Gól mal na hokejke, veľa nechýbalo. Na to akú mal malú minutáž tak super. Keby odohral 20min+ tam to tam padlo, verím tomu.
Možno by mu pomohlo pár zápasov na farme na rozbeh. Menší tlak+väčší čas na ľade+góly by mu tam padali ľahšie. Hádam tréner vie čo robí.
Tak po prvom zápase s Fínskom,som mal zmiešané pocity. Absolútne taktické fiasko to bolo. Chaos v obrane aj v útoku. O to viac ma potešil výkon proti USA. Uvidíme,ako to pôjde ďalej. Máme tam tento rok dosť talentovaných chlapcov,bola by škoda nevyužiť to po taktickej stránke zo strany trénera.
Nič nové . Proti favoritom USA vždy hráme dobre akoby sa na krátky čas zapla túžba po víťazstve . Ostatne zápasy klasika . Fínsko nám dá latu aj Kanada ta iba ak sa zle vyspí dokáže skoro prehrať . Švédsko 50/50. Česi podľa stupňa vyhecovania. Rusko si vyhra kedy chce a zvyškom tímov vieme poraziť podľa toho či sú to papierovi favoriti. Hráme stále ten rovnaký zakomplexovaný hokej s Napoelonskym syndrómom . Mame slabé ciele co je vlastne postup zo skupiny a potom hráme na prekvapenie . A raz za 10-20t sa zasvieti v dusi a dokážeme byt na bedni. Potom zas zaspime na vavrínoch ako šípková Ruzenka. A čakáme kým nás nezobudí princ . Napríklad Slafkovsky …
Až na toho Slafkovského súhlas. Neviem sa rozhodnúť či to chalan naozaj dá a poriadne sa presadí v NHL alebo nie. Občas ich sledujem (aj REGENDU a iných),
nieže by moje očakávania boli samé góly v každom zápase, ale je predsalen draftová jednotka a akosi zatiaľ jeho výsledky ani celého mužstva nie sú (aj teraz prehrali vysoko).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.nhl.com/ducks/news/regenda-has-dream-come-true-by-making-ducks-roster/c-336240844
https://www.nhl.com/canadiens/video/pregame-vs-tor-slafkovsky/t-277437414/c-13103836
Predbehol si ma
Vraj ho ale bolo celkom vidieť, pozeral to niekto?
https://www.hokejportal.net/?q=clanok/slafkovskeho-vitazny-debut-fehervary-s-washington-prehral/121318/diskusia
Gól mal na hokejke, veľa nechýbalo. Na to akú mal malú minutáž tak super. Keby odohral 20min+ tam to tam padlo, verím tomu.
Možno by mu pomohlo pár zápasov na farme na rozbeh. Menší tlak+väčší čas na ľade+góly by mu tam padali ľahšie. Hádam tréner vie čo robí.
https://www.nhl.com/ducks/news/recap-regenda-scores-first-nhl-goal-in-4-1-loss-to-minnesota/c-337421028
nieže by moje očakávania boli samé góly v každom zápase, ale je predsalen draftová jednotka a akosi zatiaľ jeho výsledky ani celého mužstva nie sú (aj teraz prehrali vysoko).