Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Niekde som čítal, že by ruky nemali byť vyššie ako plecia, lebo potom tŕpnu ruky a je to nebezpečné. Viď obrázok. Preto sa nebojím vysokých rajdov, som predsa divný kolobezkar.
Tvoja kolobežka je s novými rajdami krajšia, páči sa mi.
Niekde som čítal, že by ruky nemali byť vyššie ako plecia, lebo potom tŕpnu ruky a je to nebezpečné. Viď obrázok. Preto sa nebojím vysokých rajdov, som predsa divný kolobezkar.
Ja som napr. nerezal z hlavovej trubky vidlice nič. Vyskušal som vyšku a všetko OK. Už sme to rozoberali pred vyše 2 rokmi. Nemam rad sa na kolobežke hrbiť.
Ja som tiež až včera rezal stĺpik lebo aj keď mám cez 190cm tak aj tak mi sadla najlepšie najnižšia poloha a teraz tým že sú riadidlá zahnuté dohora tak som sa vôbec nebál. A konečne má prestal tlačiť komín na hrudník pri zjazde ?
Tak som si ju včera nazval "Tulák" lebo sme sa túlali kam sa nám chcelo a hlavne koľko sa nám chcelo a nie koľko nám ruky dovolili 👍
Kazdemu vyhovuje nieco ine a ja mam tiez osobne velmi rad tulanie sa autom, pesi a na kolobezke. Zmenou riadidiel tiez ocakavam vzpriamenejsiu polohu a pohodlnejsiu jazdu.
Tvoja kolobezka vyzera ako pohodlny cruizer, teraz este doplnit nejaky nosic na tasku s proviantom a najnutnejsimi vecami.
Čudák som.... prišiel som domov po 16 -tke a nedalo mi musel som sa ísť pozrieť na Tuláka, už keď som bol pri ňom samozrejme že som sa musel postaviť na stúpatko. Či to včera nebol len sen, či ten úchop je fakt tak super. No ale poznáte to, tak na sucho to nie je ono..... tak som trhol 4 km po nočných cestách ..... len Ja a Tulák.....
Nazdar bando... na stranke je hore pripnuty strucny Luhacovicky report... bolo doobre... https://www.facebook.com/sportovekolobezky/
a na fotke moji sarkani v plnej zbroji ... este si aj helmy zabudli tam starsi musel mat moju...
Pri tejto poslednej fotke so si to zase naplno uvedomila. Niekde vo svete sa rozdeľujú pretekári aj podľa strojov, či všade len podľa veku a pohlaví?
Aj na "dospeláckych" pretekoch bije do očí ten nepomer vo vybavení ale tu dievčatko v ružovom ...no chápete čo myslím
init, ano to su moji... a este k prispevku vyssie... aj napriek "bombovej"vybave neboli moje deti najlepsie... 4 a 6 miesto,...ono totiz ten mladsi tam vekovo este ani nepatril. A kategoria to bola pre skolakov od 10 do 14 rokov a tam vedia byt priepastne rozdiely. Vsak vidis toho chalan vzadu co to vyhral, ten fyzicky prevysoval vsetkych o dve triedy. Ale niekto to tam neriesil, isli sa 3 km a vsetci dostali medaile. Dolezite nech sa deti naucia hybat.
ddemo, ja neriešim zrovna tvojich chalanov, hoci teda výbavu majú parádnu
Ale presne, chalan vzadu a dievčatko vpredu sú skvelí "súperi"
To delenie ma zaujímalo skôr u dospelá kov, u detí v tomto veku nejaké veľké súťaženie nečakám
u dospelakov klasika... muzi, zeny a niede este delia aj kategorie muzi master (do 40), muzi seniori (do 50) a veterani (nad 50). Rollo liga ma este ultrateranov (nad 60).
Prírastok do kolobezkovej rodiny. Včera som kúpil nejaký asi olpran pre manželku, lebo nemôže dočkať, kým dokončím karbonovu, že chce zatiaľ nejakú lacnú.
Kolesá sú 20", cena 60e, bazos.
Bola to moja prvá skúsenosť s takýmito kolesami. V skratke: je to shit.
Zaciatocna hmotnosť necelých 14kg.
Po úprave cez 11kg a stále je to zlé. (Zlé v porovnaní s veľkou kolobezkou... Zotrvačnosť 0 bodov)
No manželka sa potešila
Ale blatníky má pekné. Kedysi bývali aj kolobežky pre dospelých so sedadlom. Mal si to nechať tak, na zrazoch veteránov by si bol rarita. To nie je irónia, to som myslel vážne.
Na konci 90. rokov staval aj asi najznámejší výrobca športových kolobežiek v Čechách p. Trojan z Plzne kolobežky so sedadlom. Odrezaním toho sedadla si znížil jej hodnotu minimálne o 100,00€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som napr. nerezal z hlavovej trubky vidlice nič. Vyskušal som vyšku a všetko OK. Už sme to rozoberali pred vyše 2 rokmi. Nemam rad sa na kolobežke hrbiť.
A čo sa týka výzoru tak aj mne sa páči viac s novým "volantom". A tá pohoda pri jazde sa nedá opísať......
Kazdemu vyhovuje nieco ine a ja mam tiez osobne velmi rad tulanie sa autom, pesi a na kolobezke. Zmenou riadidiel tiez ocakavam vzpriamenejsiu polohu a pohodlnejsiu jazdu.
Tvoja kolobezka vyzera ako pohodlny cruizer, teraz este doplnit nejaky nosic na tasku s proviantom a najnutnejsimi vecami.
https://www.facebook.com/sportovekolobezky/
a na fotke moji sarkani v plnej zbroji ... este si aj helmy zabudli tam starsi musel mat moju...
Aj na "dospeláckych" pretekoch bije do očí ten nepomer vo vybavení ale tu dievčatko v ružovom ...no chápete čo myslím
Ale presne, chalan vzadu a dievčatko vpredu sú skvelí "súperi"
To delenie ma zaujímalo skôr u dospelá kov, u detí v tomto veku nejaké veľké súťaženie nečakám
Kolesá sú 20", cena 60e, bazos.
Bola to moja prvá skúsenosť s takýmito kolesami. V skratke: je to shit.
Zaciatocna hmotnosť necelých 14kg.
Po úprave cez 11kg a stále je to zlé. (Zlé v porovnaní s veľkou kolobezkou... Zotrvačnosť 0 bodov)
No manželka sa potešila
Ale blatníky má pekné. Kedysi bývali aj kolobežky pre dospelých so sedadlom. Mal si to nechať tak, na zrazoch veteránov by si bol rarita. To nie je irónia, to som myslel vážne.
Na konci 90. rokov staval aj asi najznámejší výrobca športových kolobežiek v Čechách p. Trojan z Plzne kolobežky so sedadlom. Odrezaním toho sedadla si znížil jej hodnotu minimálne o 100,00€.