Co myslite ako dopadnu Kosice v play off-semifinale? Maju este sancu dotiahnut to vyssie? Teda sanca je vzdy ale za tohto stavu Alebo co myslite kto to vyhra? Slovan?Trencin?Kosice?
Dufam ze tymto nerozputam daku polemiku ako tu bola minule s tymi krajmi
Po prvej tretine som nedýchal, po druhej som mal závraťe a po tretej som radšej išiel vybozkávať moju ročnú dcérku aby som upokojil svoje emócie.
Škoda, mal som pocit že švédi až tak veľa toho neukázali, dokonca som mal pocit že keby nebolo našich chýb tak ich určite porazíme, myslím že sme na nich mali.
Gáboríkov trest, škoda hovoriť, sú to profesionáli a mali by sa podľa toho správať, takéto zbytočné vylúčenia si môžeme dovoliť proti maďarom ale nie v takom dôležitom zápase proti švédom.
Výhovorka že sme zlyhali psychicky ma vytáča do nepríčetnosti. Mali do toho dať všetko, ale to až na niektoré výnimky nedali.
Ked som zacal mat vazne vysoky tlak a poradne nervy tak mi moja draha povedala, ze:" ..neboj - ked prehrame, nebudem ta menej lubit..." a to ma ukludnilo
Inak je to vazne skoda, lebo sme na nich mali...Som zvedavy ci to rusaci tento rok dotiahnu do konca konecne, alebo to zase zbabru.
Pri srdci ma hreje ta vyhra s ceskami (konecne).
No veru sme to dokorculovali, skoda reci co uz. Dufma ze to teda cele vyhraju Rusi Zadostucinenim pre nas moze byt aspon to ze sme konecne raz porazili Cechov ale to je asi vsetko
tak tak a co je este lepsie,ze Cesi odisli skor nez my ZBOHOM CESKY KOMPLEX Inac Svedi hrali vyborne,rychlo,energicky,zasluzili si to.No uvidime kto sa prebojuje do finale,ja tipujem finale Rusko-Svedsko,ale este je tam Kanada... uvidime(ako povedali slepy alebo nahmatame )
nechcem menovat, ale brankara by som poslal kade lahsie ... ja ho nemozem citit a vcera sa zase predviedol, puky iba vyraza a este sa tam rozplesti ako zaba ... plave v tej branke ako ......... aaale skoda reci ...
No, ale obrana tiez nebola nejaka super ... ako sa vyjadril Zigo Palfy v prestavke : Hraju trochu detinsky, kde je puk, tam su vsetci a zvysnych hracov si nevsimaju ... obrana predsa musi pokryt volnych hracov, aby hrac s pukom nemal komu prihrat ... a rozhodca je dalsia kapitola, ale skoda plakat nad rozliatym mliekom
Skusme nepovazovat jednu prehru za narodnu tragediu.
Podme si radsej pojazdit!
Ked si pozries v tejto teme trosku dozadu, tak uz pred zapasom som vravel, ze prehraju Ze ja blbec som nepodal tiket ... ale mas pravdu, pome radsej jazdit ...
to som nepostrehol kedy to Palfy povedal, ale vystihol to dokonale.
a nemám pocit, že brankár bol až tak zlý. určite nepatrí medzi popredné svetové ***** ale patrí medzi to najlepšie, čo slovensko má. možno lepší by bol Budaj, ale ten z neviem aký dôvodov odmietal prísť, preto to radšej nekomentujem
.. Ze ja blbec som nepodal tiket ..
Alebo že ty (citujem ) "blbec" si si radšj nekusol do jazyka
No veru sme to dokorculovali, skoda reci co uz. Dufma ze to teda cele vyhraju Rusi Zadostucinenim pre nas moze byt aspon to ze sme konecne raz porazili Cechov ale to je asi vsetko
Kukam, ze si sa dala na hokejovu prognostiku, resp. vestenie. Vyvesti aj mne nieco.
Vestim, vestim ze raz to pride Ja zas pozeram ze si konecn opat zavital na toto forum.Ved uz bolo na case, len dufam ze to nie je preto ze si si daco vykonal a nemozes bikovat ale sedis pri PC
mna akurat stve, ze nas porazili Svedi, ktorych potom kazdy porazil.. a tiez moc nemusim Kanadu (ten ich styl hry - vrazit, narazit, zabit), radsej by som to doprial Rusom..
trochu pozmenit temu. sleduje niekto futbalovu extraligu? Zilina to teraz vali. v sobotu som bol na zapase s artmediou. proste bomba super atmosfera a "blavakov" sme vyprasili 6:1. vcera v senci pohodove vytazstvo 5:0, takze uz sa tesim na domace oslavy titulu tuto sobotu.
jj, ja to celkom sledujem... videl som nejake videa z toho zapasu s Artmediou, to ze si tam bol Ti celkom zavidim.. plny stadion, mexicke vlny, vyhra 6:1, Vrsic 3 goly za 8min.. co viac si priat (iba ak tak byt na stadione ked sa hralo finale Ligy Majstrov Liverpool - AC Milan, par rokov dozadu.. a fandit Liverpoolu )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Škoda, mal som pocit že švédi až tak veľa toho neukázali, dokonca som mal pocit že keby nebolo našich chýb tak ich určite porazíme, myslím že sme na nich mali.
Gáboríkov trest, škoda hovoriť, sú to profesionáli a mali by sa podľa toho správať, takéto zbytočné vylúčenia si môžeme dovoliť proti maďarom ale nie v takom dôležitom zápase proti švédom.
Výhovorka že sme zlyhali psychicky ma vytáča do nepríčetnosti. Mali do toho dať všetko, ale to až na niektoré výnimky nedali.
Inak je to vazne skoda, lebo sme na nich mali...Som zvedavy ci to rusaci tento rok dotiahnu do konca konecne, alebo to zase zbabru.
Pri srdci ma hreje ta vyhra s ceskami (konecne).
Ked si pozries v tejto teme trosku dozadu, tak uz pred zapasom som vravel, ze prehraju
a nemám pocit, že brankár bol až tak zlý. určite nepatrí medzi popredné svetové ***** ale patrí medzi to najlepšie, čo slovensko má. možno lepší by bol Budaj, ale ten z neviem aký dôvodov odmietal prísť, preto to radšej nekomentujem
Alebo že ty (citujem
Kukam, ze si sa dala na hokejovu prognostiku, resp. vestenie. Vyvesti aj mne nieco.