Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
posledný komentár: 16. 8. 2020 o 13:17
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
Ak sa uz na teba rozbehne, neblufuje v tedy sa musis uhnut ty lebo to bude nedobre. V 99% pripadov ak v cas uskocis za strom bicykel proste z cesty, bude svinka pokracovat dalej a je po strete. Jedine ak ma mlade je ranena .,... tak moze mat chuit ta zlikvidovat, v tedy jedine na strom. Zvlast kapitola su lonsaci co malju chut si vytlakat testosteron na comkolvek zivom alebo mrtvom. Ale to aspon este nie je dospele prasa aj ked stret bude isto neslavny da sa ich zvacsa zastrasit, alebo odradit od dalsich utokov. Tolko moje skusenosti a aj rady od kolegov zijucoich viac v lese ako v civilizacii.
A sem tam dokúsu niekoho v kukurici ked ked ich prekvapí.
Bachyna Ta dokuse jak pes. Kanec ma kly tak ten zas vie paradne stehno vykostit cloveku.
Ujo google nasiel par tych studii https://thenewswheel.com/drivers-purposefully-swerve-hit-animals-on-road/
Ked si ludia potrebuju dokazovat svoju nadreadenost zrazanim bezbrannych ziverat na ceste, niet sa co divit, ze sa podobne chovaju k cyklistom. Je to ten isty ramec myslenia. Tolerancia a ohladuplnost pojem neznamy.
While most drivers stayed in their lanes and left the animals undisturbed, 6% went out of their lane to run over the animals—a shocking 89% of those perpetrators were driving SUVs.
ze by nahoda ?
Este mi chyba pocet vodicov co urobili maximum aby sa vyhli zvieratu. Uz som raz driftoval po ceste v 90km/h kvoli myske
Je úžasné čo dnešná veda a výskum dokážu. Dnes som si rozšíril obzor o fantastický objav.
Sledujte tu v čase 42:35 až 42:42. Tých sedem sekúnd mi zmenilo život
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/289472#2554
Včera som sa išiel pozrieť do jedného lesa, či náhodou ešte nestretnem nejakého jeleňa. Dopadlo to celkom nečakane
Volavka popolavá
Beluša veľká a volavka popolavá
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down