Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
"Polícia od 22.30 h uzatvorila Devínsku cestu v Bratislave v oboch smeroch. Do mestskej časti Devín sa tak už autom nedá dostať ani zo smeru z Karlovej Vsi, ani z Devínskej Novej Vsi. Uzatvorená by však mala byť len do rána."
nj do devina bude pristup uz len cez les, po zltej znacke a potom dole do dubravky. len tam je stale kopa blata od drevorubacov, a nad devinom aj to hnusne ilove svinstvo co mi oblepilo skoro cely bajk
super fotky martin. pozeram ze Au cafe bude pekne vytopene, to iste aj magio plaz.
myslite ze zajtra sa bude dat dostat do hainburgu a na braunsberg? mozno len obchadzkou cez edelstal, asi?
myslite ze zajtra sa bude dat dostat do hainburgu a na braunsberg? mozno len obchadzkou cez edelstal, asi?
urcite. cez edelstal a za nim pred zeleznicnym priecestim doprava na polnu cestu ak nechces ist medzi autami.
otazne je ako to bude medzi prechodom a edelstalom na hradzi. snad az tam sa hladina nevysplha.
otazne je ako to bude medzi prechodom a edelstalom na hradzi. snad az tam sa hladina nevysplha.
Dnes rano som bol na letisku, cestou spat som sa zastavil na hranicnom prechode Berg a spravil tuto fotku, takto vyzeral pohlad na autobazar pod bufetom o 6:00. Vode chyba ku vrchu este cca 80cm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
blazon
inak čo sa týka devína tak kedysi tá voda takto bola normálne kým tam umelo nevytvorili tú cestu.
magio pláž sa sťahuje do Budapešti
urcite. cez edelstal a za nim pred zeleznicnym priecestim doprava na polnu cestu ak nechces ist medzi autami.
Dnes rano som bol na letisku, cestou spat som sa zastavil na hranicnom prechode Berg a spravil tuto fotku, takto vyzeral pohlad na autobazar pod bufetom o 6:00. Vode chyba ku vrchu este cca 80cm.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410642829055369&set=a.350295838423402.75698.309942979125355&type=1&theater