hehe sranda s vami posledne
tak som bol pozriet tie helmy a akurat tie typy co ste mi davali (Giro Havoc a Hex) nemali,ale dostala ma ta Met dedalo,fajn sedela na makovici,nebola obludna,lahka a tiez celkom dobre odvetrana... copyright213.121.209.233 213.121.209.233
to by boli v tom pripade celkom velke diery dizajnovo sa mi velmi nepaci, ale hadam posluzi k spokojnosti.. teda posluzi tak, ze sa Ti bude s nou dobre vozit, hadam sa nikde nevyguuulas.. vsak potom mozes pisnut warzone..
pointer tie Metky su celkom pekne(boze uz aj ja... ) ,skusal som aj tu co si dal do linku,ale najlepsie mi sedela ta moja. spider207 ide mi hlavne o to,aby aj ked sa vytrepem aby to skoncilo maximalne vymenou prilby ako posledne...nechapem co si myslel: ...potom mozes pisnut...
...ale dostala ma ta Met dedalo,fajn sedela na makovici,nebola obludna,lahka a tiez celkom dobre odvetrana...
Nehovorim, ze sa mi paci, ale je zaujimava. Ak by som prilbu nemal, dlho by som ju okukaval, a nakoniec asi aj kupil. Mam jednu MET-ku so sietkou (Duelo), viac by som nekupil. Ta haved tam vlezie tak ci tak a potom ma problem odtial vyletiet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale rozhodne nema na kakaovo-nebickovu
problem je ze prilbu som mal skor ako ten ram
ja novy ram...o cislo vacsi
tak som bol pozriet tie helmy a akurat tie typy co ste mi davali (Giro Havoc a Hex) nemali,ale dostala ma ta Met dedalo,fajn sedela na makovici,nebola obludna,lahka a tiez celkom dobre odvetrana...
diery na ponozkach...
Warzone: mne sa páčia tie matné jednofarebné METky, napr.:
spider207 ide mi hlavne o to,aby aj ked sa vytrepem aby to skoncilo maximalne vymenou prilby ako posledne...nechapem co si myslel: ...potom mozes pisnut...
Nehovorim, ze sa mi paci, ale je zaujimava. Ak by som prilbu nemal, dlho by som ju okukaval, a nakoniec asi aj kupil. Mam jednu MET-ku so sietkou (Duelo), viac by som nekupil. Ta haved tam vlezie tak ci tak a potom ma problem odtial vyletiet.
znacka prestala verit na v-braky
Sikovny zvarac si poradi aj s tymto problemom.
a este by som jej kupil nejake lepsie a peknejsie slnecne okuliare.... tieto na bike moc ee..
co sa ti nepaci na mojich okuliaroch ???
prezradis mi ake ?
Sikovny zvarac si poradi aj s tymto problemom.
neporadi bo zacali robit plastovu zadnu stavbu