prave som sa vratil z takeho 50km vyjazdu a napadlo ma ze hodim do plena otazku ze na co ste najviac hrdy, na zdolanie nejakeho kopca, vynimocne zazitky, desat defektov, dazd atd atd
Hrdy som stale ked pridem domov z nieakej tury ze som este nazive a tak... ono nieje to dnes sranda chodit po cestach na biku , aj ked obchadzam cesty na Km ale niekedy to nejde a clovek nikdy nevie co moze vybehnut zo zatacky. Dnes napr dve 4kolky takou 50tkou v lese ahh....
no...tie stvorkolky to je hnus...ja nemam rad ani motorkarov v lese..jazdia ako blazni,robia hluk a smrad.No a niektori traktoristi co obcas stretnem na polnej ceste pod horou su tiez pekne zadubeni.Chcel som minule jedneho predbenut a neviem,ci ma nevidel,alebo o co mu islo...aj ked som uz za nim isiel dobrych 5 minut predtym...mi pri obchadzani zkrizil cestu..normalne ma zablokoval,keby nezabrzdim,tak ma vytlaci z cesty ...ach jo...
No a niektori traktoristi co obcas stretnem na polnej ceste pod horou su tiez pekne zadubeni.Chcel som minule jedneho predbenut a neviem,ci ma nevidel,alebo o co mu islo...aj ked som uz za nim isiel dobrych 5 minut predtym...mi pri obchadzani zkrizil cestu..normalne ma zablokoval,keby nezabrzdim,tak ma vytlaci z cesty ...ach jo...
Nechcem urazat traktoristov, ale mam pocit, ze ten co sa chce zivit volantom a vie tak obvykle sada na iny typ vozidla. Su zvyknuti na to, ze im patri cele pole a potom na ceste su nevypocitatelni. Mne jeden odbocil pred nosom dolava. Neveril by si ako rychle je traktor s vleckou krizom cez cestu. Lava klucna kost na sracku a to len vdaka tomu, ze som to strhol doprava na jeho zadne koleso inak by som bol pod vleckou. Je to uz dost davno - teraz mi to pomaha predpovedat zmeny pocasia. Vsetko zle je na nieco dobre.
ja som hrdy na to ,ze dokazem vytiahnut partiu chlapov na poriadnu turu.hrdy som na to ze sa zdravy vratime a ked mi potom pri pive nejdu prist na meno.hrdy som na to ,ze zacina snami chodit coraz viacej mladych ludi . hlavne hrdy som na to, ze som to bol ja ,co s tym u nas zacal.
Pajštún až po záver kde narazíš na tie šutre je pekná smrť, ale v zásade ide skôr o techniku a nie o to či som total nabúchaný. Vyšlapem ho aj ja a takisto sa z toho vždy vytešujem.
Pekná smrť je aj keď ideš od Pezinskej Baby na Konské hlavy. Ten kopec tiež vie vytrápiť a zároveň po zdolaní príde eufória hraničiaca s náladou I`m king. hehe
hej hej
konske hlavy tto je zlosynarna.. zo smeru baba som to isiel iba raz a nevydriapal som sa hore... musel som potlacit
vacsinou to jazdievam opacne ... pre istotu
Ja by som bol na seba hrdy keby prejdem este raz cely hreben Malej Fatry - Lucanskej pretoze teraz uz viem co by to stalo sil, ale je tam krasne. Ale k takemu uplne malemu pocitu hrdosti mi bude stacit ked vyslapem kazdy neprijemny strmy kopec, lebo to mi vobec nejde.
momentalne som hrdy na to ze som presiel 140 Km z toho 70 v protivetre priemernou rychlostou 28 aj nejake drobne po asfalte na MTBiku s 2.1" plastami(vela z nich nezostalo).a nebolo to po rovine......
Ja som bol hrdy ked sa mi podarilo spraviť 210 km túru za jeden den! na MTB z brašnami !!!
ja som dal 170, ale poriadných.. štiavnické kopce.. najprv na Veľké pole, na Banky, do Štiavnice a na Handlovú cez Prievidzu späť.. a to som vtedy mal ešte bike Dema Pegas ktorý bol ťažký ako krava a mal skoro 17kíl so siedmymi prevodni a oceľovým rámom a plášťami Continental Explorer, Escape 2,1".. lol.. pekne sa na to pamätám ako jeden pako čo šiel s nami na podobnom bicykli nadával už pri Bankách..
najvacsia hrdost? Tak asi za posledne tri dni som spravil 480km Najdlhsia trasa bola 216km (MT - BA)
...a naozaj som na seba celkom hrdy...
Ty kokso to si šiel kade? Snád nie po cestách. Ak áno tak ti patrí prvenstvo v slovenskej knihe rekordov, ovšem dúfam že si tento príspevok nepísal z nemocničnej izby
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no...tie stvorkolky to je hnus...ja nemam rad ani motorkarov v lese..jazdia ako blazni,robia hluk a smrad.No a niektori traktoristi co obcas stretnem na polnej ceste pod horou su tiez pekne zadubeni.Chcel som minule jedneho predbenut a neviem,ci ma nevidel,alebo o co mu islo...aj ked som uz za nim isiel dobrych 5 minut predtym...mi pri obchadzani zkrizil cestu..normalne ma zablokoval,keby nezabrzdim,tak ma vytlaci z cesty ...ach jo...
Trocha si na to robim chut. Profil viem precitat z mapy. Ako vyzera povrch? Akosi zacinam nerad padat.
Nechcem urazat traktoristov, ale mam pocit, ze ten co sa chce zivit volantom a vie tak obvykle sada na iny typ vozidla. Su zvyknuti na to, ze im patri cele pole a potom na ceste su nevypocitatelni. Mne jeden odbocil pred nosom dolava. Neveril by si ako rychle je traktor s vleckou krizom cez cestu. Lava klucna kost na sracku a to len vdaka tomu, ze som to strhol doprava na jeho zadne koleso inak by som bol pod vleckou. Je to uz dost davno - teraz mi to pomaha predpovedat zmeny pocasia. Vsetko zle je na nieco dobre.
tak to si dobry. Ja idem zhodou okolnosti v nedelu na 210 km turu na crosse (bez brasien, s ruksakom
kde si dal tu 210? niekde v nasom regione?
Pekná smrť je aj keď ideš od Pezinskej Baby na Konské hlavy. Ten kopec tiež vie vytrápiť a zároveň po zdolaní príde eufória hraničiaca s náladou I`m king. hehe
konske hlavy tto je zlosynarna.. zo smeru baba som to isiel iba raz a nevydriapal som sa hore... musel som potlacit
vacsinou to jazdievam opacne ... pre istotu
...Ako vyzera povrch? Akosi zacinam nerad padat.
Asi 2/3 trasy prevazne pevne kamene, v hornej casti suvisle a vacsie, ale da sa vyjst aj zist.
ja som dal 170, ale poriadných.. štiavnické kopce.. najprv na Veľké pole, na Banky, do Štiavnice a na Handlovú cez Prievidzu späť.. a to som vtedy mal ešte bike Dema Pegas ktorý bol ťažký ako krava a mal skoro 17kíl so siedmymi prevodni a oceľovým rámom a plášťami Continental Explorer, Escape 2,1"..
Ty kokso to si šiel kade? Snád nie po cestách. Ak áno tak ti patrí prvenstvo v slovenskej knihe rekordov, ovšem dúfam že si tento príspevok nepísal z nemocničnej izby