Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
A ak do tejto témy už nejdú prispievať rozumovo zdatní jedinci, tak ju hádžem rovno do koša
nezabudni prosim nazdielat link na temu
To by stálo za úvahu, prideliť
moderátorské právomoci zakladateľovi vlákna.
Mazanie komentárov alebo nevhodných obrázkov.
skor by to chcelo zalozit zvlast temu na medvede, ako sa zalozila tema elektrohejteri a tam to vsetko presuvat.
lebo napr. k Chrapkacovi by aJoN nemohol dat otazku ako sa to podarilo a Hack3r by mu nevedel odpovedat a ja by som sa nic nove nedozvedel.
Rôznorodosť názorov a možnosť slušne ich vyjadriť ostala kde?
A keby sa chcel niekto spýtať niečo o tej fotke?
Ak sa ti nejaký príspevok nepáči, porušuje pravidlá fóra, uráža iných a podobne, máš možnosť už aj teraz ho nahlásiť
Nechcem vám kaziť radosť chlapci z novej témy, ale za mesiac to tam vyzerá rovnako. Vlastne ako na celom fóre
Niekedy sa nedá držať sa striktne jednej témy napríklad o zveri, keď okolo nej sa rieši aj legislatíva a podobne. Niektoré témy sa proste prelínajú. Tak ako predmety v škole. Vzdelávací obsah niektorých zasahuje do druhých a spolu tvoria jeden celok
Len s tým rozdielom, že tu je to občas plné nadávok a to sledujem len pár tém.
Ale príde mi normálne, že by mohol mať možnosť mazať off topic príspevky.
Skodu sposobenu medvedom (a inym zakonom chranenym zverom) preplaca stat. Na rozdiel od skod sposobenych napriklad raticovou, ktore su mimochodom nasobne, nasobne vyssie. A ano, kazdy ma povinnost zabezpecit si majetok. Dokonca ak si nezamknes auto, mozes dostat pokutu. Lebo tym v principe "podporujes" kriminalitu. Pripadny shitstorm fakt pls do inej temy.
Tato tema je v pohode, ved nenazyva sa "Fotky lesnej zveri", riesime tu vsetko. Napriklad ja sem furt davam spravicky o svinkach
Rozhodne bez medvedov. Ved pri tom dramatickom premnozeni medvedov, o ktorom tu citam, tak kazda druha fotka by bola fotka medveda zhotovena lokalnymi medvedofobnymi aktivistami. Namiesto ich komentarov. To by bola dost nuda.
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/fotografie-divych-zvierat-a-zivocichov-t47778.html
https://myliptov.sme.sk/c/23178117/medvede-na-mestskom-cintorine-nicia-svietniky-chuti-im-parafin.html?ref=titbox_regiony