Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
U 2.2 Hdi bývajú problémy s FAPom a elektroinštaláciou, ako u všetkých Francúzoch. Ďalej odídený regulátor tlaku paliva, dvojhmotový zotrvačník (ak sa auto podtáča), turbo a vstreky, to je ale taká klasika u dieslov všeobecne
Nie...ten nepoužívam na diaľničné presuny. Každopádne pokiaľ ideš na dialnici, kde je mpr. 130km/h, do 145km/h, "nemali" by ťa namerať. Radar sa nastavuje nad túto hranicu, ale môže byť deň blbec a automatickú spúšť nastavia nižšie...
hi. zaujimalo by ma, ci ma niekto vedomost (zamerne nepisem os. skusenost), ze by niekto platil na SK dialnici pokutu za prekrocenie mpr do 150km/h ?
Dost vseobecna definicia do 150km/h. Ak policajny zaznam bol napr. 149km/h = prekrocenie o 19km/h tak to sa pokute ani nedivim. Nad realnych 140km/h (145km/h urcite) pokutu pokladam za beznu, ale nemam s tym skusenost.
Sanie hlavne zlepšilo zvukový prejav, hlavne keď zopne Vtec, a to že o dosť Či to pridalo nejakého vraníka netuším, nebol som na brzde s tým. Bezprostredne po nahodení som mal však pocit, že auto získalo nejaké Nm v spodnom spektre otáčok, ale možno len placebo Injen som mal už na Mazde predtým, podľa mňa jedny z TOP saní, čo sa zvuku týka.
Tak konečne je doma ...Ferrari medzi traktormi.... Fendt 924 Vario TMS , 250PS, 8,5t (s tou frezou a závažím ma 16t), 60Km/h, Vario prevodovka, 4 nezavisle hydraulické okruhy, predný Kardan, vzduchom odpružená predná náprava a kabína, sedadlo aj s volantom sa da otočiť o 180* takze dozadu ide dopredu a veľa iného ..... a ovládanie jak v Kozmickej lodi ... aj sa na ňom niekto tu možno povozi
Dost vseobecna definicia do 150km/h. Ak policajny zaznam bol napr. 149km/h = prekrocenie o 19km/h tak to sa pokute ani nedivim. Nad realnych 140km/h (145km/h urcite) pokutu pokladam za beznu, ale nemam s tym skusenost.
no tak neviem ako sa to najlepsie opytat. ked ja idem po dialnici 130, tak dost vela aut ma predbehne. teda som si myslel, ze tych cca 140 policia toleruje a tak ma zaujima dalsia hranica - 150km/h....
no tak neviem ako sa to najlepsie opytat. ked ja idem po dialnici 130, tak dost vela aut ma predbehne. teda som si myslel, ze tych cca 140 policia toleruje a tak ma zaujima dalsia hranica - 150km/h....
Toleruje sa max. povolena chyba merania +10% z povolenej maximalky. Radary su ale presne, cize to nahrava vodicom. To znamena ze ak pojdes realne podla gps 143km/h na 130ke bude to v poriadku, to iste v obci 55km/h. Treba si hlavne odsledovat o kolko ti premeriava tacho (zimne a letne zvlast) a podla toho si nastavit tempomat alebo nozny tempomat Ale staci aj o jeden km/h viac a uz mozu udelit najnizsiu pokutu. V meste a mimo neho su sadzby rozdielne. Plati vsak ze pri prekroceni o 1km/h nad odchylku v obci si vlastne prekrocil o 6km/h, tak pozor na to.
Takze pokial sa zmestis do tolerancie +10% je to v pohode. Jazdil som tak vzdy, tempomat som pred radarom nikdy nevypinal. Bez problemu. Treba vsak sledovat znacky. Najcastejsie meraju v usekoch kde je obmedzena rychlost. Tam uz to na toleranciu neukecas, ked na 70ke prejdes 99 lebo si nevsimnes znacku. Potom je to uz dvojsecna zbran bez kompromisov.
ja mam s dieslovym francuzkym motorom zle skusenosti (nielen ja, aby som bol presny). konkretne peugeot motor 1.6HDI co sa montoval do kopy aut, aj Fordu, mazdy3 atd. Stale vlastnim aj Mazdu323 2,0TD z 2002 a nedam na to auto ani motor dopustit. Subaru 2,0TD, ktore predavaju moji rodicia ma 50.000km, ale absolutne ziadne problemy s autom nemali a ani som nepocul, ze by tieto motory mali nejake problemy, skor naopak. bol to dokonca motor roka v 2009 alebo tak nejako, cize ja si z nejakych reci, ze japonci nevedia robit diesle nic nerobim. skor sa mi zda, vzhladom na povahu japoncov a ich pristup k praci, ze skor plati: ked niekto nieco robi a robia to aj japonci, tak japonci to robia lepsie. kto chce, nech si kupi nemca, francuza, taliana, co len chce. keby vedel niekto vytknut tym motorom nieco konkretne a tato zavada sa opakuje u viac vozidiel, tak som ochotny po tom patrat a overovat si to, inak nie. rad sa dozviem v com su subaru diesle,alebo ine japonske diesle zle. pardon o jednom viem: Toyota 2.2 D4-D, maju podobne problemy ako 1,6HDI.
precital som zahranicne fora ohladne auta tvojich rodicov a ruky prec vsetci pisu:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
článok sa venuje celkovo Outlanderu http://www.auto.cz/ojete-mitsubishi-outlander-ii-nejspolehlivejsi-peugeot-citroen-ale-s-naftovymi-problemy-112282
Toleruje sa max. povolena chyba merania +10% z povolenej maximalky. Radary su ale presne, cize to nahrava vodicom. To znamena ze ak pojdes realne podla gps 143km/h na 130ke bude to v poriadku, to iste v obci 55km/h. Treba si hlavne odsledovat o kolko ti premeriava tacho (zimne a letne zvlast) a podla toho si nastavit tempomat alebo nozny tempomat
Takze pokial sa zmestis do tolerancie +10% je to v pohode. Jazdil som tak vzdy, tempomat som pred radarom nikdy nevypinal. Bez problemu. Treba vsak sledovat znacky. Najcastejsie meraju v usekoch kde je obmedzena rychlost. Tam uz to na toleranciu neukecas, ked na 70ke prejdes 99 lebo si nevsimnes znacku. Potom je to uz dvojsecna zbran bez kompromisov.