Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
kua ale s tymi pneu to je celkom zaujmava tema. pozeram na tie moje a zamotalo ma to.
niekde ich predavaju ako celorocne a niekde ako zimne
bol som v tom ze jazdim zimne...
No jo, fakt zaujimave. Podla SK zakona Ti ich mohli predat aj ako zimne - splnaju SK definiciu. V DE ich od 1. 1. 2018 ako zimne/celorocne uz predavat nemozu kedze nemaju symbol "3PMSF"...
Chcel som prezuvat az po dusickach, ale shmu ma dost vystrasilo. Na pondelok hlasia sneh aj v KE. Po dnesnom zatahu su vsetky auta pripravene na zimu. Na mojom ostava uz len vystriekat zvysky vody v ostrekovaci a doliat zimnu zmes.
Techničák som nepozeral, ale všetky tie parametre v dokumente spĺňa - uzávierky, svetlosť, stúpavosť, predný a zadný nájazd, atď. Budem musieť pozrieť. A je pravda, že vlani som vyšiel na Magurku na jednu akciu bez jediného zaváhania, kým zvyšok partie musel šaškovať s reťazami, prípadne nechali auto pod kopcom.
No ja vobec neviem kedy maju auta v technicaku to G. Keby na to stacilo len splnit tie parametre co uvadzas, tak potom by to znamenalo, ze dost ludi by na SK mohlo po snehu pokojne jazdit aj na letnych.
Len by som chcel upozornit na to, ze jazdit na celorockach ci dojazdievanie zimnych je o kompromise. Ja jazdim 90% po meste a este aj dodrziavam rychlostny limit. Pri rychlosti 130 km/h po dialnici uz nevidim ziadny kompromis a o dodrziavani radsej "vacsej ako bezpecnej" vzdialenosti ani nebudem pisat. Ak niekto potrebuje ist 130, tak potrebuje kvalitne letne a aj zimne. Ja sa ani nepamatam ci som vobec 130 isiel, moja preferovana rychlost je 115 - 120 ale to moze byt aj tym, ze uz mam svoje roky a nepotrebujem sa ponahlat.
mam otazku ak som spravne pochopil z technicaku tak pre pneumatiku 225/55r16 je disk o sirke 7" a pre pneuamtiku 205/60 r16 tak isto 7" moze to byt s tym ze ET je raz 39 a 45? mate s takym niecim skusenost?
205 a 225 je sirka gumy. 225 je sirsia. 60 a 55 je % pomer sirky ku bocnici (alebo celemu kolesu nepamatam presne) cize logicky, sirsia ma mensi % pomer. ET vsak suvisi s diskom. Je to nieco ako offset o kolko je vrch vychyleny od stredu. Disk s vacsim ET by mal vycnievat od auta von ak som spravne pochopil. S pneu to nesuvisi. Zrejme je to pre to, aby ti sirsie gumy vosli do blatnika
To skoro vsetko.viem len mi ide o to ze nasiel som odporucane sirky diskov a tam je teda pre plast 205 a 225 -7" zhoda. To rozdielne ET 6mm hadam by neplechu nerobilo
110mat110 no vela si toho netrafil. largeano moze byt 20mm v pneu rozdiel na rovnakej sirke disku. ET45 je disk o 6mm blizsie k naprave, ako ET39. Co moze byt take kozmmeticke prisposobenie sa inej sirke pneumatik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jezus: cize postaci, ak si vymenim jedno koleso na letnych za dojazdovu rezervu a mozem jazdit
perez :
niekde ich predavaju ako celorocne a niekde ako zimne
bol som v tom ze jazdim zimne...
No jo, fakt zaujimave. Podla SK zakona Ti ich mohli predat aj ako zimne - splnaju SK definiciu.
a toto" "označené horským symbolom alebo ...."
citácia z Tvojho linku je ČO ?? (nie je tým myslene "vločka v horách" ??
Pali: Takze Ty nemas podla technicaku vozidlo kategorie M1/N1, ale kategorie G?
Tak to ti nepoviem,lebo uz som prec
largeano moze byt 20mm v pneu rozdiel na rovnakej sirke disku. ET45 je disk o 6mm blizsie k naprave, ako ET39. Co moze byt take kozmmeticke prisposobenie sa inej sirke pneumatik.