No dakedy som jazdila kazdy den do prace (hore-dolu) cca 70km. Teraz sa uz troska krotim. Popri tom samozrejme vikendove vyjazdy do kopcov, alebo len tak cesta v cykle "spoznaj svoje okolie"
ked je cas a ked je schopne pocasie. hlavne cez vikendy ale aj cez tyzden ked si spravim volno zo skoly. a niekedy aj po skole ale to len take fakt kratke trate len na prevetranie hlavy a uvolnenie.
vždy keď mám čas a to mám po škole a občas cez víkendy ale príde leto tak už začnem tak 4hod denne teraz to je tak 1,5 až 2 ako kedy ale cez víkeny viac
ja jazdym vtedy ked sa da a je aspom trosku pekne pocasie a pravdaze to musi troska casu po robote a hlavne chut aj ked ta je vecsinou lebo pri biku sa dokazem odreagovat od vsetkeho a je to dobry pocit si oddichnut a viventilovat telo i ducha
a je to dobre na ukludnenie
Ja sa snazim v lete vzdy po skole bikovat aspon 1,5 h lepsie ak mam cas tak aj 2h ,stiham najazdit 35-40km v co najrychlejsom tempe chodim uz zname trasy , cez vikendy su to dlhsie vyjazdy a o rychlost mi az tak neide skor sa kocham prirodou a hladam nove chodnicky
V lete sa snazim jazdit kazdu volnu chvilu, lebo toho casu vela nemam, tak aspon cez vikendy, ked je pekne (a ked dostanem doma povolenie ) ... ale uz je v plane nakup kvalitneho oblecenia na chladne pocasie a potom uz hadam budem moct jazdit vzdy, ked budem mat chut (a to povolenie, samozrejme )
Jazdim "ked to na mna pride" ved aj muzi maju svoje dni vacsinou ked hlasia pekne a je aspon 5stupnou nad nulou do prace a v nedelu na vyjazdy,ale nedari sa kazdu-ach to pocasie
Ale mal som kolegu-brita co jazdieval na ziletke cely rok do prace (cca80km tam aj spat),ale ten isiel nonstop a este cez obedy chodieval do posilky.To bol fakt spravny typek,raz som sa ho opytal,ze ci stale chodieva na biku a on vypol hrud a ,,...men ride a bikes,just pussies drive a cars..." a ostal som trocha zahanbeny A v zime ho bolo pocut ked prisiel,zosadol z biku a cinkal po dlazdicovej chodbe(myslim,ze pouzival spdcka) a smykalo sa mu jedna radost na tych dlazdiciach
Ale ked prsi a fuka silny vietor tak mna na bike nik nedostane
Heh, raz jak som vysiel spoza cinziaka ta taky silny vietor zafukal na mna zboku, ze som az skoro spadol. Len som vybocil 2m z chodnika .
A k teme: Jazdim stale ked sa da. Nejazdim len vtedy, ak vonku: snezi, prsi, padaju krupy a mam sa vela ucit . Uz som nebol 4 dni bajkovat kôli pocasiu
hehe musim to upresnit ja jazdim ked sa mi chce ak prave neprsi a nieje sneh a fakt sa mi velmi chce tak mi v tom nezabrani ani vietor, aj ked to nieje prijemne. ale najlepsie je fakt ked je pekne slniecko, ale nie zase 30°:)
To danix: to mas dobre 4 dni, ja som teraz nebol kvoli angine tyzden a pol, mozno aj 2 a doliecenie este zopar dni potrva a ked este pripocitam nepriazen pocasia, no je to...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo ked ma to riadne chyti.... proste moje srdce robi bike-bike-bike
Na Slovensku rastie noví Julien Absolon!!
ja vzdy ked mam cas aj po skole tak na 2 hodinky, a samozrjme vikendy..
a je to dobre na ukludnenie
Ale mal som kolegu-brita co jazdieval na ziletke cely rok do prace (cca80km tam aj spat),ale ten isiel nonstop a este cez obedy chodieval do posilky.To bol fakt spravny typek,raz som sa ho opytal,ze ci stale chodieva na biku a on vypol hrud a ,,...men ride a bikes,just pussies drive a cars..." a ostal som trocha zahanbeny
Ale ked prsi a fuka silny vietor tak mna na bike nik nedostane
A k teme: Jazdim stale ked sa da. Nejazdim len vtedy, ak vonku: snezi, prsi, padaju krupy a mam sa vela ucit
Na Slovensku rastie noví Julien Absolon!!
hehe