Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Smerom do roboty to mam mhd super... Z pk idem busom, vystupim na vinohradoch a elektrickou zastavim pred robotou 😂 cestou domov uz je to blbsie...musim ist pesi na autobusku a odtial busom az domov
Ja uz v traxe par mesiacov robim len cez soboty lebo servis bajkov je super privyrobenie
Edit: inac povedane nestaci mi dvojnasobny plat v novej robote stale chodim do traxu koli sezone servisnej a par stovkam mesacne co ten servis hodi som nenazrany
Drble pocasie -_- a jak naschval som dnes bez auta..
... preco drble? Ja sa už teším na výjazd po práci, pre nás dolniakov, to je tejto zimy zriedkavý jav ... a zároveň sa mi krásne očistí bajk od blata, hlavne plášte budem mať ako nové
Sak som z pezinka...ale mne staci zima na kopcoch nvh sa da lyzovat... Tu dole v meste kludne nech je sucha zima... Aj tak su z toho hned hnede sracky...
Inak co je to za napad ze na vsetky kopcovite casti BA jazdia trolejbusy? vsak oni stoja vzdy uz pri troche snehu Koliba, Kramare, Dlhe Diely, Palisady.
A ty si vieš predstaviť, ako by na Kolibu túrovali hore kopcom dymiace Ikarusy či Karosy? Raz za čas kalamita, to sa dá zniesť, ale väčšinu roka je trolejbus omnoho ekologickejšie riešenie.
no ono volakedy nemali trolejbusy ziaden problem . neviem ci nemali pohanane 2 napravy a tie pneumatiky boli podstatne terenejsie ako to co tam davaju teraz. takze teraz je jedno ci to je bus alebo t***** . jedine sa vedia dostat tie kratke (bez klbu)
to by mohli veru mať hnané všetky kolesá, hlavne tie linky čo chodia do kopcov, však pri elektromotoroch to nie je ani tak komplikované ako pri klasickom pohone
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trax sa prestahoval?
Edit: inac povedane nestaci mi dvojnasobny plat v novej robote stale chodim do traxu koli sezone servisnej a par stovkam mesacne co ten servis hodi
len ja to tam asi nebudem mat 3,5km :/
Ved sa zastav zajtra, dnes by som sem radsej ani nesiel.
... preco drble? Ja sa už teším na výjazd po práci, pre nás dolniakov, to je tejto zimy zriedkavý jav ... a zároveň sa mi krásne očistí bajk od blata, hlavne plášte budem mať ako nové
Elektromotory nebrat!