taketo temy "milujem"...niekto pocul, ze hento toto...ved aspon uved zdroj (radio, tv, clanok na nete, vyjadrenie vyrobcu, atd.), lebo takto to zmysel naozaj nema
ja sa len pytam ci niekto o tom nepocul lebo som to pocul od ludi ktory niesu ti ktori kecaju co ich napadne a vymyslaju si aby boli zaujimavy a nejde mi o to zalozit co najviac tem jednoducho zhanam info lebo som s ich plastami spokojny a bola by podla mna skoda keby odisli z trhu
no more, ja som ich mal na novom biku, oni su dobre na suchu polnu cestu ale inak nic viac, a to nebodaj natrafis na blatko co sa ti stane hocikedy a citis sa ako na klzisku, tot len moj postreh, plast mi vydrzal 1100km a to som ho velmi setril, ale zas velmi rychlo sa ocisti od blata, ved skus mozno ti sadne, mne vobec...
no more, ja som ich mal na novom biku, oni su dobre na suchu polnu cestu ale inak nic viac, a to nebodaj natrafis na blatko co sa ti stane hocikedy a citis sa ako na klzisku, tot len moj postreh, plast mi vydrzal 1100km a to som ho velmi setril, ale zas velmi rychlo sa ocisti od blata, ved skus mozno ti sadne, mne vobec...
...no ja jazdim FF a nemusi by ani blato staci aby bol vlhkejsi povrch a uz si pripadam ako na smykalke ...takze myslim ze prechodom na XCR2 by som si urcite polepsil.....hmmm alebo mam rovno kupit RR a nespekulovat s michelinom
...no ja jazdim FF a nemusi by ani blato staci aby bol vlhkejsi povrch a uz si pripadam ako na smykalke ...takze myslim ze prechodom na XCR2 by som si urcite polepsil.....hmmm alebo mam rovno kupit RR a nespekulovat s michelinom
skus a uvidis, no podla mna si urcite nepolepsis, ja prechadzam na nobby nic, myslim ze tym si polepsim zas ja
...preco prave NN...ta vzorka mi pripada velmi velmi pomala
...neskusal si niekedy Pythony?...tie ma akorem RR tiez lakaju
ja nechrtim, vyskusam a uvidim, hlavne sa chcem citit na biku o nieco bezpecnejsie ked sa ide dole kopcom po kamenoch a cez korene, v tom boli tie micheliny uplne lost, ved sa opytaj aj klerika co ti na ne povie tiez ide menit
Takto dopadol moj test Pythonov
Testoval som ich len do kopca Bola to ta "light" kevlarova verzia - navazil som 530/532g co je viac ako NN
Po tomto teste som gumy vratil a nestem o nich ani pocut ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak poznas to som chory nic nemozem tak som tu behal a komentoval
...a aky plast od nich pouzivas?
Zeby XCR-DRY-II ???
...a aky plast od nich pouzivas?
Zeby XCR-DRY-II ???
...no ja jazdim FF a nemusi by ani blato staci aby bol vlhkejsi povrch a uz si pripadam ako na smykalke
jo vim to čo som tu hodil bola hovadina (to Katko zamkni to zas to tu vyzerá na pokec)
...no ja jazdim FF a nemusi by ani blato staci aby bol vlhkejsi povrch a uz si pripadam ako na smykalke
skus a uvidis, no podla mna si urcite nepolepsis, ja prechadzam na nobby nic, myslim ze tym si polepsim zas ja
ja nechrtim, vyskusam a uvidim, hlavne sa chcem citit na biku o nieco bezpecnejsie ked sa ide dole kopcom po kamenoch a cez korene, v tom boli tie micheliny uplne lost, ved sa opytaj aj klerika co ti na ne povie
Testoval som ich len do kopca
Po tomto teste som gumy vratil a nestem o nich ani pocut ...