Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
56,99 €
MOC 65,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
A ked uz som spomenul fotoaparat, tak Nokia vydala aplikaciu, ktora bola do isteho casu len pre 1020 a 1520 pre ostatne Lumie - Nokia Camera Beta
citam o tom uz asi 4 clanok a vidim to tak ze idem do toho
hmm mam v nej zatial nokia smart cam...ktora tie dokaze vytvarat rozne typy fotiek.....odstranenie pohybliveho objektu z fotky, pohyblivu osobu nacapat na jednu fotku vo viacerych fazach pohybu....a podobne..ale ta camera beta ma ocividne aj ine vylepsenia
Taktiez, ked podrzis sipku spat, zobrazi sa zoznam aplikacii, ktore mas otvorene. Lenze ziadna z nich okrem tej, ktoru prave pouzivas nebezi, vsetky su uspate a nevytazuju procesor (drzia sa len v ramke, po otvoreni alebo vrateni sa k nim sa obnovia). System ich zatvori sam ak potrebuje RAMku, alebo ich mozes aj rucne ty po poslednom update (nie je to vsak nutne).
myslel som nejaku podobnu vec ako ma napr android wakeup detector...riesilo sa to tu par stran do zadu....
post768982.html#p768982
ci existuje nieco take aj pre WP aby som proste odhalil takeho blbona co vkuse prebudza telefon a poslal ho do prec??
na malú chvíľku ma napadlo že zruším proces android
Ak sa nieco pravidelne zobudza, tak tych 30 minut a vidis ho v zozname uloh na pozadi. Pocas naplanovaneho behu moze aplikacia bezat max. 1-2 sekundu na procesore (inak ju stopne operacny system) a spapat par niekolko MB ram (tiez je tam limit).
Moze sa vsak nieco pokazit a telefon sa zacne rapidne rychlo vybijat. Ano, to sa mi parkrat stalo na WP7, ale aj WP8, sice od Lumie Black zatial nie. Vtedy pomoze len restart, po ktorom uz ide vsetko ako ma. Za celych 2,5 roka co pouzivam WP sa mi to vsak stalo asi 3-krat (rozne systemy, rozne telefony). Pod rapidne myslim za hodinu je cely telefon vybity.
Aplikacia, ktora meria spotrebu aplikacii nie je, aspon o nej neviem. Su rozne merace stavu baterie, ale tie meraju len kapacitu, nie ktora aplikacia bezi. Na WP nemoze bezat hocijaka aplikacia kolko len chce ako na Androide
pytal som sa preto ze 720 vydrzala podstatne dlhsie... 920 som schopny hranim sa, vybit za den...
sranda ze lumia black update na 920 nejako neviem najst v obchode :/ ale este pred vcerom som nanho nahodou narazil
a kde sa daju nastavit alebo stiahnut tie notifikacie na displeji?? co tam bolo o tom pisane? hodiny a tie veci??