Este tu chybaju temy:
Hardtail do 310 EUR
Hardtail do 320 EUR
Hardtail do 330 EUR
Hardtail do 340 EUR
Hardtail do 360 EUR
Hardtail do 370 EUR
Hardtail do 380 EUR
Hardtail do 390 EUR
Hardtail do 395,20 EUR
Lebo by uz nikto nevedel, kto na co odpisoval. Po zluceni tem sa prispevky zoradia podla datumu a casu. V tom by sa uz ani diva svina nevyznala, keby som zlucil napr. 5 tem, v ktorych sa diskutovalo priebezne/sucasne. Je to hlavne na vas (clenoch), aby ste tychto vecnych zakladacov tem (novacikov) usmernili, nech prispievaju do uz existujucich tem. To nemaju sancu ustrazit traja moderatori, ked niekto zalozi novu temu a hned mu tam traja aktivisti zacnu radit, namiesto toho, aby mu dali odkaz na temu, kde ma pokracovat a tu novu temu nechali "zomriet".
Inak povedane - uroven fora a jeho prehladnost tvoria priamo jeho pouzivatelia, moderatori to mozu len jemne usmernit a nedokazu zmenit celkove spravanie ludi. Prave preto som dnes aj vytvoril nejaky zaklad, podla ktoreho sa maju ludia riadit:
Mozno sa upravia nazvy sekcii, nech to je trochu prehladnejsie a nech je jasne, do ktorej sekcie sa ma co davat, ale to zavisi od cerva kedy bude mat cas a mozno aj od dalsich veci. Takze zatial plati toto vyssie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co ma byt na tom zaujimavejsie?
Hardtail do 310 EUR
Hardtail do 320 EUR
Hardtail do 330 EUR
Hardtail do 340 EUR
Hardtail do 360 EUR
Hardtail do 370 EUR
Hardtail do 380 EUR
Hardtail do 390 EUR
Hardtail do 395,20 EUR
a bude to komlpetka...
edit: a teraz kukám, kua čo toto zasa je moderátor a duplicitnú tému? co-kupit/hardtail-do-300-euro-t28066-15.html nevieš používať funkciu hladať?
ale ako som kukol mesiac spat tak hardtail do 400e zo 7 temami vedie
Inak povedane - uroven fora a jeho prehladnost tvoria priamo jeho pouzivatelia, moderatori to mozu len jemne usmernit a nedokazu zmenit celkove spravanie ludi. Prave preto som dnes aj vytvoril nejaky zaklad, podla ktoreho sa maju ludia riadit:
bicykle/temu-o-kupe-bajku-vlozte-do-sekcie-co-si-mam-kupit-t28255.html
komponenty/temu-o-kupe-komponentu-vlozte-do-sekcie-co-si-mam-kupit-t28270.html
co-kupit/ako-nazvat-temu-v-tejto-sekcii-t28269.html
Mozno sa upravia nazvy sekcii, nech to je trochu prehladnejsie a nech je jasne, do ktorej sekcie sa ma co davat, ale to zavisi od cerva kedy bude mat cas a mozno aj od dalsich veci. Takze zatial plati toto vyssie.