Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jbezim za nim na koncicesty dodavka bez znaciek, nalozia a zmiznu..
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 14:03:38
00
Ved napisal, ze ta dodavka bola bez znaciek, to by boli ini magori, keby sli lopkovat so znackami.
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 14:04:08
00
Napisem radse co si o tom myslim. Ak mali zhodene znacky tak sa museli na kradez pripravovat vopred a ak neboli z tej dediny museli dostat nejaky typ alebo vediet ze pred obchodom bajky stavaju. Vtedy by tam uz museli cakat dost dlho a ten chalan tiez sa tam asi dlhsie prechadzal. No ja teda neviem ale ja by som sa popytal vsetkych v okoli aspon by ti lenivy polisi videli ze ten bajk za cosi stal.
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 14:13:50
00
2TAMY to je fuckt krute. ale myslim si, bohuzial, ze sa uz nenajde... jedine, ze by si mal obrovske stastie.

btw. presne toto sa stalo aj mojej sestre...
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 15:43:00
00
Ja som to uz tiez zazil ,kamosovi ukradli bike po takom mesiaci som sa dozvedel ze ho polisi nasli a to najlepsie bolo to ze nasli aj zlodeja komosoveho najlepsieho kamosa.Uveril by tomu snad niekto?mne sa tiez tomu nechcelo verit ale bolo to tak.hmm tak to mate tak s ludmi niektori su fakt svine!!! :evil:
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 15:48:43
00
Ja som s tym uz zmiereny.. Kedze som s casti flegma, ale toto ma dokaze vytocit..

Som studak, ale kupeny bol za moje vlastne, ziadne rodinkove a to ma asi vytaca najviac..

Cela dovolenka v cudu, letenky predane, proste krasa.. A mozem skladat novy bajk na FR a DH.. A XC bajk sa opet raz odklada :evil:

a podla mna striehli pred obchodom dlhsie, mali typ a proste cakali..
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 16:26:53
00
tamy ale mobil mas dobry.je to fakt sila.esteze byvam daleko od blavy a hodnotu mojho biku vie odhadnut 5 ludi z mojho okolia.
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 19:27:14
00
8) nobil ukradnuty uz 2 mesiace.. Mam proste asi "stastie"...
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 20:32:24
00
Niekto tu spominal, ze balkon je bezpecny. Nepovedal by som.
Kamarat ma mamu a mama ma kamaratku a ona ma bicykel.
Zije na 5-tom poschodi, a nikto nevie ako, vecer isla spat, bike tam bol. Rano sa zobudila a bike bol prec... ;) Ak zlodej chce, je vynaliezavyyyy.
Zobraziť komentár 07.08.2006 - 20:43:44
00
Niekto tu spominal, ze balkon je bezpecny. Nepovedal by som.
Kamarat ma mamu a mama ma kamaratku a ona ma bicykel.
Zije na 5-tom poschodi, a nikto nevie ako, vecer isla spat, bike tam bol. Rano sa zobudila a bike bol prec... ;) Ak zlodej chce, je vynaliezavyyyy.

...uuu tak to musel byt potom MacGyver :D
Zobraziť komentár 08.08.2006 - 10:49:26
00
chlapci ked tak citam vase prispevky tak si normalne myslim,ze ste si bajky nechali zobrat na zakazku.Ja mam svoj bajk uz niekolko rokov v izbe vedla postele.nepoznam zo svojho okolia cyklistov a vsetci maju 100 litrove bajky,ze by ich mali inde ako v byte.V prvom rade si musite uvedomit,ze ak chcete mat drahy bajk tak uz dopredu pre jeho kupou musim vediet kde ho budem skladovat.Nechat bajk v pivnici,abo pred shopom to je ako sulozit bez ochrany.Tiez sa nemusi nic stat,ale z velkou pravdepodobnostou si poseriete cely zivot. :cry:
btw:chce to len viac zodpovednosti nic ine. :wink:
Zobraziť komentár 08.08.2006 - 14:27:14
00
Nechat bajk v pivnici,abo pred shopom to je ako sulozit bez ochrany.Tiez sa nemusi nic stat,ale z velkou pravdepodobnostou si poseriete cely zivot. :cry:
btw:chce to len viac zodpovednosti nic ine. :wink:

kua, to som nevedel :D :D :D :oops:
Zobraziť komentár 08.08.2006 - 15:09:50
00
Katko vsak si nejaky elitak, musis jazdit bez obav aj postelne preteky. :lol:
Zobraziť komentár 08.08.2006 - 17:05:49
00
Mas pravdu, ale ja som svoj priputal asi 3ma sposobmi, a neustal to aj tak.. Proste ked je na zakazku ,tak to pojdu robit asi typci, co sa v tom ozaj vyznaju, vedia co a ako,, Odkedy mi ukradli mobil som si na bajk daval sakramentsky pozor, a stacia 2 minutky a je prec.. Ked sa daco ma stat, stane sa..

Byvam na dedine, cize teraz kazdy ma stopne co ma vidi peso :evil: a pyta sa: "Uz si ho nasiel?".. a mna v duchu vzdy napadne, "asi nie ked som peso..."

Bajk skladujem na dvore, a tu je v bezpeci dost.. Byvatv meste, skladovat bike niekde inde ako v byte by som nezniesol..

Uz si vybavujem Spesla hardrocka disc ako jemny balzam na dusu a cez zimu poskladam riadny FR bajk,,

A dotycnym zlodejom prajem vela prijemnych padov a zlomenin..
Zobraziť komentár 08.08.2006 - 17:35:32
00
NO ako tak citam... idem kupovat bike za 25 litrov a kedze sa v nasom baraku stalo nejeden raz ze vykradli pivnice a samozrejme v pivniciach su najdrahsie biki tak ze si ho uskladnim v byte a zavesim ho dole hlavou na strop
Zobraziť komentár 16.08.2006 - 20:56:41
00
keyboard_arrow_up