Ale povedzme si, že takto hrať proti Kanade, to sa mi páči. Vyhrať nad Kanadou bude pre nás vždy malý sviatok, a keď prehrať, tak radšej s dobrým útočným hokejom ako stáť niekde v strede a čakať na ďalší útok. Včera som pozrel prvé dve tretiny a miestami sme Kanadu parádne zatlačili. Mne sa tento hokej veľmi páči. Chýba len lepšia obrana alebo skôr možno nejaká výraznejšia postava nielen herne, ale aj charakterovo čo by to trochu upratala. Napr. Gernát, Marinčin a pod. No a samozrejme góly. Kanaďania by také šance premieňali ako na páse...
Pozeral som predĺženie aj nájazdy a bola to fakt bieda...
A ešte sa im pobili hráči na tréningu... Simon z Hronkom.Simon odletel domov. Atmosféra vraj v tíme nie je dobrá.
Pozeral som len online komentovanie, kto ste to pozerali, čo sa to tam sakra dialo?? Nevyužiť pred koncom zápasu na vyrovnanie 5min presilovku, ani 5 na 3 a potom sa nechať tak blbo vylúčiť... To naozaj ten záver naši hrali ako dementi?
Podľa online komentáru to vyzeralo že s Čechmi na diaľku súperíme kto sa tam viac strápni.
Naše presilovky asi tradične aj škoda komentovať, niečo tak tragické sa len tak nevidí.
Pozeral som predĺženie aj nájazdy a bola to fakt bieda...
A ešte sa im pobili hráči na tréningu... Simon z Hronkom.Simon odletel domov. Atmosféra vraj v tíme nie je dobrá.
Treba sa pozieť do vlastnej kuchyne... tam je určite "super" atmosféra
3jalo3, ja im fandim tiez, ale bohuzial sa na to neda posledne roky pozerat ( samozrejme olympiadu vynechajme ). A to pisem ako ten ktory ma na vyske vystudovane prave trenerstvo ladoveho hokeja ( + pedagogiku ) a starsi 7-rocny syn mi chodi na hokej ( netlacil som ho do toho, sam si vybral ). Dlhsie som vsak pri hokeji nebol, tak ozaj neviem kde sa to tak lame/kazi. Lebo co posledny rok sledujem aspon tie mladeznicke kategorie, tam to ti mlady chalani co sa tyka Europy celkom valcuju...
Zasa nemozme cakat ze budeme nosit medaile z kazdeho turnaja. Ja som sice hokej nestudoval no podarilo sa mi rozhodovat 2 finalove stretnutia extraligy tento rok, takze trosku do toho vidim. Tu vidim chybu aj v taktike. Bohuzial dnes to bol asi najhorsi zapas co odohrali. Na druhej strane pokial sa dostanu do 1/4 finale, mozu nahodne postupit do semi a uz idu o medaile. A nikto sa nebude pytat ako hrali proti svajciarom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Slováci strieľajú góly do nesprávnej brány. Je to deprimujúce, vraví Ramsay"
Podľa online komentáru to vyzeralo že s Čechmi na diaľku súperíme kto sa tam viac strápni.
Naše presilovky asi tradične aj škoda komentovať, niečo tak tragické sa len tak nevidí.
Treba sa pozieť do vlastnej kuchyne... tam je určite "super" atmosféra