Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Chlapi, čo poviete na ten nový S-Cross od Suzuki? Vitara sa mi veľmi páči ale toto ma celkom zaujalo. Hľadám nejaké afto, 4x4 vyšší podvozok za rozumné prachy. Moc toho teda nie je. Len neám skúsenosti s tým hybridom. Vie to ísť čisto na elektriku? Akú má kapacitu akumulátor? Zlepšuje to zrýchlenie? https://www.suzuki.sk/automobily/modely/novy-s-cross
ktomu suzuki, ano zlepsuje to zrychlenie.....cisto na elektriku bude jazdit az fullhybrid ktory predstavia neskor.....a neviem mozno len predsudky, ale porovnavat rokmi overenu spolahlivost suzuki so sangyongom, to mi nejde dokopy...pozri si testy starsieho modelu stymto motorom od Rasta Chvalu, ja by som do toho kludne siel...
Ja Vitaru poznám, sx4 poznám. Sangyong je tiež stará automobilka. Fullhybrid bude už asi drahý. Pojdem sa na tom previezť a uvidím. Pohon na Vitare je dostačujúci, na tom korande by som sa bál, či by sa to stále neprehrievalo. Pohon využívam na jar leto jeseň 2x za týžden a v zime aj častejšie.
Keď sme boli naposledy na Hoverle, tak domáci u ktorého sme bývali mal na dvore 3x 25 ročné Musso, dve evidentne nepojazdné, na treťom vozil klientov a tam je teda dosť nárocný terén.
Len neviem, či ho mal kvôli dobrým schopnostiam v teréne, alebo to bol taký šuvix, že sa ho nevedel zbaviť, tak sa snimi trápil..
Ja Vitaru poznám, sx4 poznám. Sangyong je tiež stará automobilka. Fullhybrid bude už asi drahý. Pojdem sa na tom previezť a uvidím. Pohon na Vitare je dostačujúci, na tom korande by som sa bál, či by sa to stále neprehrievalo. Pohon využívam na jar leto jeseň 2x za týžden a v zime aj častejšie.
Treba sa ist previezt,alebo aspon sadnut. Z Vitary (predch alebo predchpredch generacia) si pamatam stiesneny pocit vnutri,to ju vyradili u mna este pred jazdou.
Horsie si pamatam uz len mnoho rokov predtym, Ford Fusion a jeho stredová konzola dotykajuca sa kolena/lýtka pravej nohy
Keď sme boli naposledy na Hoverle, tak domáci u ktorého sme bývali mal na dvore 3x 25 ročné Musso, dve evidentne nepojazdné, na treťom vozil klientov a tam je teda dosť nárocný terén.
Len neviem, či ho mal kvôli dobrým schopnostiam v teréne, alebo to bol taký šuvix, že sa ho nevedel zbaviť, tak sa snimi trápil..
Keď funguje, aj na AT pneumatikách prejde veľa. Zároveň sa ho prakticky nedá zbaviť, nepredajná záležitosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veru ze som si to skúsil:) dopredu to ide dobre, do strán uz pomenej je príliš krátke,ale na nejaký rallysprint pomedzi kuzelky preco nie
https://www.suzuki.sk/automobily/modely/novy-s-cross
Treba sa ist previezt,alebo aspon sadnut. Z Vitary (predch alebo predchpredch generacia) si pamatam stiesneny pocit vnutri,to ju vyradili u mna este pred jazdou.
Horsie si pamatam uz len mnoho rokov predtym, Ford Fusion a jeho stredová konzola dotykajuca sa kolena/lýtka pravej nohy
Keď funguje, aj na AT pneumatikách prejde veľa. Zároveň sa ho prakticky nedá zbaviť, nepredajná záležitosť.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down