no tak ja som mal ty ch padov dooost ale jeden bol fakt skaredy ten vam opisem presnejsie:
Den ako kazdy iny ale bol somm s dedom vonku. Hovori ze rodicia vychadzaju z domu tak tam idem
(to mam ten
bicykel 20 velkost kolesa)oni nikde tak indem naspet ne a poviem si ,,este raz sa pozrem" a to bolaaaa chiba, neviem ako ale volan sa mi stocil a ja asi v 10 az 15 km/h som hlavou celouuu mojou vahou dopadol na kamen v tvare piramidy (priblizne a nemal rovne tie strany ak smrgel ich mal ) mojou hlavou. Celu tvar som mal oskretu asi aj otras mozgu ale to sme nepresetrili a niake tie poskodenia hlavy a pritom vsetko som nemal helmu to som bol asi druhak na zakladke 8 rokou potom som mal nos odseknuty na polovicu len polovicou mi drzal a jeden tyzden som jedol slamkou. a potom take tie normalne pady. Ale este jeden som sa zorbehol na normalno MTB
biku 25km/h a na hlinenej zakrute skoro 90 stupnovej som zabocil. Prekotil som sa na bok a tociiil na zemy a nadomnou letel
bike a vydel som tmu (zem) a nebo a bike bolo to velmi rychle a nic sa mi nestalo len bike zostal 6 metron od zakruty. A potom si uz nepominam na ziadne vaznejsie a dufam ze vas moj mali pribeh zaujal skoda ze to rodicia neodfotili. A este ze to nebolo nudne ak ano tak sry.
A uz som skoro zabudol skoro celu tvar okrem okrajov som mal pod chrastou taka prirodzena maska

je to pravda toto by som si nevymyslel.