Smutne zíram, že vyše 40 ľudí v lietadle uhorelo a vidím, že pár sa zachránilo aj s príručnou batožinou. Doteraz som si myslel, že v prípade emergency landing by som príručnú na palube nenechal ani bohovi. Odteraz som za to, aby bol trestný čin čokoľvek niesť von z havarovaného lietadla.
Po tych rokoch si povedal ze potrebuje menej stresujuce povolanie ...ale ako pises, pekne to dal
btw, pri mne sa tiez instruktor pri leteckom trenazeri pozastavil nad tym ze riesim situacie rychlo a s chladnou hlavou...tak mu hovorim ze "to je vysledok niekolkorocnej kazdodennej prace s ludmi"
An-24 Nižneangarsk, RIP kapitán a palubný inžinier.
Správy sú trochu zmätené, je reč o zlyhaní ľavého motora, na videu vidno zničenú pneumatiku na hlavnom podvozku vpravo, či to je dôvod vybočenia z dráhy zatiaľ nie je jasné. Na konci narazili do budovy, 43 pasažierov evakuovali, 30 zranených, 9 je v nemocnici s popáleninami a zlomeninami.
Pali65, velmi dobry clanok a aj cely blog. Opat som natrafil na cloveka, co pise prijemne, a s nadhladom. Dakujem.
PS: neviem tam najst newsletter, resp. sledovanie. Nemas taku moznost?
Pozeram to sice iba na mobile, ale tie videa ak dobre chapem zachytavaju posledne chvile lietadla. Nerozumiem potom preco na jednom vidno letiacu raketu a na druhom nie. Mozno to len zle vidim na malom displeji alebo tomu jednoducho nerozumiem. Vysvetli mi niekto, dik.
leader91 Najprv sa objavilo video s horiacim lietadlom, ktoré zaznamenalo úplný koniec až po zrútenie sa na zem. Pravdepodobne niekoho zaujali plamene, možno ho na to upozornil aj hrmot. Druhé video bolo nakrútené o nejaké tri minúty skôr a zaznamenáva zásah lietadla raketou. Lepšie je pozrieť si ho na počítači, zastaviť a posúvať ho myšou. Takto sa dá vidieť, ako zľava prilieta raketa, nasleduje detonácia bojovej hlavice, ktorej zvuk prichádza neskôr vzhľadom na rýchlosť zvuku. Predpokladám, že filmára mohol zaujať zvuk štartujúcej rakety.
V osi dráhy Teheránskeho letiska je protilietadlová základňa, od miesta zásahu vo výške 8.000 stôp je asi 21km. Koľko trvá rakete doletieť pri mach 5 sa dá spočítať. Okrem toho sa objavili správy, že rakety boli dve, čo je pre TOR-M1 typický postup.
Irán už priznal zostrelenie, podľa vyhlásenia išlo o chybu a ľudské zlyhanie.
leader91 – lietadlá často dokážu ešte pokračovať v lete, keďže raketa zem-vzduch spravidla poškodí stroj šrapnelmi, nejde o priamy zásah. To bolo známe už za 2. sv. vojny, kedy FLAK iba zriedkavo trafil priamo, väčšinu zostrelov dosiahli následkom zásahu črepín.
Ako mohol filmara zaujat zvuk startujucej rakety, ked raketa ma rychlost M 5? Ci bol tak blizko pri zakladni?
Doplnil som to do článku, ide o to, že pozornosť vyvolala prvá raketa a jej explózia. Až 12 sekúnd potom odpálili druhú, to už stačilo, aby ľudia v pomerne širokom okruhu začali nakrúcať video.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw, pri mne sa tiez instruktor pri leteckom trenazeri pozastavil nad tym ze riesim situacie rychlo a s chladnou hlavou...tak mu hovorim ze "to je vysledok niekolkorocnej kazdodennej prace s ludmi"
An-24 Nižneangarsk, RIP kapitán a palubný inžinier.
Správy sú trochu zmätené, je reč o zlyhaní ľavého motora, na videu vidno zničenú pneumatiku na hlavnom podvozku vpravo, či to je dôvod vybočenia z dráhy zatiaľ nie je jasné. Na konci narazili do budovy, 43 pasažierov evakuovali, 30 zranených, 9 je v nemocnici s popáleninami a zlomeninami.
PS: neviem tam najst newsletter, resp. sledovanie. Nemas taku moznost?
leader91 – lietadlá často dokážu ešte pokračovať v lete, keďže raketa zem-vzduch spravidla poškodí stroj šrapnelmi, nejde o priamy zásah. To bolo známe už za 2. sv. vojny, kedy FLAK iba zriedkavo trafil priamo, väčšinu zostrelov dosiahli následkom zásahu črepín.
https://www.nytimes.com/2020/01/14/world/iran-plane-crash-video.html
Doplnil som to do článku, ide o to, že pozornosť vyvolala prvá raketa a jej explózia. Až 12 sekúnd potom odpálili druhú, to už stačilo, aby ľudia v pomerne širokom okruhu začali nakrúcať video.
ADS-B dáta z poslednej minúty letu: