ahoj, tak dnes v noci mi ukradli môj bike Kellys Madman (model 05), ak by ste niekde videli tento bike na východnom Slovensku, prosím ohláste to na linke 158. Ďakujem
v pivnici.... som spal dnes po nočnej a prišla susedka zazvoniť, že nemáme visiaci zámok na pivnici a otcov bike (Author Horizon) je vybratý vonku, tie prvé dvere ku pivnici vypáčené
no ja s tým som viac menej zmierený, ale akonáhle uvidím niekoho na takom biku s takými plášťami a s deore LX (keďže tieto veci som menil) tak tak ho zosadím dole z biku že ani nebude vedieť jak sa volá ... taký som nasratý že až nepravda.... 26.7. mám ísť na dovolenku na Muráň a bez biku tam budem asi ako slepec bez paličky... vrrrrrrrrrrrrrrr
zajtra idem do poisťovne tak som strašne zvedavý, či dostanem viac než 4000,-Sk sakra.... mal som si dať pripoistiť bike, ci pána šak celková škoda s vecami čo som dokúpil/vylepšil mi vznikla 27000,- dačo nenormálne... a kde v p... naberem ďalšich 30000,- na nový bike ta to je vo hviezdach
Tiez mam bike v pivnici. S ocelovou konstrukciou s 2 zamkami. Visiaci je rieseny tak, aby sa tam nedostal s pilkou. Jedine karbobruska by pomohla. Lenze to je dost velky rachot. To by kmin na seba upozornil.
no ja s tým som viac menej zmierený, ale akonáhle uvidím niekoho na takom biku s takými plášťami a s deore LX (keďže tieto veci som menil) tak tak ho zosadím dole z biku že ani nebude vedieť jak sa volá ... taký som nasratý že až nepravda.... 26.7. mám ísť na dovolenku na Muráň a bez biku tam budem asi ako slepec bez paličky... vrrrrrrrrrrrrrrr
Teoreticky moze byt sanca, ze stretnes niekoho, kto tiez tak prerobil bike tiez a co potom? Cislo bude ine.
Mne tiez ukradli biky, 2 Kellysi salamander a oxygen, mal som ich v pivnici, teraz nove su uz pekne pri posteli pred telkov, len len ze na nu vidim. A zamky sa vraj, podla predajcu, rozbijaju tekutym dusikom.
Tiež mi z garáže zmizol bike. Krásna Kona...mávol som rukou, naštartoval sa, zarobil si a kúpil si oveľa lepší. Ďakujem zlodejovi. Nech mu padne na úžitok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ach jaj
kde si mám asi dať bike? na hlavu??? abo do obývačky pred TV?
jasné že pivnica nie je z hľadiska bezpečnosti vhodným miestom, ale je jediným miestom, kde sa hodí a hlavne zmestí...
Teoreticky moze byt sanca, ze stretnes niekoho, kto tiez tak prerobil bike tiez a co potom? Cislo bude ine.
Inak bike sa poistit neda, vo vsetkych poistovnach co som sa pytal mi povedali ze to sa strasne kradne a oni to odmietaju poistit.
Inak bike sa poistit neda, vo vsetkych poistovnach co som sa pytal mi povedali ze to sa strasne kradne a oni to odmietaju poistit.
no to by som asi pred dverami do bytu musel mať cyklo umyvárku aby som s ním mohol ísť do izby... aj keď neviem kde v izbe by som ho dal...
to by uz snad malo byt dostatocnym poucenim na to, aby si uz dalsi kellys nekupoval