Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Akcia -20% POC Joint VPD 2.0 Long chrániče kolien, Uranium Black
od 99,99 €
-20%
MOC 156 €
Výpredaj -13% Alpinestars Impact Plasma Pro chrániče kolien, čierna/biela
96,99 €
-13%
MOC 115 €
Prikladam video omluvam sa za strasnu kvalitu obrazu ale bolo to setko tak na rychlo. http://www.youtube.com/watch?v=pfPvootOxNk
edit - uplny suhlas s katkom k tomu padu
no pecka to bola riadna
po ten pad v pohode sme isli setky skoky niektore aj 3-4 krat sme si presli. Ak ma niekto skusenost stou drahov nech da vedet pretoze podla mojho nazoru skoky hlavne v hornej casti strasne moc vyhadzuju tam dole to je pohodicka od prvej cesty to mame zjete aspom 20 krat takze tam je to v pohode ale na vrchu brutal jak sme isli prvy krat fak ta predna brzda ma svoj vyznam
a ako ste si mohli vsimnut je to tam strasne zapadane lístim tak sa dost smikalo ale na jar az opadne sneh spravime si turu a hned to tam dame do poriadku aj tento rok sme tak boli vyhrabali sme ju od veskereho bordelu a vyzerala paradne takze nabuduci rok hurá na to a hnet to vyskusame na novom bicykli
edit - uplny suhlas s katkom k tomu padu
Keď som to začal čítať, už som si myslel, že to bude o mne. Našťastie nie, ale na mňa v elasťákoch a sedlom v riti tiež všetci pozerali nejako vypočítavo a nechápavo
Celkom ti to aj šlo
Skúšal som whellie na parkovisku zo štrku. A já vám tak nejak silnejšie dopadnem a už som bozkával asfalt. Vidla zlomená a ja celý face v riti, ruky, kolená a strašne to štípalo tie malé ostré kamienky som mal všade.
Chápem, tiež som raz spadol pár metroch od štartu (potom to už šlo) a nedal som to tak rýchlo ako zjazdári. Akurát sme vychytali čas, keď bolo miestami blato až po kotúče. Lanovku som ani nepoužil, som si cestičkami vždy vyšľapal až hore kúsok za lyžiarskou lanovkou, chvíľu po hrebeni potom najvyšší bod a odtiaľ cez lyžiarsku a bikerskú zjazdovku dole. Takéto tri alebo štyri koliečka a mal som dosť tohoto XC pojazdeníčka