Cawte dnes som isiel takym strmsim asfaltovym kopcom a musel som prudko dobrzdit do 2ch zakrut a potom cakam kamarata a s predneho prasata sa normalne dymilo je to normalne?
ked prudko brzdis stane sa to alebo sa mozno vyparovala voda z neho mne sa kedysi z mechanik dymylo ale ak sa ti nezmenil chod pak a brzd tak to neries malo by to by ale v pohode .... a setri tie brzdyy nebrzdi v kuse dole kopcom al prerusvane a striedavo pradna zadna a s citom ale to by si mal vediet
ked prudko brzdis stane sa to alebo sa mozno vyparovala voda z neho mne sa kedysi z mechanik dymylo ale ak sa ti nezmenil chod pak a brzd tak to neries malo by to by ale v pohode .... a setri tie brzdyy nebrzdi v kuse dole kopcom al prerusvane a striedavo pradna zadna a s citom ale to by si mal vediet
no tak mokre neboli lebo som mal bike v byte dlho a dneska ani neprsalo ved ja jazdim prerusovane ale som isiel okolo 70km/h a predbiehal som kamarata a ked som ho predbehol tak isla zakruta a okamzite na brzdy a nejako sa prevarili platnicky :D:D
to sa mi este nestalo..co tak dat vacsi kotuc ..lepsie by sa chladil...
ved som rozmyslal aspon do predu lebo vetsi tlak a vetsie trenie je na prednu brzdy...len to zase kupovat new kotuc a adapter...newiem ci chcem do toho investovat
no zalezi natom ci ti ta brzdna sila staci a ci chces aj investovat...
mne osobne sa este nestalo aby sa mi z brzdy dymilo.
no ja si myslim ze to bolo tym ze su to nove brzdy a som s nimi jazdil iba v zime po snehu a teraz som bol prvy krat ked je sucho a teplo tak mozno sa s toho vyparovali nejake sajrajty zo zimy...a newies preco predna brzda je moc kusava a zadna je taka slabsia? mozno ju treba este zabehnut
jasne...treba ju zabehnut...alebo skusit nastavit tu prednu...
len ten dym ma velmi znervoznil...ale na velku noc idem jeden najvissi kopec zist tu v BS ma vysku 1009m.n.m a zidem na 650m.n.m na nejakych 3km tak to bude parada...som zvedavy co povedia na to tie brzdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.