Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Za 10€ mi to príde podobné tomu, čo mi už roky ponúkal Orange. ( Dáta 1+10 giga ??? a 100 minút/sms )
Musím si pozisťovať čo najviac, nech sa neupíšem do nejakých sračiek.
Kolega má nejaký kreditný balíček už roky.
Býva v Topoľčanoch, signál má O.K. no dáta nevyužíva vôbec.
Riešil to vraj niekde na pošte dávno, pradávno.
On je mesačne na nejakých piatich eurách.
Druhú kartu mám Orange,a to len preto,lebo ho mám od začiatku,keď to bol ešte Globtel-pokrytie lepšie,ceny za služby násobne vyššie ako 4-ka,mám ju len preto,lebo moje staré číslo majú všetci známi,prenášať nechcem.
Fungujem teda tak,že volám-dátujem zo 4-ky,väčšinu hovorov prijímam z Orange.
Reálne je tam ozaj jedenásť ???
Nenažranci.
Preto zvažujem ešte O2 ale tiež v "alternatívnej" podobe. Radosť.
Všetko záleží na sile signálu teda.
No ešte stále neviem ako sú na tom s tými 10 resp.11 gigami dát.
???
Reálne niekto je kto ich má sa tu nenájde ???
Program SLOBODA 100+ ako som už písal.
Sloboda 300+ = 300 min alebo sms a 16GB dát (z toho 3,78GB v EU)
Používame v rodine 4ku takmer od vzniku (predtým O2) a zatiaľ som nepostrehol nejaký problém, ktorý by nemali aj ostatní operátori.
Bývam na "periférii" PO a donedávna tu bolo v 4ke len 2G, ale roaming 3G od citrusa fungoval v pohode (aj keď možno trochu pomalšie).
Momentálne tu už funguje dlhšiu dobu aj 4G 4ky aj keď na ich stránke ani zmienka, takže na uvádzané pokrytie sa nespoliehaj ....
a teraz k veci, používam 4k iba na internet už vyše roka 14e neombedzený, ziadny operator sa k takej ponuke ani nepriblíži. So signalom som spokojny byvam v menšom meste a všade mam plny 4g signal. Na okolitých horách mi to prepne na 3g ale na biku mi to je fakt jedno na stravu a fb to je až až. 2 mesiace som s tým fungoval na byte lebo som nemal ešte nič zavedené a uplne v pohode som s tym vykryl aj (4k na tv, Pc..).
Už ju pár hodín testujem a zatiaľ nepozorujem niečo, čo by ma upozornilo na to, že mám iného operátora.
Zajtra v Tríbči sa uvidí
Škoda že som ju nemal dnes na výjazde - bol som na miestach, kde má aj Orange problém.