to mi nikto neporadi? fakt tu nie je nikot taky, kto sa do toho vyzna? narazam na lakovanie, tak dobre:) este jednu vec...na mtb bike-u mam stale dodrbkane hlavove zlozenie a staaale dookola sa uvolnuje...teda pri skakani najviac, ak nerobim hovadiny da sa to prezit, ale ja vacsinou na bicykli hovadiny robim:(
povedz mi co na tom nebolo jasne? mam sa tu vyjadorovat vyssim kniznym stylom? ci co odo mna chces? aby som sa drzal PSP? nachadzam sa v distingvovanej spolocnosti, ze si nemozem dovolit pisat slangom? prosim ta blizsie mi vysvetli tvoj "nazor" pretoze naozaj nerozumiem na co narazas...
jo boa a ja som myslel ze na saskovanie 20 litrov stacit bude...ale podla tvojho odborneho a urcite nazoru zainteresovaneho do tejto problematiky viem, ze sa mylim;-)
nie nie hadat urcite nie, len ma ...ale nic:) som stastny ze mam obe ruky a pocujem zretelne a jasne. KONIEC BODKA FINITO:) wiem, ze sa to na tom bike-u odrazi..ale preco sa vsetci zaujimaju o to, ze sa to odraza...chcel som radu:) nie to aby mi wsetci potvrdili to co uz davno wiem...
este jednu vec...na mtb bike-u mam stale dodrbkane hlavove zlozenie a staaale dookola sa uvolnuje...teda pri skakani najviac, ak nerobim hovadiny da sa to prezit, ale ja vacsinou na bicykli hovadiny robim:(
si naco pisal?
a lakovanie mas pomaly v kazdej druhej garazi, tak
UTFG - use the fuckin google
nie nepochopil si...konecne si chcem nieco urobit vlastnymi rukami...nizkorozpoctovy projekt...len tak na transfer z miesta A do miesta B...nie este to davat do lakovne...pouzivam GOOGLE=velmi casto a fakt som nenasiel, kto ma skusenosti s lakovanim, ano ty si mi ukazal tu nejaku temu na mtbiker takze uz teoreticky wiem...diky
to bola reakcia na predchadzajucu temu "BMX"...to sa tu vsetci hraju na serioznych citatelov, ktorym zalezi az tak velmi na NAZVE TEMY a ak je ina ako si predstavuju tak sa z toho idu po*rat?
a inak dakujem za vrucne privitanie...nemyslim si, ze to ma nieco spolocne s vyjadrovanim... nejdem sa s vami hadat...radsej, nema cenu hned na zaciatku "rypat" do tych, co nedokazu prehltnut, ze NOVACIK napisal nejaku temu:-D NIE PIESKOVISKO...
len pre objasnenie, nazov temy sa dava preto, aby bolo jasne, o com ma byt diskusia...ak nazov nesuvisi s polozenou otazkou, nemusi si temu otvorit clovek, ktory by ti vedel poradit...
dufal som, ze nie je az tak vela hodin aby sa to nedalo pochopit...ale beriem tvoj nazor
okrem ineho, nemylsim si, ze by si rypal a uz vobec nie, ze niekto nedokaze prehltnut, ze si zalozil temu, toto nie je typicky chat, myslim, ze kazdy normalny clovek, co ma trochu rad bicykle je vitany a to s tou temou je pravda, ked niekto zbada bmx rulez, nenapadne ho, ze je to o lakovani, dufam, ze to nebudes brat v zlom, ved ja som tiez novacik
hej ja viem, neuvedomil som si, že vy neviete ze chcem lakovat bmx...ale to uz je jedno...poucil som sa len nech ma ten kaša...ci kašo..abo kaso nieco take nezozerie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak robis somariny, na ktore bike neni urceny, tak rataj s tym sa to na tom biku odrazi
si naco pisal?
a lakovanie mas pomaly v kazdej druhej garazi, tak
UTFG - use the fuckin google
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=78911
- to hned naslo v googli ako prve, dalej sa nebudem vyjadrovat...
pieskovisko
a tusim je aj vztahovacny
okrem ineho, nemylsim si, ze by si rypal a uz vobec nie, ze niekto nedokaze prehltnut, ze si zalozil temu, toto nie je typicky chat, myslim, ze kazdy normalny clovek, co ma trochu rad bicykle je vitany a to s tou temou je pravda, ked niekto zbada bmx rulez, nenapadne ho, ze je to o lakovani, dufam, ze to nebudes brat v zlom, ved ja som tiez novacik