sa tiez stazovalo, ze ani stabilizacny system sa neda celkom vypnut. Je nato tlacidlo, ale system sa automaticky reaktivuje nad 60km/hod...
Ale tvoje Clio RS moze byt sranda. Daj mi potom vediet, ked najdes taky platz, kde sa da vyblaznit. andrej25 ti odpovedal, ked si sa ho pytal?
http://www.youtube.com/watch?v=EskxvetW1H0
tak to si choď rovno zasrandovať s Espace-om.. ti pohladám pár videí čo sa dá s Outbackom vyvádzať
PS k Outbacku...radsej sa v nom budem citit sterilne, ako by som si mal uzivat uplne vsetko co sa deje podo mnou na nasich "kvalitnych" cestach
1- Corvette ZO6...zase budú nejaké rekordy na Nurburgringu
2-KIA GT4 Stinger
3-Toyota FT-1. Vraj nástupca Supry,ale vyzerá ako hybrid Enza a Lexusa...
ja mam pocit, ze KIA sa inspirovala tym znamym animakom
1- Corvette ZO6...zase budú nejaké rekordy na Nurburgringu
2-KIA GT4 Stinger
3-Toyota FT-1. Vraj nástupca Supry,ale vyzerá ako hybrid Enza a Lexusa...
nastupca supry
Cokolvek bude lepsie ako MP59...
ake auto na prevoz MTB bajkov (2) resp. casto 2 bajky aj detsky cyklovozik
octavia kombi? alebo nieco vacsie? vyzsie? co odporucate zo skusenosti?
Bajky na strechu, vozik do kufra. Na to mam stare *****sso a z vozika netreba davat dole ani kolesa, staci sklopit strechu a zmontovat taznu tyc. So strechou je to horsie. Ma sice nosnost 80kg, no original nosic je strasne uzky a je problem tam rozumne dostat treti bicykel. Nevyhodou je vyska auta, treba sa dost natahovat
Az chces vozit 2 bajky, vozik + 3 osoby vnutri, tak sa musis obzerat po Sharane a podobnom. Do nicoho mensieho sa nezmestis. Hlavne nie bezpecne, aby pri tukanci bajk neodtrhol decku vzadu hlavu.