Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
To som zistil, ked som sa na tobogane pustal s vodotesnym Nikon fotakom, ktory som utopil.
Vtedy mi ho v Alze vymenili za novy.
....aj tak mam pocit ze jablko zaspalo a konkurencia ich kope do riti.......
Fčul už len môžem ešte raz zamudrovať len tak naprázdno ale quapipi automatická záloha icloud je najvác tak si to zapíš za uši.
Ja tam zase praveze nakupujem vacsinu veci. Nevravim, ze som s nimi neriesil ziaden problem, ale ked nakupujem inde, tak prisahamfakt VZDY riesim nieco. Aktualne uz 4 dni cakam na Synology NAS ktory mal byt skladom. Ulakomil som sa totiz na dobru cenu inde...
A ano, Alza je obvykle o nieco drahsia, ale daju sa najst aj rovnake ci lepsie ceny ako inde.
Klamavá reklama vyjde Apple draho. Tvrdil, že voda iPhony nepoškodí
Až půl hodiny. Tak dlouho mají podle italské reklamy Applu vydržet iPhony ve vodě bez úhony. Nicméně podle úřadu pro hospodářskou soutěž tímto tvrzením společnost uváděla uživatele v omyl. Za použití agresivní obchodní praktiky vyměřil Applu pokutu v přepočtu více než 260 milionů korun.
Zdroj: https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/iphone-vodeodolnost-reklama-apple-italie-pokuta-agresivni-obchodni-praktika.A201202_150138_mob_tech_LHR
110mat - pozri si ako ma riesene sklo S20 FE a porovnaj si ho s S20.