Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mas pravdu, furt lepsie ako citat tie tvoje dristy pankacske
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 09:00:11
10
arrow_leftscarinko napísal:
Mne na tom jasne nie je nic, bol tqm normalny prechod. Teraz je uprostred prechodu ostrovcek. Hura. Ovcam je to jedno, prechod neprechod. Ak si to akratia o meter aj tak pojde mimo prechodu.

Samozrejme, že taký ostrovček zvyšuje bezpečnosť a komfort pre chodcov. Ty si možno statný junák, mačo a superman, ale skús byť starý človek, mama s deckami a zistíš, aké dobré je rozdeliť si prechod takej širokej cesty na dve časti a najprv si skontrolovať smer zľava a prejsť a potom si skontrolovať smer zprava a prejsť.
Viem, podľa teba by starci či urevané decká mali sedieť doma a nie sa motať po uliciach, aby si ty mačo mohol jazdiť nerušene autom, ale tak svet nefunguje.
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 09:19:56
04
zaujímavé je že som tadiaľ išiel deň pred tým ako vzniklo hento video na "X" a absolutne bez problémov to človek videl... ostrovčeky vidno, značenie na zemi je tiež úplne jasné... úprimne si nedokážem predstaviť ako niekto kto sa venuje riadeniu preletí cez ten ostrovček....

IBA že by to bola taká krásna pasca na telefonistov za volantom :D :D
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 17:28:34
00
U nás také tiež vzniklo a neviem o tom že by sa tam nejaký debil rozbil ... ale zato sa tam dá bezpečne prejsť ... bo limit na 30kmph je iba na papieri, v realite ho nikto nedodržiava...
https://maps.app.goo.gl/Fq93KGxhVhCRAggo7?g_st=ac
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 18:12:58
01
Vidim, ze Cyprichova jednosmerka? Dlho som tam nebol...
Ivast, na Tomasicke bol posun pruhov, to je po x rokoch zradne.
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 19:36:47
00
Ozaj dlho, jednosmerná je +20r a pri zavádzaní PAAS zmenila smer ...
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 19:39:59
00
Zle som sa vyjadril. Jednosmer opacne si pamatam pri castych nakupoch v Nisel. :y:
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 23:35:22
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up