ja stale neviem pochopit jednu vec:
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii - div sa z toho nejdu novinari posra... .
a potom ti isty "superhraci" pridu bojovat na MS a niesu schopny strelit par golov.
z toho mi vyplyva len tolko, ze bud je NHL na super ubohej urovni, alebo su ti hraci slovenskymi mediami veeelmi precenovani - ale potom nechapem naco o nich pocuvame kazdy den v spravach.
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii -
no a taktiez furt vrazda, autonehody, kto kde s kym...jednoducho lacny bulvar
nechcem sa nejak Hanlona zastávať, ale teraz mi to príde že si to musí zlíznuť práve on a všetci, hlavne media budú žiadať jeho hlavu. Po zlate ked to išlo od desiatich k piatim sa menili treneri, kvôli olympiade bol hodený späť aj Filc a úspech to neprinieslo..fanúšikovia ale aj niektorí čo sa točia okolo hokeja tvrdili že to chce zahraničného trénera, teraz tu je a teraz všetci tvrdia,že načo tam je, ved on predsa nemôže vedieť o slov. mentalite nič...atd atd.
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii - div sa z toho nejdu novinari posra..
neplatí to o všetkých, gáborík hral také iste hovno v NHL tento rok ako aj na MS takže neviem kto čakal niečo viac... a nieje jediný. (áno dal dva góly ale asi 500 ich najprv nedal)
Vážení !!!
Treba nájsť aj pozitívne veci !
Je pravda že sme z 5 zápasov prehrali 4, ALE nikdy sme neprehrali nejakým zahanbujúcim spôsobom - vždy to bolo len o jeden gól ...
Už ste zabudli na hanbu ked nám Dáni nasúkali 6 gólov ?! Budme mi len pekne radi....
Naší komentátori sú rovnako slabí ako hokejisti, tie ich naivné názory a komentáre o našom výkone s Fínmi, to bol smiech cez slzy. Jediný zápas sa mi páčil s Rusmi -tam sme mohli fakt vyhrať. U ostatných môžeme byť radi, že sme prehrali len o gól. Absolútne nič nehrala "elita" z NHL, zato je faktom, že celý rok počúvame o každom ich góle alebo uprdnutí si v NHL. Svet je už bohužial inde...
takže všekto čo ti bolo napísané je bohužiaľ pravda
kompetentný na slovensku sa už musia zamyslieť nad svojím počínaním a podľa toho čo sa písalo pred časom / asi rok či dva / prišli na to že akosi Slovensko nemá kto reprezentovať pretože vrámci rozkrádania republiky padli všetky športové strediská ktoré vychovávali talenty a vôbec ich hľadali či robili na nich
dnes športujú tý ktorý na to majú peniaze a nie tý čo majú talent?:::
trebe rozdeeľovať štátne dotácie podľa výsledkov v tok ktorom športe
a nie treba dať slovanu ktorý či v hokeji alebo futbale nikdy nič nevihraj ale zožraj už miliardy ktoré keby boli rozumne použité snáď bi to tu aj mal kto reprezentovať veď sa pozrite v bežeckom lyžovaní už chalani končia, máme ešte kajakárov, pár strelcov / pamätate ked Joža Gonciho lanárili česi aby ich reprezentoval nie je to tak dávno????/ zopár tenistov čo ja viem Armwrestilng ľubo Jagnešák a další lednotlivci a zanietenci ale čas beží pozri na vekový priemer hokejistov Kanady, čiech a iných
keď sa vymenia generácie ostane veľká diera ktorú nebude čím zaplátať pretože tý čo vedia na to nemajú a tý čo na to majú to nevedia a hamby už aj asi stačilo
nic v zlom...ale aj keby si mal v niecom pravdu...neda sa to citat !!!!
tak aby som nebol len OT:
aha takze ak nejaky sport nema dnes vysledky tak nedostane nic (resp. minimum??)...super...takze potom to opat ostane len na rodicoch aby si vychovali svoje deti za svoje prachy v sportoch ktore dnes nemaju vysledky a potom ked tieto deti spravia nahodou v buducnosti vysledky tak ten sport dostane viac ??? alebo ako si to predstavujes ???
dneska??? výsledky dneska v hokeji a čo v ňom dosiahli za posledné tri roky?
a ty si myslíš že nakom je aby z decka niečo bolo ak nie na rodičoch, kto to urobí škola štát? čosi a začo ved sa stavajú hrady zámky, odmeny po futbalovom šampionáte boli v akých číslach šak z tých penazí môžu fungovať štyri šport. kluby čo si rozdali papaláši
...Palo Demitra je jeden z mala hokejistov, ktory to vie povedat takto otvorene, ze na to uz proste nema, predsa len tie roky mu pribudaju a je to bohuzial vidno aj na jeho vykone...
...minuly rok vo Vancouver Canucks pocas Play Off sa tiez podpisal pod nejednu prehru svojho klubu, na to sa proste nedalo ani pozerat ako nevedel strelit gol doslova z "tutovky", proste velke hviezdy NHL uz pomaly ale isto vyhasinaju, treba sa s tym zmierit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dali im sancu v roku 2010...vsetci vieme ako to dopadlo
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii - div sa z toho nejdu novinari posra... .
a potom ti isty "superhraci" pridu bojovat na MS a niesu schopny strelit par golov.
z toho mi vyplyva len tolko, ze bud je NHL na super ubohej urovni, alebo su ti hraci slovenskymi mediami veeelmi precenovani - ale potom nechapem naco o nich pocuvame kazdy den v spravach.
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii -
zmena by mohla byt najblizsie az tusim na MS 2014 v Bielorusku, kedze Hanlon ma zmluvu na reprezentačnom poste Slovenska az do ZOH 2014 v Soči.
to ze ma zmluvu do 2014 je jedna vec...to ze ho mozu vyhodit zo dna na den druha (teda ak je to standartna "profesionalna" hokejova zmluva)...
cely rok pocuvame denno-denne v KAZDYCH sportovych spravach ako ten a ten slovak bodoval v NHL, kolko dal golov, asistencii - div sa z toho nejdu novinari posra..
neplatí to o všetkých, gáborík hral také iste hovno v NHL tento rok ako aj na MS takže neviem kto čakal niečo viac... a nieje jediný. (áno dal dva góly ale asi 500 ich najprv nedal)
Treba nájsť aj pozitívne veci !
Je pravda že sme z 5 zápasov prehrali 4, ALE nikdy sme neprehrali nejakým zahanbujúcim spôsobom - vždy to bolo len o jeden gól ...
Už ste zabudli na hanbu ked nám Dáni nasúkali 6 gólov ?! Budme mi len pekne radi....
kompetentný na slovensku sa už musia zamyslieť nad svojím počínaním a podľa toho čo sa písalo pred časom / asi rok či dva / prišli na to že akosi Slovensko nemá kto reprezentovať pretože vrámci rozkrádania republiky padli všetky športové strediská ktoré vychovávali talenty a vôbec ich hľadali či robili na nich
dnes športujú tý ktorý na to majú peniaze a nie tý čo majú talent?:::
a nie treba dať slovanu ktorý či v hokeji alebo futbale nikdy nič nevihraj ale zožraj už miliardy ktoré keby boli rozumne použité snáď bi to tu aj mal kto reprezentovať veď sa pozrite v bežeckom lyžovaní už chalani končia, máme ešte kajakárov, pár strelcov / pamätate ked Joža Gonciho lanárili česi aby ich reprezentoval nie je to tak dávno????/ zopár tenistov čo ja viem Armwrestilng ľubo Jagnešák a další lednotlivci a zanietenci ale čas beží pozri na vekový priemer hokejistov Kanady, čiech a iných
keď sa vymenia generácie ostane veľká diera ktorú nebude čím zaplátať pretože tý čo vedia na to nemajú a tý čo na to majú to nevedia a hamby už aj asi stačilo
atď . .. . .
tak aby som nebol len OT:
aha takze ak nejaky sport nema dnes vysledky tak nedostane nic (resp. minimum??)...super...takze potom to opat ostane len na rodicoch aby si vychovali svoje deti za svoje prachy v sportoch ktore dnes nemaju vysledky a potom ked tieto deti spravia nahodou v buducnosti vysledky tak ten sport dostane viac ??? alebo ako si to predstavujes ???
a ty si myslíš že nakom je aby z decka niečo bolo ak nie na rodičoch, kto to urobí škola štát? čosi a začo ved sa stavajú hrady zámky, odmeny po futbalovom šampionáte boli v akých číslach šak z tých penazí môžu fungovať štyri šport. kluby čo si rozdali papaláši
tak o čom a kom to je?
http://sport.aktuality.sk/clanok/111852/pavol-demitra-po-neuspechu-vyzlecie-reprezentacny-dres/
...minuly rok vo Vancouver Canucks pocas Play Off sa tiez podpisal pod nejednu prehru svojho klubu, na to sa proste nedalo ani pozerat ako nevedel strelit gol doslova z "tutovky", proste velke hviezdy NHL uz pomaly ale isto vyhasinaju, treba sa s tym zmierit...