no ako sa to vola ked chce dat minister navrh na nieco, no to ako sa tomu hovori...... tak ja davam navrh cervovi, nech vyhlasi tuto temu za "temu mesiaca", ved vcera to bola iba jedna zo zacinajucich tem a dnes to vyzera ako po 2 mesiacoch, no veru, keby ze tu niektore sproste temy mohli nakopat svojich zakladatelov do jednej nemenovanej zadnej casti tela, tak uz ani chodit by nevladali (pravdaze tie temy od vycerpania)
EDIT: co takto si dat nejake to pifko a zbytocne nevypisovat na bike fore
uz mi to tu pomaly pripada ako na
http//forum.duves sa hada a nevie o com, pri tom si mysli ze je cool.sk
to je jedno, hlavne nech to cervo schvali (pravda aj insie by mohol ohladom niektorych vynimocnych pouzivatelov tohto fora)
EDIT: mne to pripada tak, ako by si chcel duves dokazat, ze " a na jednom fore mam uz dost prispevkov a som aj uznavany clen, tak preco sa nezaregistrovat na dalsie a nemat este vacsi uspech"
takze plati: kvalita ne= sa kvantita
No tak presne do mojej témy to presmerovať
inak ako pripomína mi to staré časy- počujte nieje to dominik??
lebo tie perly ducha..... no vážne teraz som čítal celú tému ale to bolo veľa aj na mňa čo celý deň počúvam gengara...
tak inak medzi rečou.. o horských sadách bolo naposledy niečo spomenuté asi na druhej strane... česť chlapi... vážne si niekto pomyslí, keĎ toto prečíta...
Mne to tu primomina argentinsku telenovelu a nie temu o horskych sadach.
BTW: Strasne vela prispevkov v temach je uplne mimo, najvyssi cas sa najprv zamysliet ci mam k teme co hodnotne dodat alebo napisem hocijaky blabol co ma napadne.
Ja nie som svaty, ale to co tu obcas musim citat kym sa k niecomu dostanem je pre mna uplna strata casu a som z toho potom pekne znechuteny.
Chalani takze mam dve spravy, dobru a zlu. Vami objednany tovar sa uz capuje ale dodavatel to pomylil a miesto toluenu poslal aceton. Nevadi? Dufam, ze nie, vsak volaco zlavnim aj z ceny. Prikladam foto:
Duves ja som vtedy pisal o LX - XT - XTR , ty si pisal o Alivio - XT.... Trosku rozdiel, ze?
Ale tuto vec (funkcnost) som ja vobec s tebou neriesil... ja som s tebou riesil to, ze postupny upgrade biku je podla teba o nicom, tak sa uz konecne spamataj....aj ked je jasne, ze topiaci sa aj slamky chyta... len v tomto pripade to nebola ani trieska... len dalsi tvoj chaby pokus, vlastne ani neviem o co....
Za jeden den ste tu spisali naozaj plnohodnotnu telenovelu s jednym "zaporakom" a x kladasmi. Klobuk dolu. Chcem na tento scenar kupit prava pani spoluautori... Dam minimalne jednu flasu toluenu - pre dalsiu inspiraciu. Nic v zlom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: co takto si dat nejake to pifko a zbytocne nevypisovat na bike fore
uz mi to tu pomaly pripada ako na
http//forum.duves sa hada a nevie o com, pri tom si mysli ze je cool.sk
EDIT: mne to pripada tak, ako by si chcel duves dokazat, ze " a na jednom fore mam uz dost prispevkov a som aj uznavany clen, tak preco sa nezaregistrovat na dalsie a nemat este vacsi uspech"
takze plati: kvalita ne= sa kvantita
inak ako pripomína mi to staré časy- počujte nieje to dominik??
lebo tie perly ducha..... no vážne teraz som čítal celú tému ale to bolo veľa aj na mňa čo celý deň počúvam gengara...
BTW: Strasne vela prispevkov v temach je uplne mimo, najvyssi cas sa najprv zamysliet ci mam k teme co hodnotne dodat alebo napisem hocijaky blabol co ma napadne.
Ja nie som svaty, ale to co tu obcas musim citat kym sa k niecomu dostanem je pre mna uplna strata casu a som z toho potom pekne znechuteny.
Takze UTFB! /Use The Fu..ing Brain/
A o tom hovorim. Citas, citas a po hodine zistis, ze si vlastne nic nezistil.
A zajtra je este k tomu MDD - to tu zas bude bordel.
A zajtra je este k tomu MDD - to tu zas bude bordel.
Oslavujes? Tak vsetko najlepsie. Aj ostatnym detom.
Ďakujem ... aj ja oslavujem. Mládi v prdeli, do dúchodu daleko.
2duves: škoda že si vyrástol, možno by si videl svet aj z tej krajšej stránky.
ach jo.....
alebo by som ju premenoval na "Toluenove vystrelky"
Ale tuto vec (funkcnost) som ja vobec s tebou neriesil... ja som s tebou riesil to, ze postupny upgrade biku je podla teba o nicom, tak sa uz konecne spamataj....aj ked je jasne, ze topiaci sa aj slamky chyta... len v tomto pripade to nebola ani trieska... len dalsi tvoj chaby pokus, vlastne ani neviem o co....
Must the show go on?
Som radšej za rôzne kolieska, štvorčeky, obdĺžničky .....
DAJ SI PIKO, PÓJDE TI KARTA.