Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
ani na silikón by som sa nespoliehal, možno dokonca skôr naopak
ale to sa fakt nedá generalizovať, je rozdiel izoprénový kaučuk (prírodný latex), butadiénový, butadiénstyrénové kopolyméry, neoprén, chloroprén, etylénovo-propylénové kaučuky atď., rozdiely budú závisieť aj od stupňa a spôsobu vulkanizácie a pridaných aditív
OK, dik. Takze z toho mi vychadza, ze aj ten silikonovy olej na gufera vidlice je iba marketing a realne sluzi len na uvolnenie spiny ako akykolvek iny olej a nie na osetrenie gufier.
to je trochu iný prípad, pretože ak výrobca vybral konkrétny typ gumy, tak k nemu samozrejme existuje aj vhodné mazadlo (a blbým môžeš to gufero zakrátko zničiť)
ale "plášť" je príliš široká špecifikácia
Ja ked kupujem stieracie kruzky a manzety do stroja, musim brat radu odolnu voci olejom. Mam hydraulicke ovladanie, ale existuje aj pneumaticke a tam treba inu gumu na tieto tesnenia. Aj osetrenim pneu nevhodnym pripravkom to moze byt nakoniec horsie ako nerobit nic.
Pri praci nam z takeho auticka predavaju kavu. Naspat do garaze ho vacsinou tlacia a do servisu chodi pravidelne (samozrejme na korbe nakladaku:D ). Ale ma to styl..to mu nemozem zobrat
o kombi strednej triedy alternatívy čo sa mi páčia sú rôzne .... ale bude záležať aj od toho čo nájdem od kombinácie subjektívny stav overený stav km vek cena. V minulosti sme kúpili od autowilisu tak zrejme aj ich oslovím. Teraz len zháňam zoširoka možnosti
AAA je overene ako nemdobre. Dve auta sme brali z darexu a sme spokojny. Samozrejme nam netrepali o zaruke lepsej ako pri kupe noveho, doporucili menit naplne lebo oni nerobia nic okrem nabitia baterky. Moje som nechal doviezt z DE cez topdovoz a mozem len odporucit, preberal som auto ako pan s SPZ aj prihlasenim na mna.
lapaloma ked budes v AAA tak sa pozri do Autopointu co je rovno za nim smerom k mazde (patri to pod mazdu tusim)
kupoval som tam cx7, ukazali mi elektronicku servisnu knizku, vybavili co mali, auto mam uz 5 rokov. maju tam vzdy nieco na vyber za zaujimavec ceny, maju tam aj dost vozidiel z operativneho.
Kokos, predavat do AAA, kde mi za auto pravidelne ponukali polovicu trhovej ceny a Willis ktory ako jedniny prehral sud, kde mu dokazali stacanie kilometrov.....
Nemam skusenosti s ostatnymi s BA, ale tieto dva su celkom ulet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale to sa fakt nedá generalizovať, je rozdiel izoprénový kaučuk (prírodný latex), butadiénový, butadiénstyrénové kopolyméry, neoprén, chloroprén, etylénovo-propylénové kaučuky atď., rozdiely budú závisieť aj od stupňa a spôsobu vulkanizácie a pridaných aditív
konzervacie apod dristy, ach jaj
ale "plášť" je príliš široká špecifikácia
konzervacie apod dristy, ach jaj
https://auto.sme.sk/c/20689799/koenigsegg-prekonal-rekord-agera-rs-je-najrychlejsie-auto-na-svete.html
https://www.autobazar.eu/piaggio-ape-tm-id10846325.html
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/447730-vozidla-z-dieselgate-nemci-stahuju-z-ciest/
V BA teda ani bazáre nepozerám, len raz za čas kuknem na https://www.skodaplus.sk/ alebo http://www.fordcentrum.sk/predaj_vozidiel/jazdene/vozidla/ a možno sa aj u ostatných predajcov nájde nejaká dostatočne široká ponuka
kupoval som tam cx7, ukazali mi elektronicku servisnu knizku, vybavili co mali, auto mam uz 5 rokov. maju tam vzdy nieco na vyber za zaujimavec ceny, maju tam aj dost vozidiel z operativneho.
Tak toho bude dosť
Nemam skusenosti s ostatnymi s BA, ale tieto dva su celkom ulet.