Ale to gravirovanie je vcelku zaujimave, prijal by som
Marketingovy tah. Nie je vsetko zlato, co sa blysti!
Ale ruku na srdce, o tom to je. Su ludia, co vyberaju biky podla farby. Fakt, neuveritelne. Napr. žltý!
Len som stale nepochopil rozdiel medzi starsimi rocnikmi.
technologie idú do predu a z vrchných sád sa postupne dostávajú nižšie.
ked si zoberieš Alivio z roku 1996 tak bol robený na 7kolo.
Alivio v roku +-2002 je už na 8kolo a chod páčiek bol lepší
Alivio 2006 je uplne niekde inde ako staršie a vyššie modely. Stále je to len hobby sada na 8 kolo ale posunom technologii je kvalitnejší ako jeho predchodcovia. Dovolím si to tvrdiť, nakolko som mal a jazdil tieto ročníky.
DC (Dual Control) začali používať na sade XTR. Pre dalšiu sezonu bol aj na sade XT, další rok na LX a v roku 2007 hľa aj Deore. Vývoj nezastavíš a technologie sa posúvaju nižšie ....
DC (Dual Control) začali používať na sade XTR. Pre dalšiu sezonu bol aj na sade XT, další rok na LX a v roku 2007 hľa aj Deore. Vývoj nezastavíš a technologie sa posúvaju nižšie ....
Dual Control packy prisli v roku 2003 na XTR-ko a hned nasledovny rok pytali profici spet rapidky.
Technologie sa posuvaju nizsie, lenze aj tento vystrelok ma svoje "ale".
Nik nevedel, kde - v akej najnizsej sade Dual C. skoncia. Spekulovalo sa o Deore LX a napokon to ma aj Deore. Treba uznat, ze aby to bolo predajné v Deore, tak museli predsa volit odlisny material nez pre XTR.
Pouzite materialy a presnost vyroby je klucom, jaj a este aj povrchova uprava. Vsetko to ma dosah na komfort a napokon zivotnost.
Je to vseobecne platne pre vsetky komp. (naby, prehadzovacky, radenie, retaze). Niekde z toho sa musi spotrebitel vysomarit a urobit zlaty rez.
duves...jazdil si 2007 xt alebo xtr?
tipujem ze nie, inak by si tu netrepal taketo blbosti akoze jediny rozdiel je v gravirovani
shimano ma priblizne 5 rocny cyklus pri predstavovani noveho XTR, za tych 5 rokov maju nove technologie akurat cas preniknut do nizsich sad, to ze je xtr 2006 a 2003 rovnake sa neda popriet, ale zaroven sa neda popriet ze kvalitativny a hmotnostny skok je pri kazdej novinke vyznamny (teda to som si vybral zly priklad lebo dual control = copyrightwww.fairwheelbikes.com www.fairwheelbikes.com )
inac dostatocne nechapem tuto temu..kazda sada je podla mna urcena pre toho kto je ochotny zaplatit si za urcitu kvalitu, kludne si moze babka na trh jazdit xtr ked dostava dividendy 150 tisic mesacne a kludne si moze zavodnik jazdit na deorecku ked ho na kazdom druhom zavode urve.
pre takuto kategorizaciu sad nevidim dovod, si akurat pacholkovia vo vele nevedeli vymysliet cim zaplnit dve strany v katalogu kol
Su ludia, co vyberaju biky podla farby. Fakt, neuveritelne. Napr. žltý!
co je preboha na tomto zle???
ked si kupujem nieco z coho chcem mat radost tak si samozrejme vyberam podla farby
ked idem oplieskat x tisic korun za vec ktoru budem pouzivat niekolko krat do tyzdna tak nechcem aby bola v dakej vygrcanej farbe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cycle.shimano-eu.com/publish/con ... dfire.html
Ultra shit? To na tom cleneni z roku 2003 nieje. To bude asi z novej sady 2012...
Ale su! Vpravo dolu su tie shity.
http://cycle.shimano-eu.com/publish/con ... dfire.html
Marketingovy tah. Nie je vsetko zlato, co sa blysti!
Ale ruku na srdce, o tom to je. Su ludia, co vyberaju biky podla farby. Fakt, neuveritelne. Napr. žltý!
technologie idú do predu a z vrchných sád sa postupne dostávajú nižšie.
ked si zoberieš Alivio z roku 1996 tak bol robený na 7kolo.
Alivio v roku +-2002 je už na 8kolo a chod páčiek bol lepší
Alivio 2006 je uplne niekde inde ako staršie a vyššie modely. Stále je to len hobby sada na 8 kolo ale posunom technologii je kvalitnejší ako jeho predchodcovia. Dovolím si to tvrdiť, nakolko som mal a jazdil tieto ročníky.
Dual Control packy prisli v roku 2003 na XTR-ko a hned nasledovny rok pytali profici spet rapidky.
Technologie sa posuvaju nizsie, lenze aj tento vystrelok ma svoje "ale".
Nik nevedel, kde - v akej najnizsej sade Dual C. skoncia. Spekulovalo sa o Deore LX a napokon to ma aj Deore. Treba uznat, ze aby to bolo predajné v Deore, tak museli predsa volit odlisny material nez pre XTR.
Pouzite materialy a presnost vyroby je klucom, jaj a este aj povrchova uprava. Vsetko to ma dosah na komfort a napokon zivotnost.
Je to vseobecne platne pre vsetky komp. (naby, prehadzovacky, radenie, retaze). Niekde z toho sa musi spotrebitel vysomarit a urobit zlaty rez.
vynikajúca štatistika, na toto treba asi talent
Založený: 22 máj 2007
Príspevkov: 98
[0.15% zo všetkých príspevkov / 12.25 príspevkov za deň]
duves...jazdil si 2007 xt alebo xtr?
tipujem ze nie, inak by si tu netrepal taketo blbosti akoze jediny rozdiel je v gravirovani
shimano ma priblizne 5 rocny cyklus pri predstavovani noveho XTR, za tych 5 rokov maju nove technologie akurat cas preniknut do nizsich sad, to ze je xtr 2006 a 2003 rovnake sa neda popriet, ale zaroven sa neda popriet ze kvalitativny a hmotnostny skok je pri kazdej novinke vyznamny (teda to som si vybral zly priklad lebo dual control =
inac dostatocne nechapem tuto temu..kazda sada je podla mna urcena pre toho kto je ochotny zaplatit si za urcitu kvalitu, kludne si moze babka na trh jazdit xtr ked dostava dividendy 150 tisic mesacne a kludne si moze zavodnik jazdit na deorecku ked ho na kazdom druhom zavode urve.
pre takuto kategorizaciu sad nevidim dovod, si akurat pacholkovia vo vele nevedeli vymysliet cim zaplnit dve strany v katalogu kol
co je preboha na tomto zle???
ked si kupujem nieco z coho chcem mat radost tak si samozrejme vyberam podla farby
ked idem oplieskat x tisic korun za vec ktoru budem pouzivat niekolko krat do tyzdna tak nechcem aby bola v dakej vygrcanej farbe
duves si zjavne nalial vela perliveho na dnes, tak perli
jajajajajaja....