Dík, ale neni to celkom tak. Keby si to obracal v rukách a pozeral, tak pochopíš. Toto dať na modelforum, tak ma roznesú na kopytách.
Hlavný problém stavebnice je, že lisovacie formy sú zjavne voči sebe posunuté. Myslím že si vieš predstaviť čo z toho vyplýva, hlavne u menších dielov. Sem tam zle odliate, plast v rytí- musel som transplantovať žalúžie na kyte motora z iného dielu. Pôvodné boli komplet zle odlisované. Celkovo nechápem ako toto môže v roku 2019 vyjsť za takú cenu.
Diely som po oddelení začisťoval 3 dni a úplne mi to zobralo chuť do života. Následne to stálo 2 týždne ľadom kým som sa donútil pokačovať.
A to nehovorím o niektorých technických "riešeniach" ktoré značne komplikovali stavbu. Tmelenie je u short runov samozrejmosť, ale tu sa dalo značne obmedziť keby výrobca premýšľal. Čerešnička na torte bolo zlé označenie farieb v návode. Horné a dolné plochy mali zamenené číselné kódy plus farba horných plôch úplne vytiahnutá z nosa. Musel som kompletne presriekať celý vrch a boky.
Zaujímalo by ma či ten sesterský Potez od Specal Hobby je na tom rovnako alebo lepšie, keďže SH ide s kvalitou veľmi rýchlo hore. A možno som len chytil nejakú šmejdovú várku výliskov keďže som to kupoval na PZ 2019 ako horúcu novinku.
Celkom pohodová stavebnica. Chyby samozrejme sú. Asi najhoršia je že som si neskoro všimol úplne zlé rozmery podvozku (príliš vysoko a moc malé kolesá).
Lockheed Vega Y1C-12 C/N 158
36th Pursuit Squadron,
8th Pursuit Group
Langley Field. 1932-1935
Jj, pozeral som nejaké fotky neskôr a zdá sa že výrobca vyhotovil podvozok ako nezaťažený- počas letu. Keby som si to bol všimol skôr, mohol som to upraviť. Teraz to už nechcem rozoberať, dopadlo by to zle.
ak je tu niekto, kto by vedel poradit s autami na RC. Synovi (7 r) by sme chceli kupit nejaku truggy, alebo take nieco, co zvladne aj teren. Ja sa v tom vobec nevyznam a on by bol uplny zaciatocnik. Tak okolo 90, 100€ mame na to rozpocet. Poradili by ste nejaky set?
diky chalani. Na facebook-u nie som, ale bolo by dobre nejake forum, kde by sa mohol popytat clovek veci neznaly. Zaujimalo by ma, ako je to s rychlostou. Vyzera, ze tieto vozitka jazdia celkom rychlo, ci bude mat 7 rocny cit v prste na ovladanie. tomasspura Tym vsetkych si myslel v tej cenovej kategorii? Ake zavesenia su potom pevnejsie? A ci by stacil pohon 2WD, alebo ist rovno do 4WD, ci je to velky cenovy rozdiel.
Skus pohladat nieco od Barrage v mierke 1/24 to sa da okolo 100ky kupit. My mame doma 1/12 a deti sa s tym vedia vyblbnut, len ten je uz drahsi a hlavne kupit baterky do zalohy, aspon jednu dve
Ahoj pokiaľ zoženieš nahradne diely tak je to na zaciatok ok...staci jeden dobre miereny naraz nieco sa zlomi a dojazdil si, preto maju vyhodu hore uvedene znacky, nahradne diely zozenies na eshopoch pripadne v zv je speci obchod...
Z vlastnej skúsenosti, mali sme doma zopár autíčok na diaľkové a nárazom sa nevyhneš s deťmi nevyhneš. Naháňanie sa, nárazy do stien, nechtiac prišliapnutie a podobne, skúšanie čo to dokáže.... Prvé čo vždy odišlo boli nejaké bočné nárazníky, výstupky (formula) a potom plastové prevody. Rozobrať a zložiť to vieš, obvykle pár malých skrutiek ale napr. ozubené koliesko na nejakom hračkárskom modely nevymeníš. Nezoženieš. Ak to myslíš ozaj vážne choď do overených značiek kde sa vieš k náhradným dielom dostať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potez 25 A2, RF 22
Nr.2054
Rochefort training unit
French Naval Aviation
1937
1:72 Azur Frrom
Hlavný problém stavebnice je, že lisovacie formy sú zjavne voči sebe posunuté. Myslím že si vieš predstaviť čo z toho vyplýva, hlavne u menších dielov. Sem tam zle odliate, plast v rytí- musel som transplantovať žalúžie na kyte motora z iného dielu. Pôvodné boli komplet zle odlisované. Celkovo nechápem ako toto môže v roku 2019 vyjsť za takú cenu.
Diely som po oddelení začisťoval 3 dni a úplne mi to zobralo chuť do života. Následne to stálo 2 týždne ľadom kým som sa donútil pokačovať.
A to nehovorím o niektorých technických "riešeniach" ktoré značne komplikovali stavbu. Tmelenie je u short runov samozrejmosť, ale tu sa dalo značne obmedziť keby výrobca premýšľal. Čerešnička na torte bolo zlé označenie farieb v návode. Horné a dolné plochy mali zamenené číselné kódy plus farba horných plôch úplne vytiahnutá z nosa. Musel som kompletne presriekať celý vrch a boky.
Zaujímalo by ma či ten sesterský Potez od Specal Hobby je na tom rovnako alebo lepšie, keďže SH ide s kvalitou veľmi rýchlo hore. A možno som len chytil nejakú šmejdovú várku výliskov keďže som to kupoval na PZ 2019 ako horúcu novinku.
Lockheed Vega Y1C-12 C/N 158
36th Pursuit Squadron,
8th Pursuit Group
Langley Field. 1932-1935
1:72 MPM
Inak ma aj mensie kolesa.
https://www.rcsvet.sk/truggy/22901-maverick-ion-xt-1-18-truggy-s-24ghz-rc-supravou-5050864019460.html
ale u vsetkych treba byt opatrny, jeden blby naraz a dolames tie zavesenia.