A to ktora klavesnica ma Y a I na jednom klavese? Lebo ani na tlacidlovych mobiloch to nie je spolu a teda ziadny iny typ okrem PC a mobilnej asi ani nepoznam.
Nikdy som takú klávesnicu nevidel, ale niektorí ju naisto majú.
Ešte prichádza do úvahy aj možnosť, že majú pod i/y náhodný generátor, teda klávesnica napíše ľubovoľným spôsobom jednu z dvoch možností. Určite za to nemôžu...
A to ktora klavesnica ma Y a I na jednom klavese? Lebo ani na tlacidlovych mobiloch to nie je spolu a teda ziadny iny typ okrem PC a mobilnej asi ani nepoznam.
Len som gramaticky opravil maro2-ove tvrdenia. A som si isty, ze si pochopili ze
<irony>Niektori dokonca (akoby) na tom istom klavese.</irony>
Ale vrtnut si si musel. Tak ako ja s tou opravou maro2.
človeče, hrubkou môžeš nazvať len niečo kde i/y naozaj patrí a použije sa opačne.... zámena písmeniek je preklep... a preklep je preklepom predsa práve preto že si to nevšimneš nie? si nikdy nepísal niečo v rýchlosti?
predám jazdený plno odpružený bicykel GERMATEC.
V sivej farbe na obydvoch kolesach su kotúčové brzdy. rajdy v rozmere 50cm s gripmy KLS.velkosť kostri je 22-23. velkosť ráfiku je 26. tlmič je originálny ku kostre GERMATEC. viac inf. a obr. na E-mail alebo na tel. . Na bicykli je ziazdový plášť Continental. rám nemá žiadne pukliny ani preliačiny. Jasne že sa škrabance najdu. bicykel idem umit a vileštit. K bicyklu dám aj zámku z klučikom a aj zadne svetielko. Dalo by sa na cene dohodnút ale pod 460 eur nejdem. kontakt: tel. 0915357076
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte prichádza do úvahy aj možnosť, že majú pod i/y náhodný generátor, teda klávesnica napíše ľubovoľným spôsobom jednu z dvoch možností. Určite za to nemôžu...
Len som gramaticky opravil maro2-ove tvrdenia. A som si isty, ze si pochopili ze
<irony>Niektori dokonca (akoby) na tom istom klavese.</irony>
Ale vrtnut si si musel. Tak ako ja s tou opravou maro2.
to tu spustili poniektorý leštiči gule...
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/313089/predam-zjazdovy-bicykel.html
predám jazdený plno odpružený bicykel GERMATEC.
V sivej farbe na obydvoch kolesach su kotúčové brzdy. rajdy v rozmere 50cm s gripmy KLS.velkosť kostri je 22-23. velkosť ráfiku je 26. tlmič je originálny ku kostre GERMATEC. viac inf. a obr. na E-mail alebo na tel. . Na bicykli je ziazdový plášť Continental. rám nemá žiadne pukliny ani preliačiny. Jasne že sa škrabance najdu. bicykel idem umit a vileštit. K bicyklu dám aj zámku z klučikom a aj zadne svetielko. Dalo by sa na cene dohodnút ale pod 460 eur nejdem. kontakt: tel. 0915357076