Môžem ti len poradiť - kúp si menšie auto.
Alebo treba parkovať cik-cak - jeden predkom, druhý zadkom. Je jedno, či budeš cúvať pri zaparkovaní, alebo pri odparkovaní. Akurát musíš vedieť cúvať. Miesta na pravej strane treba opustiť ešte pred zaparkovaním a pravé strany môžu ísť bližšie k sebe. No a na ľavých stranách bude pre vodičov dosť miesta na otvorenie dverí a pohodlné vystúpenie.
Joko Teba je škoda na dôchodku. Parkoviskovým architektom si mal byť. Mal by si navrhovať všetky cikcak parkoviská na Slovensku. hehe
P.S. Dvere sa mi zle otvárali aj na trojdverovej Micre keďže boli dlhšie. Tak aké ešte menšie auto som mal kúpiť? Há!?
No vidíš, mne to nestačí, mňa to miestami otravuje vystupovať z auta ako na preliezkach a čakať kedy otvorenými dverami oškriem lak sebe alebo niekomu inému. hehe
P.S. Že to Tebe nevadí sa divím. Starý hundroš a stačí mu 30 cm, to je nejaké divné. hehe
Cyklisti zvyčajne vedia karovať... Trochu som jazdil na dráhe - a tam sa občas musíš strčiť do 35-40 cm dierky medzi dvomi zadkami, pritom barany mali 42 cm a brzdy neboli namontované. A čo sa za mladi naučíš do dôchodku nezabudneš. To ako to kruhové pedálovanie.
Jeden kolega zvykne parkovať tak, že zaberie 2 miesta vysvetľujúc, že takto neoškre dvere sebe ani susedovi. Ja mu na to len toľko, že raz prídeš k autu a najdeš si kľúčový podpis, jak niekoho nase.rieš...
najradsej parkujem tam kde si iny soferi myslia ze sa zaparkovat neda kvoli nedostatku miesta, pretoze si niekto nehava na oboch stranach dvojmetrovu medzeru, zvycajne potom zastanem tak tesno ze zo strany sofera zaparkovaneho auta sa neda nastupit dufajuc ze si to majitel uvedomi. kvoli takymto sitaciam som si uz podobnych listockov za stieracom par nasiel ze nech sa naucim parkovat a vzdy som mal nutkanie to individum stretnut a porozpravat sa o tom kto vlastne parkovat nevie
Už sa nasieram,len to tu čítam...parkovanie je fakt problém a nielen,čo sa miest týka..hold,niektorí su tupci...mám najradšej,keď sa autom strčia do brány,že ani nemáš kade prejsť A u nás to robí zväčša taká spuchnutá blondýna,ktorej by pár metrov navyše prejsť vôbec neuškodilo...
Blondíny nemusím (kde je grcajúci smajlo?). Teda tento typ vôôôbec nie. Také tie normálne ... uff ... no zvláštne je, že som nikdy nemal blonďavú frajerku.
Zas je niaky lucker bohatsi o 11 milionov EUR ... puši, a na mna sa kedy usmeje to posrane stastie?
To je posledné po čom túžim, človek by to asi nezvládol a rozbilo by Ti to celý život.
Ale takých 100 000 EUR, to by sa celkom dalo na prilepšenie, to je taká reálna suma, bez toho, že by Ťa to poznačilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo treba parkovať cik-cak - jeden predkom, druhý zadkom. Je jedno, či budeš cúvať pri zaparkovaní, alebo pri odparkovaní. Akurát musíš vedieť cúvať. Miesta na pravej strane treba opustiť ešte pred zaparkovaním a pravé strany môžu ísť bližšie k sebe. No a na ľavých stranách bude pre vodičov dosť miesta na otvorenie dverí a pohodlné vystúpenie.
P.S. Dvere sa mi zle otvárali aj na trojdverovej Micre keďže boli dlhšie. Tak aké ešte menšie auto som mal kúpiť? Há!?
Mne stačí na Octaviu z jednej strany 15 cm (ak by neboli zrkadlá, tak asi aj menej) a z druhej strany takých 30. A keby nebol pupek, tak aj menej.
P.S. Že to Tebe nevadí sa divím. Starý hundroš a stačí mu 30 cm, to je nejaké divné. hehe
http://www.mysmiley.net/free-sick-smileys.php uz to tu bolo...treba kliknut na smajla a skopirovat Forum BB Code do prispevku a objavi sa smajlo
mozu sa potom o teba zaujimat iste skupiny s ktorymi by si nechcel mat nic docinenia
BRATISLAVA - Za 5,50 eur (467 Sk) získal jeden z tipujúcich Lota vyše 11 miliónov eur (331,446 milióna Sk).
Zdroj: topky.sk
5,50 eur (467 Sk).. kurz: 84,90
To je posledné po čom túžim, človek by to asi nezvládol a rozbilo by Ti to celý život.
Ale takých 100 000 EUR, to by sa celkom dalo na prilepšenie, to je taká reálna suma, bez toho, že by Ťa to poznačilo.