Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Nemate tu niekto noveho (MY21+) Outbacka? Otec ho objednal a nez bude pripravene, mam za ulohu prehadzat mu CDcka na USB klucik. Zaujima ma, ci si to same triedi hudbu podla id3 tagov, alebo sa v tom listuje podla priecinkov, a ake formaty podporuje.
Pre šikovného youtubera nie je problém povoliť pár skrutiek na dverách, kapote, alebo hocikde inde, čím drahšie auto tým lepšie, natočiť videjko, zavesiť ho na svoj účet a hneď má tisícky kliknutí a grošíky za prilepenú reklamu cinkajú v kasičke
No neviem ci McLaren zaplatil za to, ze sa dvere suchaju o kapotu..., hrdzave podlozky. To na takom aute nemoze byt. Tych aut sa nepredava tolko, ze aj zla reklama, je reklama.
Ale videl som ked AutotopNL skusal Aston Martin Vantage, ako sa mu pri 230km/h rozkmitali stierace a pri tusim 260 sa ako ochrana pred poskodebim vystreli uplne k stlpikom, pricom hucali, ako keby mal nosic na streche... Supersport s nefunkcnymi stieracmi. Zato ked siel na novom Porsche 911 Turbo S vyse 300, tak to bola normalna cestovna rychlost, uplne bezproblemov.
Hej ved prave talianske a britske sportove auta su zname nekvalitnym spracovanim a hroznou spolahlivostou(McLaren, Aston, Ferrari, Lamborghini je vraj lepsie odkedy je pod Audi). Ono to funguje tak ze pokazi sa nieco na Dacii za 10 litrov - je to rumunska sracka. Pokazi sa nieco na sportovom aute za 300k - to je rucne skaldane Giuseppem v Maranelle s talianskou vasnou, musis to brat ako extra vlastnost.
Ono je fajn mat na aute taketo EČ. Dobre zapamatatelne. Mam par takych slovenskych ulozenych v hlave... Ak ich niekde na parkovisku uvidim, celkom urcite ho obidem s klucom v ruke. Ako drobnu pomstu, ked mi urobil neprijemnost pri jazde na bicykli... Vtedy zvycajne nemam cas vytiahnut kluce z vrecka.
Ahojte. Otázka hlavne na gumárov. Zháňam dáke schopné zimné pneu na starého swifta 2007. Rozmer 185/60R15.
Je to hlavne na kopanice, kopce, mokrá zima, sem tam ľúbi dobre nakydať, občas poľadovica..už je to za posledné roky ťažko definovať však to poznáte. Hlavne okresky diaľnice cez zimu skoro vôbec. Skôr teda k cenovej relácií. Predstava je okolo tých 50-55€ za kus plus tip na dobrého predajcu/E-shop/zľavu poteší. Nebránim sa ani dobrým celoročkám ako náhradu za zimáky v tejto cene. Ďakujem za rady.
Matador nordicca som mal na 14 kach a celkom podržali na snehu, aj som sa vyhrabal pár krát solídne. Za mokra v zákrutách to už bolo horšie no mal som ešte tie staršie. Cenovo ale úplne super no chcel som možno skúsiť niečo "nové" A čo to je zač tie kumho, sava, kleber atď? Kto to vyrába?
Nordiccu si nemohol mať, lebo je to úplne nový model. Asi si myslel Sibir snow. Tie mali úplne iný typ dezénu.
Tie nové som jazdil celu zimu, na tazsom a väčšom aute. Jazdil som vsehochut, od suchej cesty až po ľad a sneh. Vyskrabal som sa všade bez problémov, s vodou a mokrým snehom nebol problém.
Sava ci kleber nie sú tiež krok vedľa.
"Po 9 rokoch naša pneumatikárska fabrika Matador vyrukuje na novú zimnú sezónu 2021/2022 s novými pneumatikami MP93 Nordicca, ktoré nahradia osvedčené zimné pneumatiky MP92 Sibir Snow."
Mozno len internety nepamataju 20rocne oznacenia?
Ja mam odjazdeny Kleber Krisalp HP3 205/55/16, dobry pomer cena/vykon. Rychlejsia jazda na mokrom asfalte rychlo najde ich limity, ale cez zasnezenu Pezinsku Babu som jazdil celkom sebaisto, na tebou opisane pouzitie uplne v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtube.com/shorts/8QlzjwGTZRc
uz ani extremne vysoka cena za auto nezarucuje kvalitu... :/
Ale videl som ked AutotopNL skusal Aston Martin Vantage, ako sa mu pri 230km/h rozkmitali stierace a pri tusim 260 sa ako ochrana pred poskodebim vystreli uplne k stlpikom, pricom hucali, ako keby mal nosic na streche... Supersport s nefunkcnymi stieracmi. Zato ked siel na novom Porsche 911 Turbo S vyse 300, tak to bola normalna cestovna rychlost, uplne bezproblemov.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/ceske-registracni-znacky-na-prani-rz-spz.A191231_121629_automoto_LHR/foto/LHR8065bf_img_20191123_154634.jpg
Je to hlavne na kopanice, kopce, mokrá zima, sem tam ľúbi dobre nakydať, občas poľadovica..už je to za posledné roky ťažko definovať však to poznáte. Hlavne okresky diaľnice cez zimu skoro vôbec. Skôr teda k cenovej relácií. Predstava je okolo tých 50-55€ za kus plus tip na dobrého predajcu/E-shop/zľavu poteší. Nebránim sa ani dobrým celoročkám ako náhradu za zimáky v tejto cene. Ďakujem za rady.
Dialnice velmi nevyhovuju, co nejazdis.
Sava je Goodyear (S3 Eskimo som mal kedysi davno,boli ok)
Si robiš kozy?
Tie nové som jazdil celu zimu, na tazsom a väčšom aute. Jazdil som vsehochut, od suchej cesty až po ľad a sneh. Vyskrabal som sa všade bez problémov, s vodou a mokrým snehom nebol problém.
Sava ci kleber nie sú tiež krok vedľa.
Mozno len internety nepamataju 20rocne oznacenia?
Ja mam odjazdeny Kleber Krisalp HP3 205/55/16, dobry pomer cena/vykon. Rychlejsia jazda na mokrom asfalte rychlo najde ich limity, ale cez zasnezenu Pezinsku Babu som jazdil celkom sebaisto, na tebou opisane pouzitie uplne v pohode.