Priatelia, nezmeral by niekto priemer 36 zubového prevodníka? Ideálne dva rozmery:
1. absolútny priemer (merane na vrchole zubov)
2. priemer v mieste kde začínajú zuby vystupovať z prevodníka
Vďaka...
Priatelia, nezmeral by niekto priemer 36 zubového prevodníka? Ideálne dva rozmery:
Vďaka...
Shimano 36 z. má priemer na vrchole zubov 147 mm na spodku zubov 138 mm
no hej, tam je dosť zlý príjazd od rotundy, a aj odbočka na CD nie je nejaká úžasná a bezpečná pre auto to by hneď skončil ako ten dedo od malého slavína by kúsok ale prešiel asi..
tak tu ide hlavne o integráciu a o výchovu detí k tolerancii skôr by ma zaujímalo či ten úradník čo to vymyslel počíta s investíciami potrebnými na školách eventuálne pedagógoch a psychológoch ale predpokladám, že ani nie a budú prekvapení
moja zena ucila na "normalnej" zakladnej skole mala v triede 20 deti. z toho mali asi dvaja ci traja v triede vselijake poruchy pozornosti a hyperaktivitu disgrafiu dislexiu atd. a este neviem co este. a chodili s normalnymi detmi do triedy. sama zena mi vravela ze sa neda naplno venovat vsetkym a najma ti s timi poruchami si vyzaduju zvlast starostlivost. (ale nie rodic si povedal moje dieta je normalne nepotrebuje specialnu skolu, takze no) ale asi zbytocne tu nieco pisat kedze polka fora by urcite bola lepsi ucitelia.
petrik, inak s takymi deckami v triede ma zena tazku volbu - bud sa bude extra venovat dvom-trom slabym a zvysok triedy bude stagnovat a zaostavat, alebo sa bude venovat zvysku a ti dvaja-traja to nezvladnu a prinajhorsom si zopakuju rocnik ak to bude velmi zle. Podla mna je spravna ta druha moznost.
u nas na skole je jedna specialna pedagogicka a chodi na bezne hodiny pomahat tym pomalsim.... je to fajn akurat ze jedna ucitelka na skolu s 250 detmi je zalostne malo
mobil + lepiaca páska + trail... natočil som si moju vidlu pracovať.. ako sa vám pozdáva Reba ? Rock Shox Reba RL 27,5, 100mm 2015 test on trailsOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka...
to je kade?
Vďaka...
Shimano 36 z. má priemer na vrchole zubov 147 mm na spodku zubov 138 mm
Ano, typek neodhadol, na krizovatke trosku nedobrzdil
To je sakra pravda
http://zpravy.idnes.cz/pristi-rok-zaniknou-zvlastni-skoly-tisice-deti-pujdou-do-beznych-trid-1m1-/domaci.aspx?c=A150921_211159_domaci_fer
až kým mu žena jednu nestretli
http://zpravy.idnes.cz/pristi-rok-zaniknou-zvlastni-skoly-tisice-deti-pujdou-do-beznych-trid-1m1-/domaci.aspx?c=A150921_211159_domaci_fer
USA style