Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
predpokladám že neskutočne bohatá výbava za veľmi prijateľnú cenu
Ktoré SUV s benzínovým motorom, 4x4, automatom, v perfektnej výbave zoženiem za 22.000€? Vnútorný priestor že PAF! Krásny a praktický kokpit. Vyhrievaný volant, predné sedadlá, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, cúvacia kamera, stráženie jazdných pruhov, autonómne brzdenie pred prekážkou, ochrana proti prevráteniu, asistent zjazdu z kopca, automatické prepínanie diaľkových svetiel, krásny LED prístrojový panel, Android Auto, jazdné režimy NORMAL, SPORT, WINTER + uzávierka 4x4 a neviem čo všetko ešte. A miesto pre vodiča oproti KIA Sportage alebo Hyundai Tuscon neporovnateľné. A aj dizajn ktorý fakt pripomína ešte SUV.
Záruka 5 rokov/100 tis.km
Asi toľko...
... neviem či sa to patrí dať sem ale skúsim.
Predám komplet kolesá na zimných pneumatikách MATADOR Nordica Basic 4 sezóny jazdené ( podľa mňa je to na dojazdenie ) cca 5mm hĺbka dezénu.
185/60/R14 5x100 ET 43. " Volkswagen Polo 9N "
Originálne VW disky nikdy nerovnané, pôvodný nástrek, vyvážené aj s pukličkami VW Polo. V dobrom stave - každoročne ošetrené z dobre skladované.
Ak treba viac foto pošlem neskôr no a cena by bola 50€ no ale rozumnej dohode sa nebránim.
Pasujú na Škoda Fabia, Seat Ibiza ... ... ... https://auto.bazos.sk/inzerat/123640232/predam-zimne-komplety-plech.php
dnes som videl test a celkom sa mi vidí, aj ked SUV nemusím, a benžín, automat tiež nie.... keby v tom bol naftak 2 liter 6kvalt može byc na snahy oravské, polnačky šutrové aj práce rozmaníté
..,,,,,,podobnosť zadku s RAV4 čisto náhodná ?:-)
A už máš termín u tých ***** na registráciu EVČ ? U nás 1 mesiac, za 70 € poplatok tej správnej firme ale aj na druhý deň. Včera bola o tom reportáž na STV1
nie nepomohol, je to cosi na urovni importera do SR a CR. Naopak pytal nazad prenosne cislo do 2 dni. Asi neboli pripraveni ze to moze tak dlho trvat s registraciami a maju malo prenosnych znaciek .... potrebuju auto odovzdat kupujucemu
S tým prihlasovanim je to ako kde...otec nedávno kupoval auto a nemal problém prihlásiť sa na termín na DI v Prešove, takže keď mu z úradu dali papiere, políciu vybavil behom pár dní
cipo11 prvé dojmy sú aké je to porovnateľné s hyundaiom?
No čo sa týka miesta v kabíne, tak v Korande je miesta oveľa viac. Na šírku aj vzadu ako v SuperB. Neviem ako jazdí Tuscon s 1.6 benzínovým turbom, takže porovnať neviem. Čo porovnať viem, že prístrojovky dnešných áut sú na jedno kopito a hlavne všetko ovládanie sa snažia vtrepať do displejov. Korando má krásny kokpit orientovaný na vodiča, kopa najpoužívanejších vecí sa ovláda klasickými tlačidlami jedným dotykom, ktoré sú ako bižutéria:-) Napr. klíma. Cez displej si nastavím fakt iba veci ktoré potrebujem nastaviť prvý krát a už do nich nezasahujem. Napr. pred pár dňami som videl v jednom automagazíne v TV ako v nemenovanom aute chcel vypnúť ESP a musel to urobiť cez displej na 5 krokov. Ja stlačím tlačidlo a je vypnutý, stlačím tlačidlo a je vypnuté stráženie jazdných pruhov aby mi to nekecalo keď jazdím po meste.
A tak...
A už máš termín u tých ***** na registráciu EVČ ? U nás 1 mesiac, za 70 € poplatok tej správnej firme ale aj na druhý deň. Včera bola o tom reportáž na STV1
Unás v BB cez elektronickú rezerváciu nie je problém. Aj o pár dní keby som chcel, len čakám na ťažné aby som to urobil jednou návštevou.
Mňa by zaujímalo kto,načo a ako často reálne vypínate v aute ESP? Lebo ja som to naposledy skúšal pred cca 4 rokmi ešte na Octavii, keď som sa chcel pošmýkať na snehu a skoro som sa vysypal, lebo ono sa to reálne nevyplo celkom. Ale inak súhlas že tie nastavenia klímy a start stop cez menu v systeme je otrava.Tieto veci by mali byť na klasicke ovladače. Asi si ponechám Golfíka 7mičkového pár rokov.To auto má podľa mňa ideálne riešenú ergonómiu.
Dik hlavne ma zaujímajú jazdné vlastnosti,lebo ja už musím vymeniť svojho golfa len neviem sa ešte rozhodnúť že za co
Korando je naladené športovo, takže aj zákruty môžeš reznúť, pritom je tiché a nerovnosti filtruje výborne.
Popozeraj na YouTube testy a urobíš si obraz.
Mňa by zaujímalo kto,načo a ako často reálne vypínate v aute ESP? Lebo ja som to naposledy skúšal pred cca 4 rokmi ešte na Octavii, keď som sa chcel pošmýkať na snehu a skoro som sa vysypal, lebo ono sa to reálne nevyplo celkom. Ale inak súhlas že tie nastavenia klímy a start stop cez menu v systeme je otrava.Tieto veci by mali byť na klasicke ovladače. Asi si ponechám Golfíka 7mičkového pár rokov.To auto má podľa mňa ideálne riešenú ergonómiu.
ESP si vypínajú borci keď si chcú zablbnúť, ale hlavne v zime alebo v blate štvorkolky pretože sa bez ESP skôr vyhrabe zo snehu. Hlavne štvorkolky ktorým sa zadná náprava pripája automaticky pri preklze predných kolies. ESP je spojená aj s trakčnou kontrolou a keď som bol v hlbokom snehu, normálne mi skapínal motor pretože ESP zabraňovalo aby mi predné kolesá točili naprázdno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktoré SUV s benzínovým motorom, 4x4, automatom, v perfektnej výbave zoženiem za 22.000€? Vnútorný priestor že PAF! Krásny a praktický kokpit. Vyhrievaný volant, predné sedadlá, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, cúvacia kamera, stráženie jazdných pruhov, autonómne brzdenie pred prekážkou, ochrana proti prevráteniu, asistent zjazdu z kopca, automatické prepínanie diaľkových svetiel, krásny LED prístrojový panel, Android Auto, jazdné režimy NORMAL, SPORT, WINTER + uzávierka 4x4 a neviem čo všetko ešte. A miesto pre vodiča oproti KIA Sportage alebo Hyundai Tuscon neporovnateľné. A aj dizajn ktorý fakt pripomína ešte SUV.
Záruka 5 rokov/100 tis.km
Asi toľko...
Predám komplet kolesá na zimných pneumatikách MATADOR Nordica Basic 4 sezóny jazdené ( podľa mňa je to na dojazdenie ) cca 5mm hĺbka dezénu.
185/60/R14 5x100 ET 43. " Volkswagen Polo 9N "
Originálne VW disky nikdy nerovnané, pôvodný nástrek, vyvážené aj s pukličkami VW Polo. V dobrom stave - každoročne ošetrené z dobre skladované.
Ak treba viac foto pošlem neskôr no a cena by bola 50€ no ale rozumnej dohode sa nebránim.
Pasujú na Škoda Fabia, Seat Ibiza ... ... ...
https://auto.bazos.sk/inzerat/123640232/predam-zimne-komplety-plech.php
cipo11nech sluzi, krásne je.
Predajca nebol napomocny?
No čo sa týka miesta v kabíne, tak v Korande je miesta oveľa viac. Na šírku aj vzadu ako v SuperB. Neviem ako jazdí Tuscon s 1.6 benzínovým turbom, takže porovnať neviem. Čo porovnať viem, že prístrojovky dnešných áut sú na jedno kopito a hlavne všetko ovládanie sa snažia vtrepať do displejov. Korando má krásny kokpit orientovaný na vodiča, kopa najpoužívanejších vecí sa ovláda klasickými tlačidlami jedným dotykom, ktoré sú ako bižutéria:-) Napr. klíma. Cez displej si nastavím fakt iba veci ktoré potrebujem nastaviť prvý krát a už do nich nezasahujem. Napr. pred pár dňami som videl v jednom automagazíne v TV ako v nemenovanom aute chcel vypnúť ESP a musel to urobiť cez displej na 5 krokov. Ja stlačím tlačidlo a je vypnutý, stlačím tlačidlo a je vypnuté stráženie jazdných pruhov aby mi to nekecalo keď jazdím po meste.
A tak...
Unás v BB cez elektronickú rezerváciu nie je problém. Aj o pár dní keby som chcel, len čakám na ťažné aby som to urobil jednou návštevou.
Korando je naladené športovo, takže aj zákruty môžeš reznúť, pritom je tiché a nerovnosti filtruje výborne.
Popozeraj na YouTube testy a urobíš si obraz.
ESP si vypínajú borci keď si chcú zablbnúť, ale hlavne v zime alebo v blate štvorkolky pretože sa bez ESP skôr vyhrabe zo snehu. Hlavne štvorkolky ktorým sa zadná náprava pripája automaticky pri preklze predných kolies. ESP je spojená aj s trakčnou kontrolou a keď som bol v hlbokom snehu, normálne mi skapínal motor pretože ESP zabraňovalo aby mi predné kolesá točili naprázdno.