Volal som dovozcovi a mam super ponuku na fetacku habdricku z mikrovlakien vyrobenych nanotechnologiou obohatenych platinovym katalyzatorom na selektivnejsie naviazanie toluenu na cuchove receptory. Material polypropylen, nulova nasiakavost, takze vsetok toluen dostanete do nosa a nic nezostane zbytocne na handricke. Patentovany system zapletenia jednotlivych vlakien zarucuje 4x vacsiu odparnu plochu ako klasicke handricky. Mozete si to objednat aj ako startovaci fetacky set s 2 litrami toluenu za akciovych 378 sk bez papiera a dostanete k tomu zakaznicku kartu a pol litra acetonu zadarmo.
Volal som dovozcovi a mam super ponuku na fetacku habdricku z mikrovlakien vyrobenych nanotechnologiou obohatenych platinovym katalyzatorom na selektivnejsie naviazanie toluenu na cuchove receptory. Material polypropylen, nulova nasiakavost, takze vsetok toluen dostanete do nosa a nic nezostane zbytocne na handricke. Patentovany system zapletenia jednotlivych vlakien zarucuje 4x vacsiu odparnu plochu ako klasicke handricky. Mozete si to objednat aj ako startovaci fetacky set s 2 litrami toluenu za akciovych 378 sk bez papiera a dostanete k tomu zakaznicku kartu a pol litra acetonu zadarmo.
marecej: tomu ver, sa rozbehol uz ho nikto nenastve ani nezastavi..... to vies, chemik ako doma
giro: pocuvaj a ake su rozmery tej speci ultra mega maxi hyper super handricky? vies zase nie ze to budem namacat stale, dam raz, vylejem na to liter a ma uz pokoj, len si ficim
roman: nic sa neboj, to su len uhlicitany nejake a podobne latky, nic ti to nespravi, len budes krasjie pisat na forum a o to ide...
Preco tam chces liat liter, ved ona ti praveze usetri spotrebu a zazitok zintenzivni Zavolam im, mozno ti nejaku ustrikuju na mieru aj s finskym vzorom
Hned ako prve spomeniem tvoju kompatibilitu... snazil si sa nas presvedcit ze lepsie komponenty su na biku k nicomu,
Vytrhavas to z kontextu. Pisal som, ze nema vyznam menit komponenty za vyrazne lepsie. Ak je deore, xt -om prehadzovackou sa nic neziska. Ak menit, tak vsetko.
stale si omielal dokola to iste, ked som sa ta pytal ci je podla teba ten, kto chce alebo musi menit komponenty za lepsie postupne imbecil si mi neodpovedal...
Gradujes? Eskalujes? Myslis, ze niekoho takto pomenovat ti zaruci, ze ta tu respektuju?
Ako tretie spomeniem tvoju temu: Moj konflikt s chesterom.... to bol totalny trapas...
Na hrubu dieru patri hruba zaplata.
Ako stvrte spomeniem temu o zapletanych kolesach a tvoju hlasku: co vyriesis na mtb zapletanymi kolesami.... a naslednou: zapletane kolesa su tazsie ako klasicke ci ako to bolo....
...Ci ako to bolo?
Ty to nevies ako to bolo? To su argumenty moderatora? Urob si prehlad clovece.
....ako keby si si prave dal sluka nejakeho toluenu....
Pokracuj. To je nejaky druh telepatie.
....A toho co som napisal by si si mal vazit, lebo som tomu venoval az prilis casu
Nikto ta do nicoho nenuti. Alebo...........posli fakturu.
duves to mi chces povedat,ze vymenou samotnej prehazky deore za xt to bude to iste??? Jasne ze je najlepsie vymenit aj radenie aj presmyk,ale deore a xt je pekny rozdiel a to nielen vahovy...
duves to mi chces povedat,ze vymenou samotnej prehazky deore za xt to bude to iste??? Jasne ze je najlepsie vymenit aj radenie aj presmyk,ale deore a xt je pekny rozdiel a to nielen vahovy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
giro ty dnes jak davas!
giro: pocuvaj a ake su rozmery tej speci ultra mega maxi hyper super handricky? vies zase nie ze to budem namacat stale, dam raz, vylejem na to liter a ma uz pokoj, len si ficim
roman: nic sa neboj, to su len uhlicitany nejake a podobne latky, nic ti to nespravi, len budes krasjie pisat na forum
konecne
Vytrhavas to z kontextu. Pisal som, ze nema vyznam menit komponenty za vyrazne lepsie. Ak je deore, xt -om prehadzovackou sa nic neziska. Ak menit, tak vsetko.
Gradujes? Eskalujes? Myslis, ze niekoho takto pomenovat ti zaruci, ze ta tu respektuju?
Na hrubu dieru patri hruba zaplata.
...Ci ako to bolo?
Ty to nevies ako to bolo? To su argumenty moderatora? Urob si prehlad clovece.
Pokracuj. To je nejaky druh telepatie.
Nikto ta do nicoho nenuti. Alebo...........posli fakturu.
warzone: ale kludne, vsetko ide lepsie s usmevom na tvari
tak toto mi nerob, ruším sledovanie témy, toto sa vážne už nedá
kolegovci si už začínajú mysleť aj o mne že jedu ....
Minimalne 15 gramov.
Minimalne 15 gramov.
50 gramov..to je 17 %
Z celeho biku?
Z celeho biku?
ne z polky biku..nebavime sa nahodou o prehadzovacke?