Ahojte dnes o 16,00 bol ukradnuty bike v Pezinku na Zeleznicnej Stanici
Prikladam foto Je to skladacka!!
Zaujmavost je ze na biku obe brzdy reaguju len na lavu packu!!!!!!!!!
Ked by ste ho videly napiste my na Net.... Rowan
Ved to ani netvrdim. Velka cast ludi ale tu moznost ma, neyuzije ju a potom uz je neskoro. Inak keby som bol nuteny dat bajk fakt do pivnice, tak by som velmi zvazoval, ako drahy bajk kupim, teda aku hodnotu som ochotny obetovat v pripade kradeze.
no v týchto veciach má vo väčšine prípadov prsty nejaký sused, keď aj nekradne tak dáva tip.. teda ak ide o drahší bike.. málokedy je to feťák ktorý sa len vláme do pivnice s nádejou že tam niečo nájde..
triki: vtedy to nieje problém.. ale ak vlastnú izbu nemáš, prípadne máte tých bikov doma viac?
do nášho bytu v petržalke ani jeden.. jedine na balkón ale to znamená že sa inak už využiť fakt nedá..
teraz nemám problém, stojí mi pekne v suchu, teple v chodbe
no tak co sem mam dat servisnu knizku? aj s razitkom predajne?...preco by to malo byt v exisporte?
No Miro... mam jeden tip na suseda ale ten je podla oficianych info v base momentalne, ale ma este brata ... bez dokazov to policiu nezaujima a tak mi len ostava sledovat net alebo podozriveho suseda. A to mi este Oliver predaval ten bike ked robil v Auparku.
No do bytu by sa v ziadnom pripade bike nezmestil ... v izbe som s dvoma bratmi a tak je tam jedna postel, jedna poschodova postel, stol, a skryna ... a v strede miestnosti asi 3m stvorcove na presun ... z balkona ma otec dielnu a sklad takze tam sa to tiez nezmesti... a ak by som ho zavesil do obyvacky nad telku, to by sa mohlo stat ze by som skoncil aj s bikom na ulici
no a tak nebol to zase nejaky extra drahy super bike... ale staral som sa on a slapal ako hodinky tak to cloveka mrzi
to je najhoršie, dôkazy nie sú a sám sa neprizná.. sledovaním toho moc nedosiahneš..
ale ak má nejaké problémy s peniazmi, alkoholom alebo drogami skús si obehať najbližšie záložne a pod. nebol to tak drahý bike aby sa kradol a vyvážal za hranice..
na farbu by som sa nespoliehal, tá je prestriekaná ešte v ten večer kludne
micpu, nemusíš nič dávať...tieto modely boli v podstate len v ponuke Exisportu ak sa nemýlim...v oficiálnom katalógu Scott by si ho márne hľadal...preto som sa divil, že ho predával aj Duplinský
jj v katalogu som ho nenasiel... vlastne ked som hladal tak som nasiel ale z inych rokov ... no tak mozno bol pre exi alebo pre niekoho vyrobeny... hadat sa nejdem ... nemam informacie pre ani proti ... a asi to nieje ani podstatna info teraz... celkom mi prirastol k srdcu... nuz ale tak skusim pootravovat poistovnu a pojdem vyberat novy, lebo bez biku asi umrem.
Ahojte, Košicania, ak viete pomoct, dnes bol ukradnuty kamaratov bike z "kocikarne" v bráne paneláku. V KE je udajne iba jediny, takze je nepriehladnutelny, t.č. 0915633278
tiež myslím že jediný nebude, farba síce svieti ale to sa prestrieka hneď alebo na tom L IX sídlisku možno ani netreba, tam nikto nenaberie odvahu zakričať "hej to je moje, ty si mi to ukradol.."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak si idem kupovať bajk tak zvažujem dopredu a nie až dodatočne.
triki: vtedy to nieje problém.. ale ak vlastnú izbu nemáš, prípadne máte tých bikov doma viac?
a tiež som kedysi nebýval v izbe sám...
teraz nemám problém, stojí mi pekne v suchu, teple v chodbe
viewtopic.php?p=80255
prajem kopec šťastia pri hľadaní...je to blbé...
no tak co sem mam dat servisnu knizku? aj s razitkom predajne?...preco by to malo byt v exisporte?
No Miro... mam jeden tip na suseda ale ten je podla oficianych info v base momentalne, ale ma este brata ... bez dokazov to policiu nezaujima a tak mi len ostava sledovat net alebo podozriveho suseda. A to mi este Oliver predaval ten bike ked robil v Auparku.
No do bytu by sa v ziadnom pripade bike nezmestil ... v izbe som s dvoma bratmi a tak je tam jedna postel, jedna poschodova postel, stol, a skryna ... a v strede miestnosti asi 3m stvorcove na presun ... z balkona ma otec dielnu a sklad takze tam sa to tiez nezmesti... a ak by som ho zavesil do obyvacky nad telku, to by sa mohlo stat ze by som skoncil aj s bikom na ulici
no a tak nebol to zase nejaky extra drahy super bike... ale staral som sa on a slapal ako hodinky tak to cloveka mrzi
ale ak má nejaké problémy s peniazmi, alkoholom alebo drogami skús si obehať najbližšie záložne a pod. nebol to tak drahý bike aby sa kradol a vyvážal za hranice..
na farbu by som sa nespoliehal, tá je prestriekaná ešte v ten večer kludne
http://www.youtube.com/watch?v=kvc0A_cWUCU&feature=player_embedded