Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Preco lto, preco pravidelne trollujes? Pozri si synonyma slova "agresivny", napr. vybojny alebo utocny. A jazda moze byt defenzivna alebo "utocna", t.j. trail zoberies utokom (kazdy koren, kazdu klopku, kazdy kamen, ...). Fakt sa snazis byt len zaujimavy?
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 08:53:12
09
lto ja by som súhlasil s clxno. Aj Peťa Vlhová so Shiffrinkou jazdia agresívne, teda keď sa dá. Dnes si nezajazdia ani agresívne, ani pohodovo. Je to úplne normálny športový výraz. Jezus nás môže hodiť do jazykového okienka ;)
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 09:04:38
00
Keď som bol decko chcel som agresívne inlajny :D Dostal som obyčajné a vydržali moju agresívnu jazdu na výbornú :lol: Viem že pri inline korčuliach sa teda tento názov používal dosť dávno. Ale hej je to také čudné "kategorizačné" slovíčko...aj agresívne inline korčule si môže človek kúpiť dáke shity čo vydržia menej ako kvalitné korčule na hrádzu, hlavne že sú agresívne :rock: :)
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 09:14:29
00
tak pozor take som jazdil na skate parku, agresívne mali pevnejší skelet, male odolné kolieska a prípravy na jazdu po trubkách rampach a prekážkach, to bol uplne iný level :D
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 09:17:43
01
arrow_leftastro napísal:
Aj Peťa Vlhová so Shiffrinkou jazdia agresívne, teda keď sa dá.

sak aj dolamala branku, a este k tomu doma v Jasnej :x
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 10:03:59
02
Ked moze byt light downhill moze byt aj agressive xc :D
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 10:19:27
05
ved BMX je len agresivna cestna cyklistika :devil:
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 10:57:45
01
arrow_leftclxno1 napísal:
Preco lto, preco pravidelne trollujes? Pozri si synonyma slova "agresivny", napr. vybojny alebo utocny. A jazda moze byt defenzivna alebo "utocna", t.j. trail zoberies utokom (kazdy koren, kazdu klopku, kazdy kamen, ...). Fakt sa snazis byt len zaujimavy?

Teda utokom zobrat koren,no ok .. a ako je potom neutocne? Ked na koren idem defenzivne , tak si pripravim chranic, keby ma koren chcel napadnut a oplatit to, ze som cez neho presiel ? :^)
Zobrat koren utokom je nieco, co spravil simecek, ked ho pilkou odrezal :n: , lebo nevedel nan ist agresivne :lol: .. koren ho zhodil.

Odvolavas sa sice na slovnik synonym, ale porozumenie nemas. Len slepo citas a nerozumies. Co s tebou ? :D

Nie, nesnazim sa byt zaujimavy, to robis ty tym, ze nechapes. Prispevok moze byt aj z ineho dovodu, ako byt zaujimavy. Proste vyjadris svoj nazor, alebo polozis otazku. Odpovedat sposobom, ze "ty sa snazis byt zaujimavy" nieco naznacuje. Proste mi vadia marketingove nezmysly a ludia, co to este naviac prezivaju, su trapni. Mal si sa na tom zasmiat a nieco vtipne napisat a nenasierat sa, lebo ti co sa z takychto veci nasieraju, potom obvinuju druhych z trollingu /lebo vsak to je idealne, ked nechapem, tak druhy je troll/, ale nechapu, ze sa len sami vytrolia :P .. a tym by som tuto temu uzavrel.
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 13:13:38
00
Som zvedavy kolko to vydrzy bez vacsieho defektu.

Juj 😄
Zobraziť komentár 17.03.2021 - 15:04:13
02
" Malá páčka ako som zviknutý z M520..."
mozno sa zviklala chuda mala packa..:)
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 14:41:53
00
Nás niekedy dávno v škole učili:
Tie tučniaky, vlky, sokoly, ....... (zvery)
a potom:
Tí tučniaci, vlci, sokoli, ......(ľudia).
Ešte to tak funguje?
Lebo aj v médiach dosť často počujem napr., že v našich lesoch sú premnožení vlci, diviaci, jeleni, tak neviem, či sú nové pravidlá.

Nelistoval som všetky strany, ak to tu už bolo.
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 21:34:15
10
mňa učili psi, vtáci, vlci , býci je to isté ako psy, vtáky ,vlky, býky, je to dvojtvar
https://www.skolske.sk/clanok/53503/ucime-sa-doma-kedy-piseme-psy-akedypsi
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 22:04:16
03
Nas ucili ze ak vyplyva z kontextu ze sa jedna o zvierata tak su to tie vlky, psy atd
Ak je to prirovanie ludi k zvieratam tak ti vlci, psi atd
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 22:23:36
02
Aj nas takto ucili, ale vela ludi v tomto rozdiel nevidi, resp. mozno o tom ani nevie
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 23:27:30
00
Toto je este dobre. Ja nechapem ako niekto nevie pouzivat tak jednoduche veci ako prvy pad mnozneho cisla, lokal a makke i, tip/typ a podobne veci ktore su snad elementarna znalost materinskeho jazyka.
Zobraziť komentár 19.03.2021 - 23:39:07
00
keyboard_arrow_up