Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
Musíš mať trpezlivosť. Ja som pár krát skúšal z úkrytu ale mňa tam skoro mrle zožrali
No a to čakanie na dravce je skutočne náročné, prvý deň som bol už hodinu pred východom slnka na mieste pri -10 °C a nič nedošlo. Deň na to bolo o nejaké 3 stupne teplejšie, ráno došla vrana, potom dlho nič, a až okolo obeda tie myšiaky. V ten deň som tam strávil v kuse skoro 8 hodín, ale stálo to za to. Najväčší problém je udržať nohy v "teple", resp. nezamrznuté
Dnes som skúšal experimentovať. Našiel som posed pred ktorý poľovníci vyviezli vývrh z diviaka. Zamaskoval som tam foťák s wifi routerom a powerbanku. Vzdialil som sa cca 60 m do krytu na kraj lesíka. Síce 3x okoloidúci ľudia (nedeľa) všetko poplašili, ale predsa len sa niečo podarilo. Len pre info, fotené Canonom 7D mark II a 50 mm objektívom.
A ešte dokumentačné video (kvalita strašná ale so 7D sa viac dostať nedá)
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
To musi cloveka fakt bavit
Super fotky aj video
tiez som vcera fotil jednu svinku, na ktoru som natrafil v hustej hmle na Korenci za Pajstunom, ale nestoji to za rec, kvoli tej hmle nic nevidno, len sedu machulu v strede
Tento víkend som sa znova pokúšal o sovu obyčajnú. Na novom mieste som objavil nespárovaného samčeka, ktorý tak túži po samičke, že nemá problém ozývať sa aj za bieleho dňa
a druhe na Zeleznej studnicke, na tej peknej cesticke hned popri rybniku I.
Co sa tyka lisok - tie vidam posledny rok nejak castejsie nez kedykolvek predtym, asi sa nam tu pekne premnozili