Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
zrazu z nicoho drb a za 2 dni ti hraju na mestskom rozhlase...
treba blesky zakazat.
Presné počty nepoznáme. Je to len odhad. A aj keby ich bolo 2x toľko v porovnaní s poslednými 10 rokmi ako niektorí tvrdia, tak stále je to ten 1 mŕtvy na dvojnásobok medveďov. Takže, ak je medveďov viac ako tvrdíte niektorí, viac ľudí chodí do prírody a medvede žijú na menšom priestranstve, ale úmrtie je stále len jedno, tak sú vlastne mierumilovní
tak na toto Ti viem ako študovaný envirák odpovedať celkom presne, momentálne to smeruje k vyhynutiu ľudstva, no kôli medveďom to nebude
What? 5mld ľudí bolo, keď som chodil na základku, na strednej už 6 a teraz je ich už 8 a rastie... Avšak je pravdou, že homosexuáli asi neprinesú ďalšie potomstvo takže sú vlastne vítaným článkom v dejinách zemegule a vesmíru.
Zjavne dal niekto divočákom echo a tak si vybehli zamachrovať.
--
inak to je ale macek
https://twitter.com/zelenavlna/status/1659473980510568448/photo/1
--
inak to je ale macek
https://twitter.com/zelenavlna/status/1659473980510568448/photo/1
Hej hej viem chodim tadial kazdy druhy den ale vcera bola aktivita najvyssia za posledne mesiace
Edit: Velmi pekny macko
Utoky (a nepodstatne odstrely polovnikmi) mas tu, plus v 2022 bolo utokov 9.
Jasne vidiet, ze ich nijak dramaticky nepribuda. Jedine co pribuda, je strach. Ked sa v mediach omielali utecenci, tak sa ich ludia tiez bali, kto sa dnes boji nejakych syrskych ci afganskych utecencov? Par kotleba fans, inak nikto, lebo sa o tom prestalo hovorit. Pritom ich do eu prisli miliony, ale vacsina slovakov ich videla presne tolko, kolko medvedov = 0, ziadneho.
Takze nie, mna nezaujima nejake hypoteticke zvysovanie poctu medvedov. Ak tvrdis ze su hrozba, musis to dokazat tvrdymi datami. Nie co by keby o 5 ci 15 rokov, ale cisla poctu poctu utokov, maticu analyzy rizik. Na zaklade tohto sa robia kvalifikovane rozhodnutia, nie na zaklade toho, ze ujco z balogu sa boji vyjst na dvor. Ja sa bojim ze ma zbije/zabije chlap v rifliach. Chlapi v rifliach uz zbili/zabili kopu ludi, sledujem media a deje sa to "stale viac", aj na ulici ich stretam "stale viac". Asi ich treba "regulovat". Ved co ked o par rokov nezabije chlap v rifliach mna, ale nebodaj daku zenu a dieta?! Ty sa chlapa v rifliach nebojis? Ako by sa mal tento problem riesit podla teba? Vazne skus odpovedat, aj moja tetka z detvy uz nechodi ani do obchodu, ako sa boji chlapov v rifliach. A vsimni si filmy a dokumenty o seriovych vrahoch, skoro vsetci mali rifle minimalne v skrini. Ako to vysvetlis, preco sa chlapi v rifliach stale mnozia a stale viac nas ohrozuju? Ci teba nie, iba mna?
Ľubooooooo
A ešte turistom robiť divadlo budeme si zabudol napísať
https://youtu.be/kmAv2nycX8w