no ja som z TN a chodievam tak na tyzden na Liptov do dedinky Lubela a pojazdim cely liptov a oravu velmi som si to tam oblubil ....vakt naj miesta na bajk vrelo odporucam....
Ja chcem, ak sa podari, spravit Slanske vrchy po cervenej, neviem, ci je to na viac dni, alebo na jeden, ale uz to planujem dlhsie (rad by som to presiel v smere Izra -> Presov pre znalych)
Kedže sa nám v júni má narodiť druhe dieťa tak budem rád ked sa vôbec dostanem do lesa, ale chcel by som v máji ísť na Svätojursky maraton a v lete aspoň dva krát dať svoju obľubenu trasu, Plavecke Podhradie, hrad, Báborská, Klokoč, daľej po zelenej značke smerom na Modru a večer po príjazde do BA pivečko u nas v Petržalke POD DUBOM.
ja by som si skusil kralovu holu ale este neviem ci priamo zo spisskej alebo sa necham odviezt do telgartu inak len asi slovensky raj alebo volovke vrchy a este mozno tatranska magistrala
ja by som si skusil kralovu holu ale este neviem ci priamo zo spisskej alebo sa necham odviezt do telgartu inak len asi slovensky raj alebo volovke vrchy a este mozno tatranska magistrala
Kralovu si chcem v ramci treningu na Alpy zopakovat. Ale zo Sumiaca (teda Cervenej skaly). Pockam si ale na stabilnejsie a trocha teplejsie pocasie.
ked sa podari,skocim na rodnu hrudu a ked bude vsetko ok zucastnim sa na Zvolenskom cyklomaratone....a este poriadne zjazdit Connemara tu v IRL,tam som bol iba jeden krat.
vzhladom na to ze som skoro dva roky nejazdil v malych karpatoch tak ma caka prave toto... potom urcite zubak asi na tyzden a ruzomberok dalsi tyzden... zvazovali sme aj vychod (michalovce) takze dobre leto to bude...
Tam chcem ist aj ja, ale neviem ako, lebo zo SNV je to daleko. Mozno s ubytovanim v Telgare, ked tam vobec je nejake
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čas je môj úhlavný nepriateľ.
Kralovu si chcem v ramci treningu na Alpy zopakovat. Ale zo Sumiaca (teda Cervenej skaly). Pockam si ale na stabilnejsie a trocha teplejsie pocasie.
Tam chcem ist aj ja, ale neviem ako, lebo zo SNV je to daleko. Mozno s ubytovanim v Telgare, ked tam vobec je nejake