Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
zavidim vam take spotreby, ci B, ci D (ja priemer 11,8 l):-) uvazujem aj ja uz na znizeny nakladov, nastastie najcastejsie aktualne vyuzivam sluzobne auto, tak svoje setrim (aj penazenku:-) )
Jezus lenze ta mazda je tazka krava, sak to ma skoro 2 tony, preto ta spotreba, ako da sa velmi jemnucko ist na tom za 7 l, ale inak staci trosku tuknut do pedalu a uz to leti hore. cize priemer 11,8 l aktualne a stiahol som to z 13,5:-)
Jezus lenze ta mazda je tazka krava, sak to ma skoro 2 tony, preto ta spotreba, ako da sa velmi jemnucko ist na tom za 7 l, ale inak staci trosku tuknut do pedalu a uz to leti hore. cize priemer 11,8 l aktualne a stiahol som to z 13,5:-)
JJ CX-7 som mal v najužšom výbere aj ja, ale s tým benzínovým 2,3DISI turbo motorom to naozaj nie je auto pre európu. Možno keby tam to turbo nedali a nechali a vyladili by to ako čistú atmosféru, aj spotreba by možno bola prijateľnejšia. Ale vozenie je to vraj parádne. Čo ty na to bombtrack?
ako nemozem zase tomu autu vytknut nic, je pekne vkusne moderne, dobre sa v nom sedi, a to zrychlenie je neskutocne, ked presadnem do sluzobnej kia ceed 1,4 diesel, tak mam pocit ze jedna, plny a stojim:-) ako ak by tam bol 6 V atmosfera nebol by som proti, to turbo som mal prave na repase:-) benzin nastastie nie je taky drahy aktualne takze sa to celkom da, ako ked bolo za liter 1,45€
nevola sa to nahodou MRZ ci tak nejak? hej mal by to byt ten isty motor, aj do 6tiek sa to montovalo/je, to fakt musi byt supa na takom lahkom auticku taky motor, jednak lepsia spotreba a ten vykon, musi byt uzasny
Boli to Mazda 6 MPS a Mazda 3 MPS. Akurát, že pri Mazde 6 to bola štvorkolka a pri Mazde 3 celý výkon išiel iba cez predné kolesá a vo výjazdoch zo zákrut to vraj pri akcelerácii trhalo volant z rúk Výnimočné autá, ale zabila ich spotreba toho motora:-(
Sú aj špecifiká ... napr. v Holandsku, je enormne drahý benzín, ale v cene (cca0,2€/l) je už poplatok za diaľnice. Ale je to ako píšeš, platy sú tam násobkami našich.
Nieje - v Holandsku sa platí cestná daň. Keď som ešte mal focus, tak tam to bolo okolo 77€ mesiac, dieselový galaxy je cez 140€ mesiac. Ale je možné, že tu máme niečo započítané v cene paliva, keďže je drahšie ako hocikde inde.
Boli to Mazda 6 MPS a Mazda 3 MPS. Akurát, že pri Mazde 6 to bola štvorkolka a pri Mazde 3 celý výkon išiel iba cez predné kolesá a vo výjazdoch zo zákrut to vraj pri akcelerácii trhalo volant z rúk Výnimočné autá, ale zabila ich spotreba toho motora:-(
Mne trhá volant z rúk aj na rovine, stačí dať plný kotol. V 306 S16 menej, na Cliu 16v viac. Aspoň to človeka nútia viac premýšľať a nie len tupo "tehla na pedál".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
JJ CX-7 som mal v najužšom výbere aj ja, ale s tým benzínovým 2,3DISI turbo motorom to naozaj nie je auto pre európu. Možno keby tam to turbo nedali a nechali a vyladili by to ako čistú atmosféru, aj spotreba by možno bola prijateľnejšia. Ale vozenie je to vraj parádne. Čo ty na to bombtrack?
Mne trhá volant z rúk aj na rovine, stačí dať plný kotol. V 306 S16 menej, na Cliu 16v viac. Aspoň to človeka nútia viac premýšľať a nie len tupo "tehla na pedál".
Niekde som túto infošku vstrebal - pri cenách dialničných známok v EÚ, ale už to neviem vyhľadať.