Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
, ze hlavne ked chce teda znova subaru, tak nech skusi aspon benzinik, ze by sa patrilo, ked je to subaru. kazde 4 roky nove auto do naklado
takže kedy to bude to ďalšie "lehce zajeté" benzínové subárko na predaj? 2021? forester?
my máme tiež v robote Forestra SGčko v turbíne, vetrané len zriedka.. dostali sme od agentúry ako havarijné vozidlo, normálne je s tým zákaz jazdiť lebo to žere aj trávu pri ceste škoda že sa ho nechcú a nechcú zbaviť
Ježiš vplyv erupcii na slnku ? Ak ta to zaujíma : tak predovšetkým najvýkonnejší agregát daného modelu , pohon 4x4 , automat , Euro 6 aby som ak sa rozhodnem pozrel aj na 4 kolesách tie tvoje “veľké mesta “ , dojazd a samozrejme aj spotreba nakoľko kazdy rok cestujem po Eu ...
A ešte toto keby som kupoval niečo take ako tvoj Big Foot či Yeti alebo niečo malé a podobne možno by som zvolil atmosféru ... no nakoľko mám auto pre tvoju predstavu za cenu tvojich 4 , náklady sa už akosi v tejto triede nepatria riešiť . Ajked nízka spotreba poteší ... nesnaž sa prosim ťa na mna tou tvoju pseudointeligenciou zapôsobiť . Viem čo píšem ...
A úsmevne je taktiež , že nejak z tých vašich hejtov pohonných jednotiek neviem čo je vlastne dobre .
Diesel nie lebo bude zákaz . Teda aspoň podľa Jezisa . Nízkoobjemové “ chrtitka “ s turbom nie kvoli životnosti , slabému výkonu a poruchovosť . Baterkove hybridy kvoli ekológii výroby a vysokej cene . Plne elektriky nie pre nedostatok nabíjaciek. Plyn vraj vybu***** a atmosferické veľkoobjemové agregáty sú buď “ mŕtve “ alebo spotrebou v ***** ... ostáva 2-2,5/3 litrová atmosféra ktorú už ale nikto okrem zopár automobiliek nerobí alebo kúpiť jazdenku z vrakoviska . Takze sa môžme vlastne voziť v súčastnosti len na biku podľa Ježiša aby sme boli IN ....
Ten “zákaz dieslov do centier miest” sa nikde nepripravuje plošný, ale na motory, ktoré nespĺňajú novšie Euro-normy. Apoň ja tak viem. Však by to bol nezmysel.
JezusAle prosim ta netrep ! Ako vieš čím som bol ja motivovaný pri kúpe môjho autá ... kupoval som auto s Euro 6 s emisiami Co2 176 a vieš koľko by mal ten tvoj ospevovany benzín TSI približneho výkonu 204HP ? 212 !!! Spotreba vyššia o 3-5 litrov a krútiacim momentom nižším o 100nm . Na dusík tam mám močovinu , takze som viac čistejší ako Ježíš ...IMHOooooó
MageZ áno Avensis som kupoval ako auto na dovolenku a pre ženu ... Tucson mal v meste 12,5-13,5 litrovú spotrebu ... na diaľnici 12 a avensis s 4 bikami 7,8
to je kolko rokov dozadu co si kupoval auto? pozeram pozeram a tie EURO6 Tsicka maju cca 100-140 Co2 a 204 konove Tsi? to je ake?
Ide o standardne TSI 2,0 150 kW 4x4 DSG7 s kombinovanou spotrebou 9,2 l / 100 km a zrychlenim na 100 km/h za 9,9 s. Ale Ramonovi samozrejme nejde o spotrebu, pretoze naklady sa v tej triede vraj uz akosi nepatri riesit. Jemu ide o to, ze on musi mat najvykonnejsi motor so 4x4 a automatom a Euro 6 a preto kupil TDI 2,0 150 kW 4x4 DSG7 s kombinovanou spotrebou 6,6 l / 100 km a zrychlenim na 100 km/h za 10,1. Aka nahodicka, ze vlastne to nie je ani vykonnejsie, ani to neponuka ziadnu z tych vymyslenych vyhod naviac (4x4, automat, Euro 6), ale len to menej zerie, ze?
Takze ako som pisal - jedina motivacia kupovat diesel je uspora na palive. Lepsi priklad ako toto snad ani neexistuje.
Dobre máš pravdu. Vyhral si , tvoje argumenty sú nepriestrelné . Názor som dal , ty tiež ...tak z mojej strany som tuto tému vyčerpal , ty si vyčerpal všetkých a podľa reakcii neviem či aj presvedčil a pekný večer pred nami
A ešte jeden môj argument . Na to tvoje TSI by som musel čakať 6 mesiacov , a ja hrozne nerád čakám ... tak som sa vozil do dvoch týždňov
A ver tomu , že keď budem kupovať ďalšie auto určite sa s tebou poradím ... no najneskôr o tie dva roky sa ti ozvem ako je to s tými zákazmi pre Euro6 do veľkých miest . No či ma napríklad pustia do takej Prahy , Benatok ... Na Londyn serem , vraj je tam hmla .
Ramon1 vsak nevies napisat ze mas Multivan,jak ***** hladam medzi klasikami tie tvoje parametre= iba dilo by kupoval do tej "skatule" Tsi preboha= jednoznacne by som tam kupil TDi aj ja
tiez som rozmyslal co to je ze vykonny motor a pritom zrychlenie 10s ale tak na dodavku to je zas slusne...tiez sa priklanam ze dodavka je asi jedine auto kde by som bral dizel..na tu hmotnost je krutak najdolezitejsi...
Ramon1 vsak nevies napisat ze mas Multivan,jak ***** hladam medzi klasikami tie tvoje parametre= iba dilo by kupoval do tej "skatule" Tsi preboha= jednoznacne by som tam kupil TDi aj ja
Ospravedlňujem sa no sluzim 👨⚕️, niesol som IM do VUSCH ... áno multivan 8 mesačný . Je to zatiaľ naj auto čo som mal , dva a pól tonové auto a to zrýchlenie , spotreba , komfort a multifunkčnost sú na jednotku ...
preto som to písal , aby sa nepausalizovalo a vyberala sa pohonná jednotku k použitiu a typu vozidla .
ked sa tu uz preberaju tie DPF filtre pri diesloch a podobne, co poviete na GPF filtre do benzinov, dost som nalomeny na Peugeot 308 1.2 puretech 130 a daju sa objednat uz len nove ktore plnia euro 6.2 a maju uz tieto filtre, myslite ze to bude odbobne ako pri DPF filtroch, ci sa tyka zanasania alebo ceny dielu, resp. to nebude take nachylne ako pri diesloch? benzin vzdy kupujem kvoli nizsiemu najazdu, jazde na kratsie vzdialenosti a mensim udrzbovym nakladom.. nemaze sa to pomaly nakolko uz aj benziny maju turba aj GPF filtre(viem ze turba su jednoduchsie tak ci to nebude tak aj s tymito filtrami mozno)..
Suhlasim. Pred časom sa pred nasou bytovkou objavil jeden starší Multivan camper s Thule strieškou pozdĺž pravej strany a s akousi dvojitou strechou, asi to je ten strešný stan. Chodím nenápadne očumovat so psom počas venčenia
Hmm ano dodavky nieco zozeru ale s 2.0tsi by to lenive urcite nebolo.. a ten kto take nieco potrebuje ten to urcite vie uzivit aj keby to papalo 12/100
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.autorevue.cz/daimler-promluvil-o-zakazu-dieselu-je-razne-proti-uvedl-i-duvody
takže kedy to bude to ďalšie "lehce zajeté" benzínové subárko na predaj? 2021?
my máme tiež v robote Forestra SGčko v turbíne, vetrané len zriedka.. dostali sme od agentúry ako havarijné vozidlo, normálne je s tým zákaz jazdiť lebo to žere aj trávu pri ceste
http://www.auto.cz/regenerace-filtru-pevnych-castic-jak-jezdit-abychom-nenicili-drahy-filtr-113369
A ešte toto keby som kupoval niečo take ako tvoj Big Foot či Yeti alebo niečo malé a podobne možno by som zvolil atmosféru ... no nakoľko mám auto pre tvoju predstavu za cenu tvojich 4 , náklady sa už akosi v tejto triede nepatria riešiť . Ajked nízka spotreba poteší ... nesnaž sa prosim ťa na mna tou tvoju pseudointeligenciou zapôsobiť . Viem čo píšem ...
A úsmevne je taktiež , že nejak z tých vašich hejtov pohonných jednotiek neviem čo je vlastne dobre .
Diesel nie lebo bude zákaz . Teda aspoň podľa Jezisa . Nízkoobjemové “ chrtitka “ s turbom nie kvoli životnosti , slabému výkonu a poruchovosť . Baterkove hybridy kvoli ekológii výroby a vysokej cene . Plne elektriky nie pre nedostatok nabíjaciek. Plyn vraj vybu***** a atmosferické veľkoobjemové agregáty sú buď “ mŕtve “ alebo spotrebou v ***** ... ostáva 2-2,5/3 litrová atmosféra ktorú už ale nikto okrem zopár automobiliek nerobí alebo kúpiť jazdenku z vrakoviska . Takze sa môžme vlastne voziť v súčastnosti len na biku podľa Ježiša aby sme boli IN ....
MageZ áno Avensis som kupoval ako auto na dovolenku a pre ženu ... Tucson mal v meste 12,5-13,5 litrovú spotrebu ... na diaľnici 12 a avensis s 4 bikami 7,8
Takze ako som pisal - jedina motivacia kupovat diesel je uspora na palive. Lepsi priklad ako toto snad ani neexistuje.
A ešte jeden môj argument . Na to tvoje TSI by som musel čakať 6 mesiacov , a ja hrozne nerád čakám ... tak som sa vozil do dvoch týždňov
A ver tomu , že keď budem kupovať ďalšie auto určite sa s tebou poradím ... no najneskôr o tie dva roky sa ti ozvem ako je to s tými zákazmi pre Euro6 do veľkých miest . No či ma napríklad pustia do takej Prahy , Benatok ... Na Londyn serem , vraj je tam hmla .
Ospravedlňujem sa no sluzim 👨⚕️, niesol som IM do VUSCH ... áno multivan 8 mesačný . Je to zatiaľ naj auto čo som mal , dva a pól tonové auto a to zrýchlenie , spotreba , komfort a multifunkčnost sú na jednotku ...
preto som to písal , aby sa nepausalizovalo a vyberala sa pohonná jednotku k použitiu a typu vozidla .
a auto paradne